Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Mang Qoyyum


Nu kasair ku FBS, Mang Qoyyum geus nyerat 31 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
13 Maret 2012 02:49:02
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Catetan Amal" kénging anjeunna.

parantos ditoOng mang,,, :)

12 Maret 2012 21:23:48
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Napak Tilas" kénging Eman Rais

hihi,,, akur atuh mun kitu mah

12 Maret 2012 21:15:13
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Napak Tilas" kénging Eman Rais

nya kitu tea buntut mah ti tukang *cenah

12 Maret 2012 21:12:41
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Martabak Manis" kénging Kang Ties

naha teu jadi ka mang somad?

12 Maret 2012 21:11:32
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Tarung Teu Maké Sihung" kénging Azie Nasrullah

asal ulah make sarung kuring we mang

12 Maret 2012 21:08:24
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Catetan Amal" kénging anjeunna.

hihi

12 Maret 2012 20:22:11
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Catetan Amal" kénging anjeunna.

aslina sim kuring mah karek apal kumaha nu saenyana eta rohangan fikminsunda.com
nepikeun ka kumplit sabaraha kali kungsi nyerat, ngomentaran, ngajempolann, jeung nulianna deui.
cacakan di dunya maya geus aya balitunganana, komo deui engke diyaumil hisab nu saenyana...

24 Fébruari 2012 12:19:03
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging anjeunna.

mang Allif Widjaya Shetiya Rhamdhanie : hanteu ari dipikiran teuing mah, ngan kapikiran wae,,,
mang Remi Sadkar : uingah teu bisa wae mang,,,
kanu ngintun tanda jempol : hatur nuhun ...

24 Fébruari 2012 10:59:46
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging anjeunna.

rumasa hirup keneh mang,,,

06 Désémber 2011 16:50:13
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Bandera Urang Sunda" kénging anjeunna.

sawios dibadalan ku sim uing :),
kirang bara naekan gunung kembar can kacumponan. gunung nu ieu we nu aya, hihi...

06 Désémber 2011 16:09:42
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Sirik" kénging anjeunna.

sumuhun gening, koncina mah diantawisna kedah seueur tataros :)
*hatur nuhun ka sadayana.

06 Désémber 2011 15:59:58
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Sirik" kénging anjeunna.

hihi,,,
bati hulang-huleng :)

13 Novémber 2011 13:06:37
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Poek" kénging Munggaran Alfatih Z

hhi,,,

13 Novémber 2011 13:03:54
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Poek" kénging Munggaran Alfatih Z

naha sujang, ? *boa boa salira jajaka,,, hihi...

06 Novémber 2011 10:28:29
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Balaka" kénging anjeunna.

mang Yadi : hade / goreng eta mah relatip, mungguhing hade / goreng ceuk agama eta geus pasti *cenah. hihi...

06 Novémber 2011 10:18:39
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Balaka" kénging anjeunna.

hihi

06 Novémber 2011 10:16:54
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Balaka" kénging anjeunna.

contona bae seratang kang perbu Godi Suwarna (duka naon tah perbu teh "sim kuring mah can ngartos"?) dina Fikmin # BERLIN, DINA HIJI PEUTING # aya sababaraha kecap nu kawilang aheng : Great show! Thank You, Master!

06 Novémber 2011 02:13:20
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Nyekar" kénging Ahmad Yani

*Alloohummaghfirlahu,,,

04 Novémber 2011 06:41:13
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Baluweng Mikiran Galau" kénging anjeunna.

hihi,,, numawi, ari manawi teh naon galau teh,,,

30 Oktober 2011 00:10:06
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "Pasar Malem" kénging Aditia Gunawan

aya jurigan gening.

09 Oktober 2011 06:41:07
Mang Qoyyum ngoméntaran postingan kénging Taufik Faturohman

hihihihi

23 Séptémber 2011 03:23:38
Mang Qoyyum ngoméntaran postingan kénging Uzanx Boam

oh

20 Séptémber 2011 16:20:55
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "SMS" kénging Nyai Endit

edun pisan,,,

17 Séptémber 2011 09:11:22
Mang Qoyyum ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

oh

17 Séptémber 2011 08:50:12
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "PRESIDEN" kénging Godi Suwarna

Oh kitu,
mang Lugiena De, nepangkeun, salam pang wanoh *sasalaman (nyabak monitor)

17 Séptémber 2011 08:45:34
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "PRESIDEN" kénging Godi Suwarna

abdi ge aslina mah sapopoena ngarenghap...

17 Séptémber 2011 08:44:48
Mang Qoyyum ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

hatur nuhun, saena kumaha?

17 Séptémber 2011 08:29:30
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "PRESIDEN" kénging Godi Suwarna

mang Godi Suwarna : nyuhungkeun kritikanana (tanggapan) perkawis seratan nu sim kuring, ( nembe 2 kali nyerat dina ieu rohangan), rumaos teu sakola dina widangna... :)

17 Séptémber 2011 08:24:06
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "PRESIDEN" kénging Godi Suwarna

hihihi,,, *teu tanggung jawab kuring mah

17 Séptémber 2011 08:22:09
Mang Qoyyum ngoméntaran Fikmin "PRESIDEN" kénging Godi Suwarna

nyumput di jero kolor,,,

16 Séptémber 2011 16:01:49
Mang Qoyyum ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

hapunten anu kasuhun, saleresna sim kuring teu acan ngartos/hilap deui (kantos di ajarkeun ku pun guru waktos kapungkur nuju sakola mah)
naon anu dipimaksad ku fiksi teh? rumaos teu luhur sakolana :)