Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yayan Bedog Supriatna


Nu kasair ku FBS, Yayan Bedog Supriatna geus nyerat 1.637 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 04:45:01
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Hape Rusiah" kénging Asep Sajah

fakta mini basa Sunda!

04 Fébruari 2013 13:23:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Nguyung Di Pésta Buku Bandung" kénging Dhipa Galuh Purba

hihii...,engk ta mah terbitna gh. (y)

04 Fébruari 2013 01:59:25
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Ceu Dewi Ratna Damayanti, jigana unggal entos mandi laju dibaluran ku minyak kayu putih salirana sawak-awak taya nu kalangkung dugi ka seselana, kitu?

03 Fébruari 2013 23:55:58
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Hatur salam pangabaktos ti pun kula kahonjuk Aka Hadi Aks. Moga jagjag waringkas, tatag tandang majoang impian.

03 Fébruari 2013 01:47:54
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Talatah" kénging Dadan Sutisna

Halah..., mana dicacag kitu pastina gh Aka Dadan Sutisna gaduh pupucukan anu hjo di girang, ha..ha..ha...(y)

02 Fébruari 2013 02:22:13
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

wios bae ceunah, ja sami raosna, wkwkwkk....

02 Fébruari 2013 02:16:11
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Ka Nasrul Jatnika, uhun ja saur Ka 'Eboed' Eman Budiman geh pun kula ta nyeples Leonardo De Kapri, hihiii....

02 Fébruari 2013 02:12:33
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

toangan/tetewang/totoang dikorhan dina kamus R.A Danabrata teu aya, Ka Nasrul Jatnika.
- Jalan anu rada ngemplad tur sangar/sanget jauh ti palemburan. Biasana diapit ku leuweung atawa jungkrang- , kitu Ka numutkeun kamus pun kula

01 Fébruari 2013 04:08:37
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Wirog Rewog" kénging Helmi Pakudjati

uhun, lurah mah PNS henteu dibekok, aeh...bengkok

01 Fébruari 2013 04:06:58
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Wirog Rewog" kénging Helmi Pakudjati

Ka Hady Prastya, apan minangka ektra heulan. Test market tea, hihiii..., kahatur cayutan jempol plus bubuy bold keur Aka Helmi Pakudjati

01 Fébruari 2013 02:37:47
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Gado-gado Aka Mugiassa Bagja Fiddunyawalakhiroh. Pun kula ti budak nepi ka rumaja di Talaga, ningkat dewasa tepi ka ayeuna di Bandung. Manggih basa kulon bet resep jasa, asa nostalgia ja loba kosa kata nu sawra jeung di palemburan Talaga.

01 Fébruari 2013 02:30:11
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

makna leksikal naeun ta? Aka Nasrul Jatnika

01 Fébruari 2013 02:28:51
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ditanggoan jasa, Ka Rohendi Pandeglang. Sasat kecap 'toangan' ba aya nu teu uninga komo istilah ahng anu di kulon ta, Ka

01 Fébruari 2013 02:09:47
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aka Rameli Agam, iraha bad ka YPK deui?, saronoeun ka Aka

01 Fébruari 2013 02:05:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aka Nasrul Jatnika, karah di kulon aya 'camah'?

01 Fébruari 2013 01:32:51
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Néangan Muatan" kénging Nasrul Jatnika

Ikh..apan entos mulai deui. Tah tos aya dua. Sarwa deuih ngeunaan jurig, hihiii.....

01 Fébruari 2013 01:27:47
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Nyai Endit, kad hilap kod sandi pikeun ngabentenkeun pun kula asli atawa hanteuna, hihiii...

01 Fébruari 2013 01:21:32
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Néangan Muatan" kénging Nasrul Jatnika

Ka, untung isuk-isuk dikunclungkeunana ieu fikmin. Hamo kana angkot poe ieu mah, kana ojeg kanjeun rada undak geh.

01 Fébruari 2013 01:12:26
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

fikmin maleman jumaah pisan, hihiii..

