Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yayan Bedog Supriatna


Nu kasair ku FBS, Yayan Bedog Supriatna geus nyerat 1.637 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Séptémber 2011 11:29:24
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

di lembur toh mah saencrt alias only a minute

18 Séptémber 2011 10:50:08
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Wawan Irawan

kajeun saeutik tapi kahari

18 Séptémber 2011 08:47:01
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

Kang Prabu, uhun sapamendak pribados og ukur sakeclak, nangin bilih w di ditu di nagara buta mah dugikeun ka lamokot, sareng og da pribados mah nemb terang hiji, heu..heu..

18 Séptémber 2011 08:38:49
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

uhun Kang Prabu Godi Suwarna, jigana condong ka dinya, hihii...

18 Séptémber 2011 08:25:34
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

ukur sauted nu sok uted-utedan mah

18 Séptémber 2011 08:22:42
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

asli keneh pisan rupina tepikeun ka lamokot mah, heu..heu..

18 Séptémber 2011 08:12:09
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

kumaha pami "Carita sauted nanging puguh jejerna saluyu jeung katangtuan carpon" panjang teuing nya ?

18 Séptémber 2011 07:29:13
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

(*daria ngabandungan, piraku jadi Carnl (carita samnl mah *)

18 Séptémber 2011 06:32:59
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "ADEGAN RANJANG" kénging Nazarudin Azhar

daria oge

17 Séptémber 2011 12:33:15
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Mang Jamal

ha..ha..ha... (* bisi pajarkeun teu ngartos...padahal ngahuleng keneh*)

17 Séptémber 2011 12:30:53
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Neni Geo Albanjari

uhun, boa-boa cacingeun? Ceu Neni Geo Albanjari

17 Séptémber 2011 12:29:00
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "KAMALAYON" kénging Entjep Sunardhi

duh..resep ngadangukeuna nu nuju "medar lampah meungkeut katineung" ngiring bingah ah Kang Prabu Godi Suwarna, Wa H. Usep Romli. Wa H. Entjep Sunardhi, salam pangabaktos ti jisim abdi

17 Séptémber 2011 04:53:37
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

ageung dosana oge

17 Séptémber 2011 04:45:19
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

kapaksa kudu ngomen bisi kakutuk jadi anggt DPR baraid " sae Kang, teraskeun"

17 Séptémber 2011 03:40:49
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "PRESIDEN" kénging Godi Suwarna

Kang Prabu, mangkaning uteuk sareng raray teh aya di dinya, heu.heu..

17 Séptémber 2011 01:56:11
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

sorana ngaharoshos..yes..yes..ceunah

16 Séptémber 2011 22:52:33
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Lugiena De

heu..heu..heu..judulna: mbahna ma erot nyak? Kang

16 Séptémber 2011 14:04:28
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "SEUKEUT" kénging Nazarudin Azhar

ngabirigidig

16 Séptémber 2011 13:52:23
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging 'Edeng Syamsul Ma'arif

Kang Prabu Godi Suwarna, wangsitna Kang, spados abdi tiasa oge

16 Séptémber 2011 13:48:05
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging 'Edeng Syamsul Ma'arif

(*ngahuleng..)

16 Séptémber 2011 13:41:05
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "DAYEUH" kénging Godi Suwarna

"pa pulisi,naon salah kami bet ditilang?, helm make,mawa sim oge ktp "
" sebel tuda nempona ge, subrat-sebrut mamake helm bari jeung teu numpak motor !" tembal pulisi

16 Séptémber 2011 13:00:26
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

kumaha tah, panjang teuing kitu?