Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yayan Bedog Supriatna


Nu kasair ku FBS, Yayan Bedog Supriatna geus nyerat 1.637 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
29 Januari 2013 12:18:16
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Kaasih Abah" kénging Mbi Chymepm

Kahad ba Ceu, k tungtungna ta isok nipu. Kaalaman ku pun kula, kabita atuda ningal potona geulis kabina-bina, hihii...

28 Januari 2013 08:32:59
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Keur Salira Anu Miang Tigor Siregar" kénging Iwan Hanjuang

Entos asa ka lanceuk sorangan.
"Ya Allah, ampunkeun sagala khilaf sinareng dosana. Ya Rabb, tampi iman sinareng islam Aka Mancerod Tanpoaran. Amiin...aamiin..aamiin.."

23 Januari 2013 12:03:10
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Balik Ngalembur" kénging Rudi Riadi

uyah mah ja tara ts ruhur

23 Januari 2013 03:11:04
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Teti Taryani

ngiring bla sungkawa, Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun...

17 Januari 2013 12:19:44
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

Aka, H. Abdul Ajid lan Hj Dariyah masih ana tah?

17 Januari 2013 12:10:41
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

wah tambah ram iki lapak, dulur kita saking carbon wis gelem mikmin

17 Januari 2013 02:30:13
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Pasini Di Samarra" kénging Atep Kurnia

Jih.. manawi Ka H. Ahmad Fawzy Imron eta saguru-salmu sareng Ka Atep Kurnia, apan fikmin-fikmin salira sakitu nan kayas bari tetep agamis

17 Januari 2013 02:23:40
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Pasini Di Samarra" kénging Atep Kurnia

Ka Rudi Riadi, cuang tepungan atuh Ka Atep Kurnia, keun ti pun kula samsu na mah, jempol nyaan na gh

16 Januari 2013 07:10:35
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Teu Kuhanteu" kénging Ki Denkur

kira-kira 40 jutaan ta, padahal cokot ba ja di tempat sampah mah kaitung titimuan, hamo dibui deuih, ha..ha..

16 Januari 2013 03:26:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Aing" kénging Rohendi Pandeglang

Kahad, peupeujeuh Aka mah ulah hijrah ka Malaysia

16 Januari 2013 03:14:02
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Aing" kénging Rohendi Pandeglang

/Tapi da kumaha deui, ja nu dibarendo diurangna eta, jojong bae ngungurus persiapan tim sukses deui tim sukses deui. Halah. Urang ulah ngambek tapi mikirrrr. Heug modalan kabeh seniman, ngarah teu kabita halijrah ka malaysia/...

Bener jasa Aka, turug-turug dipaparah ku teu dimumulna basa darah dina RKP 2013. Duh..aingah

16 Januari 2013 02:52:12
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "K-2013" kénging anjeunna.

seuri maur, laju ngagugudug uingah Ka

16 Januari 2013 02:46:57
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "K-2013" kénging anjeunna.

Ceu, dupi di cianjur kuma hasilna pama anyut digenct panto?

15 Januari 2013 12:17:38
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Badung" kénging Yusef Muldiyana

Ka Yusef Muldiyana, fikmin rurusuhan digebruskeunana sigana (bising telat jangji panggih jeung pupuhu sigana), aya lepat ketik sareng tanda baca teu kapalire. Tapi teu sawios ja kamaklum sab ieu fikmin spontan kupedah nampa sms nyah?.
Ongkoh komo batan pun kula nu teu mikmin-mikmin ja entos lana teu kenging sms ti Anih.
Ka, iberan pun kula kacindekan tina hasil babadamian jeung pupuhu.

14 Januari 2013 10:59:05
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Duél" kénging Nyai Endit

ampun Nyai Endit, uing moal wani-wani deui ti wingkid ayeuna mah, hihii...

