Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Uzanx Boam


Nu kasair ku FBS, Uzanx Boam geus nyerat 493 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 12:48:12
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Sabaraha slop kang?
Gampil kantun nyandak carioskeun we saur ayah irman,[???][i??][???][i??][???][i??]

18 Maret 2013 12:44:29
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Iraha nya ay nu nyebut kieu "nyai mah,bogohna ka ujang,teu pisan-pisan sanes ka asep"

20 Désémber 2012 07:04:11
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

nuhun ang ;)

20 Désémber 2012 06:37:04
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

kitu nya kang Iwan Hanjuang

20 Désémber 2012 06:36:42
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Fikmin#asah#hapa

Panon diseukeutkeun, sabot sendal miheulaan lengkah pas pisan lebah pengkolan.
Gudubrag labuh... Jas hujan katincak,sapatu nu dijingjing teuing kamana.
Asana mah batu teh,tadi bulah kenca taraj,naha jadi aya dikencaeun kembang, Bisa leumpang batu teh geuning.
Sajongjonan mah, Pahulng-hulng jeung panto gudang,tuluy jeung ucing hideung.
Naha bisa titajong?nanya ka ucing. Panan bulan sakitu caangna, Cekeng teh
Deungdeuleuan asa paroek,hate mah komo deui, Kuring ngaheruk, Ngungun, Ngarampa dada.
Baluwng ieu mah ngaranna, Dalah dikumaha da geuning. Taun demi taun, hirup teh teu weleh hapa.

19 Désémber 2012 17:32:21
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Boa-boa" kénging Badru Tamam Mifka

boa-boa nya ang

15 Désémber 2012 04:28:43
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Hate Nu Dipontelan Sono,geuning Abot Lalanjung" kénging anjeunna.

kang ganjar... leres gogodg kang

15 Désémber 2012 04:27:59
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Hate Nu Dipontelan Sono,geuning Abot Lalanjung" kénging anjeunna.

teh dewi..kamana atuh galow

15 Désémber 2012 04:27:52
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Hate Nu Dipontelan Sono,geuning Abot Lalanjung" kénging anjeunna.

teh rin... hehehe pabaliut pisan nya teh

14 Désémber 2012 19:43:57
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Hate Nu Dipontelan Sono,geuning Abot Lalanjung" kénging anjeunna.

kumaha mun dikucir bae keresekna

14 Désémber 2012 19:39:33
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Hate Nu Dipontelan Sono,geuning Abot Lalanjung" kénging anjeunna.

karetna hiji apa dua kang?

10 Juli 2012 18:33:58
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Teu Pahung" kénging anjeunna.

wew

10 Juli 2012 18:23:28
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Teu Pahung" kénging anjeunna.

eta kana embe deui..embe mah kudu jeung domba

10 Juli 2012 17:30:35
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Nu Nembongan" kénging Lies Tjandra Kancana Sudarma

sami sami

10 Juli 2012 17:04:27
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Seja Satia" kénging anjeunna.

nyium kang iwan " muah " gkgkgkgk

10 Juli 2012 17:01:17
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Teu Pahung" kénging anjeunna.

teu usum kang..usum katiga ayeuna mah

10 Juli 2012 16:59:50
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Seja Satia" kénging anjeunna.

kutan ! Kang

10 Juli 2012 16:19:12
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Xii" kénging Godi Suwarna

putri citraresmii...antosan abi

08 Juli 2012 16:46:38
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Jagal Hayam" kénging anjeunna.

tapi punten kang tatang,,,ngadamel idiom anu anyar asa beurat pisan

08 Juli 2012 16:41:32
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Lumayung Di Astana Gede" kénging Iwan Hanjuang

aya ku angger,,,cik pangmeserkeun sabun kang,,

08 Juli 2012 16:24:24
Uzanx Boam ngoméntaran postingan kénging Abu Ainun

jep

08 Juli 2012 16:21:47
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Jagal Hayam" kénging anjeunna.

satuju kang,,,

08 Juli 2012 16:17:46
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Jagal Hayam" kénging anjeunna.

kutan !