11 Januari 2013 11:01:01
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Ngimpi" kénging Ibnu Hijar Apandi

kulak panto, Ka

11 Januari 2013 10:56:49
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Ngimpi" kénging Ibnu Hijar Apandi

bilih peryogi kulak badag aya nun di pun kula, tilas panto teu kaanggo ja entos digantos kunu otomat

10 Januari 2013 00:23:45
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Tulang-talÉng" kénging Yanti Sri Budiarti

Ceu, pangrasa YBS ja, sans YSB !, hihiii...suka nyaan suka jasa, suwrr.....

09 Januari 2013 08:44:13
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Tarajé" kénging anjeunna.

Jih..apal ka Cakrabuana ning Aka Yuharno Uyuh

09 Januari 2013 07:18:24
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Apartemén" kénging Ari Andriansyah

di carponkeun gh matak pdo, boa enggeus karah?

09 Januari 2013 07:01:15
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Tarajé" kénging anjeunna.

Beuh..enya, bakal leuwih ahng, leuwih neumbrag nyah Ka. Spontan ja, kainspirasian maca fikmin-fikmin Ki Hasan, laju langsung nulis di ieu.

09 Januari 2013 03:45:40
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Tarajé" kénging anjeunna.

kainspirasian ku Ki Hasan

09 Januari 2013 02:32:16
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Haneut Kabéhan" kénging Rohendi Pandeglang

fakmin...curiga fakmin Ka Jaro isuk-isuk ieu

09 Januari 2013 02:07:16
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Bu Guru Titi" kénging Aria Damar Pamungkas

cau nu sa nyta butitina

09 Januari 2013 01:37:14
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Moal Nepi Ka Dua Kali" kénging Irman N Dimyatie

boa Aka Guru Rudi 'Otong' Riadi, hihii....

08 Januari 2013 05:16:44
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Bahasa Daérah" kénging anjeunna.

Siap Ka Nana Sukmana, cuang sambat og rahayat Rawa Onom

08 Januari 2013 05:07:52
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Bahasa Daérah" kénging anjeunna.

Wa Iwan Hanjuang, sayagi minyak lantung jeung gendul sing loba nyah

08 Januari 2013 04:56:42
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Bahasa Daérah" kénging anjeunna.

'Joldar' sans 'Juldar'

07 Januari 2013 23:52:45
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Panas Jasa" kénging Rohendi Pandeglang

udag Ka, tumpak onta!, ha..ha...

07 Januari 2013 11:48:19
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Kasakit Anéh" kénging Noorfatah Muhammad Dimyati

haduh...bahaya, hihii...

07 Januari 2013 11:12:07
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nulis" kénging Abah Aleeva

Siiip Abah Aleeva, nyaan ujaring carita yn teu bisa nyarpon gh bisa jadi judul hiji carpon, kitu gh fikmin. Kari laju ba mikmin pan rusiah palay jadi fikminer handal mah : mikmin, mikmin, jeung laju mikmin !
(ceunah)

06 Januari 2013 15:55:46
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Si Enuh" kénging anjeunna.

keuseus ka Ka Helmi Pakudjati, katampa jasa endog asina, keur campuran eupan lauk emas, ha..ha...

06 Januari 2013 15:53:06
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Si Enuh" kénging anjeunna.

Aka Helmi Pakudjati, Aka Rameli Agam, Aka Irman N Dimyatie, Aka Yuharno Uyuh, nyanggakeun fikmin aral ka Mang eNuh ieu mah, hihii...

06 Januari 2013 05:48:30
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Si Enuh" kénging anjeunna.

Haturan Ka Soendara Djatiseba, Ceu Reni Nurhayati.
Ralat, sans 'reureung' tapi 'reureuh' ( nu teu reureuh mangdina-dina )

06 Januari 2013 03:40:47
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Atm" kénging Rameli Agam

Komen pun kula kapiheulaan ku Aka Haji Ahmad Fawzy Imron, pihatur jempolna ba Ka Helmi Pakudjati

06 Januari 2013 02:56:15
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Wirahma Hitut" kénging Thiefz Urang Sunda

Alih basa tina basa naon ieu yayi? boa tinu basa rusia nyah?, ha..ha..

06 Januari 2013 02:08:43
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Ngaran" kénging Heni Sumarni

Tah, fikmin Ceu Neneng nongol, isok had ba anu Euceu mah

04 Januari 2013 12:09:45
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Ka Rohendi Pandeglang, idin Ka, tadi pun kula ngunclungkeun Aka Rameli Agam ka grupna basa Banten/Pandeglang. Ngeun sigana kudu aya nu ngeprup nyah?

04 Januari 2013 06:29:33
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Saémbara Fikmin" kénging Helmi Pakudjati

Untung kula nipun saking Mjl dadi ngerti maksud, hihii...

04 Januari 2013 06:16:30
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Sang Profesor Rebéh" kénging Rohendi Pandeglang

Ka, baruk palajaran basa Sunda ngahiang ceunah di dinya? saur Ceu Heni Sumarni. Pupulih atuh ka Profesor ta, sobat jasa pan jeung Aka.

04 Januari 2013 03:45:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Aka Prabu Godi Suwarna, sajujurna kalandep pisan ku pun kula ta sambara nu dibahanan kecap-kecap. Salian ti tangtangan ta bahan og mangrupa bantuan pamikiran paling hanteu bantuan kecap ( lamun ba fikimina 100 kecap dikurangi 13 pan kari 87 kecap deui, hihii...).
Jujur og pun kula nu pangheulana nyieun fikmin asah padahal entos mangbulan-bulan lebeng teu mikmin, uhun kupdah dibahanan tilulas kecap ta.
Anapon teu abus nominim, ta palajaran keur pun kula yn mikmin kudu daria kudu terus diropa, diasah sing nepi patinggurilap.

30 Désémber 2012 12:17:25
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Basa Sunda" kénging anjeunna.

Makasih, akh..iyy mah pingin deket ma eyke aja yah?, hihii...

30 Désémber 2012 08:26:59
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Basa Sunda" kénging anjeunna.

All, maaf eykeu kagak bisa nanggapin komen-komennya, kagak ngerti bahasannya. Aniwey thank's for the comment and also for the tumbs.

30 Désémber 2012 01:32:28
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Basa Sunda" kénging anjeunna.

Hayu cuang ngadeugdeug ka Gedong Sat "Aksi Budaya Nolak Rarancang Kurikulum 2013" k sukan, Senn 31 Desember 2012 jam 09:00

30 Désémber 2012 01:14:09
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "2020" kénging Rudi Riadi

Ka Rudi Riadi, kudu di drama keun ieu ke sukan di Monumn Perjuangan. Wayahna Ka guru tong iluan jadi pemeran komo jadi Ema mah!

28 Désémber 2012 03:11:34
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "SeprÉ" kénging Deden Abdul Aziz

ari taraj, jas hujan, jeung sajabana manaaa...? Ka, hihii..(y)

28 Désémber 2012 02:39:54
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Pasweud Bapa" kénging Nasrul Jatnika

aslina, nyerengeh knh ieu kula

28 Désémber 2012 02:32:02
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Gerentes Urang Gurun Jeung Kutub" kénging Helmi Pakudjati

Haruh...kaisinan pun kula, kurang kumaha digubragkeun ka alam Sunda nu ndah jasa tur sagala aya. Duh...Gustiiii hampura pun kula

28 Désémber 2012 02:24:35
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nyai Loro Kidul" kénging Rohendi Pandeglang

dipaparah deuih ku diilangkeunana palajaran basa daerah, pan eta sarwa jeung nitah ngilangkeun jatidiri nyah? Ka, Ceu

28 Désémber 2012 02:20:53
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Pasweud Bapa" kénging Nasrul Jatnika

ha..ha..ha...si bedul th ta Mang Jana. Tapi ja uing teu bisa ambek ja lain maksud nipu ta, Mang Jana jujur jasa jalmana.