08 Juli 2012 16:14:45
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Nu Kakantun" kénging Is Tuning

beuuu

08 Juli 2012 16:12:43
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Nu Kakantun" kénging Is Tuning

sami kang

08 Juli 2012 16:09:17
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Jagal Hayam" kénging anjeunna.

nuhun teh teti

08 Juli 2012 16:08:34
Uzanx Boam ngoméntaran postingan kénging Abu Ainun

edaaaass...ajagna kaluarrrr

08 Juli 2012 16:07:39
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Jagal Hayam" kénging anjeunna.

tiasa janten kang,,,,bade naros babasan "tong ngalungkeung kuya ka leuwi" hartosna naon kang?

08 Juli 2012 16:02:08
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Jagal Hayam" kénging anjeunna.

no coment

03 Juli 2012 16:41:05
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Anggang Kamelang <3" kénging anjeunna.

pakeukeuh keukeuh puguh teh hehehe

03 Juli 2012 16:32:30
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Anggang Kamelang <3" kénging anjeunna.

sieun sesemplekan pap..

03 Juli 2012 16:30:48
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Anggang Kamelang <3" kénging anjeunna.

insya alloh pap,,,pami dipasihan ti uin mah pasti ujang teh langsung damang

03 Juli 2012 15:46:44
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Anggang Kamelang <3" kénging anjeunna.

teh Meila Handayani nu dituju sina maca seug teh teu ngartieun..

03 Juli 2012 15:45:47
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Anggang Kamelang <3" kénging anjeunna.

kang Godi Suwarna siap komandan,,,tos dirancang-rancang

02 Juli 2012 19:19:15
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging Godi Suwarna

naon boson teh kang ?

02 Juli 2012 16:39:07
Uzanx Boam ngoméntaran postingan kénging Tatang Sumarsono

heuheu kinarenan

02 Juli 2012 14:24:27
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging Godi Suwarna

naha nya kang,,abi tara gaduh malem minggu

02 Juli 2012 14:24:01
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Digrabet Nyai" kénging Rak Buku Soni

kumaha pami fikmin kengeng anu ngabelegbeg kang ?

21 Méi 2012 13:23:33
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Vi" kénging Godi Suwarna

asik,,ke aya deui tukang parahuna !

21 Méi 2012 12:52:29
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Vi" kénging Godi Suwarna

leuh gartihan

19 Méi 2012 17:47:56
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Omat,mun Seug Anjeun Maca" kénging anjeunna.

hate ayam,hate kambing,pincuk bumbuan cing seueur

19 Méi 2012 17:30:09
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Omat,mun Seug Anjeun Maca" kénging anjeunna.

pelakan tangkal hate ah

19 Méi 2012 17:03:10
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Omat,mun Seug Anjeun Maca" kénging anjeunna.

kuduna dipelakan

19 Méi 2012 16:55:59
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Omat,mun Seug Anjeun Maca" kénging anjeunna.

tibalik teteh

19 Méi 2012 16:44:23
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Omat,mun Seug Anjeun Maca" kénging anjeunna.

.

19 Méi 2012 16:09:34
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Omat,mun Seug Anjeun Maca" kénging anjeunna.

mun ditamperkeun pasti manjangan nya kang

18 Méi 2012 10:09:53
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Cikopi Sesa Subuh" kénging Mustika Kurniarasa Haroeni

kungsi ucing udag pan jeung bayawakna

18 Méi 2012 10:05:09
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Sakadang Bentar" kénging anjeunna.

Enjing wuruk deui kang hehehe

18 Méi 2012 10:00:01
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Cikopi Sesa Subuh" kénging Mustika Kurniarasa Haroeni

pan digegel bayawak

18 Méi 2012 09:58:21
Uzanx Boam ngoméntaran Fikmin "Kado" kénging Firda Aulia

wilujeng milad ka neng via