01 Fébruari 2013 00:41:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Daging KÉnÉh" kénging Soendara Djatiseba

ba'da subuh raos pisan nuang daging mah Aka Soendara Djatiseba, segerrr...

01 Fébruari 2013 00:35:17
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

nyta isok hilap ba, Ceu Neneng Yatikurniati

01 Fébruari 2013 00:34:32
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Ceu Tiktik Rusyani, taun ayeuna mah gantos Yayan ..3x bari nenjrag bumi.

01 Fébruari 2013 00:33:11
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Nuhun. Uhun, Mang Yuharno Uyuh

01 Fébruari 2013 00:32:27
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Kurud ba, Ceu ndah Dinda Jnura

01 Fébruari 2013 00:31:54
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Ka Helmi Pakudjati, Si Nyai entos dipasihan kata sandi ayeuna mah, hamo nyalahan, hihiii....

01 Fébruari 2013 00:30:47
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Ka Rudi Al-Fajri, bulu tuur? asana lepat sans tuur tapi anu luhurna

01 Fébruari 2013 00:28:05
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Ka Apoedy Sarah Ihsan, rngs mikmin ieu pun kula bet teu kiat jasa palay tunduh, hihiii...

01 Fébruari 2013 00:26:58
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Saha atuh nyah? Ka Irfan, ja piraku si Nyai ngaya-ngaya carita

31 Januari 2013 14:14:52
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging anjeunna.

Wilujeng malem jumaaah. Dikantun linggih heula kasadayana

31 Januari 2013 12:20:09
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Haaarr" kénging Rafi Suherman

gustiiii..aingah, hanasing geus ngabudah ngaluarkeun dalil-dalil ngawayuh ari pk ukur naros wungkul, teu ngajurung, hihii...

31 Januari 2013 12:16:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "RÉdÉnominasi" kénging Yusuf S. Martawidenda

siap-siap ba unggal barang/jasa bakal aya 2 bandrol harga saheulaanan mah

31 Januari 2013 12:12:53
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Kantenan pisan rancag.
Estu pisan rancagna, Kang Ganjar Kurnia mah
Wilujeng...

31 Januari 2013 07:52:31
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Ngabantuan" kénging 'Eboed' Eman Budiman

calakan ta si bungsu, laukna ambh ngagenclang tangtu diicalna bakal awis, hihii...

31 Januari 2013 02:33:39
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Nu Nulis" kénging Éndah Dinda Jénura

fikmin nan sufi, suka fikmin muh fisan (y)

31 Januari 2013 01:08:37
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ka Ahmad Syarif, ahng puguhan geh, ja jarak asa angger ba teu ngajauhan teu ngadeukeutan ka ta aki-aki

31 Januari 2013 00:42:19
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Abah Sarjang, uhun sami, asana di darah kulon gh (Aka Rohendi Pandeglang) 'totoang'.

31 Januari 2013 00:35:42
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aka Yuharno Uyuh, Ceu ndah Dinda Jnura, nuhun jasa, kahad kudu ungkeun dicamahan heulan pama bad iinditan sareupna, hihii..

31 Januari 2013 00:32:25
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aka Helmi Pakudjati, ha..ha..ha..,ambh teu teunggar kalongeun Aka. Nuhun semur jengkolna

31 Januari 2013 00:29:01
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ceu Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, sans rupina, ja anu dibegal mah sans aki-aki tapi wanoja geulis tur seksi, hihii...

31 Januari 2013 00:24:02
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ceu Kokom Komariah, 'toangan' basa wewengkon Talaga-Mjl pama di Karawang = 'totoang' jalan nu rada ngemplad matak pihariwangweun nyorang

30 Januari 2013 13:52:17
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ingbokkeun addresna, ke cuang ungkeun ka Panerbit WL (Ka Ibnu Hijar Apandi) di rorompok mah tos rp.

30 Januari 2013 13:41:07
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aamiin..., hayu atuh cuang babarengan silih bantuan Aka Nana Slamet Tresna Aji

30 Januari 2013 13:35:52
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Camat ta mah,-panangan lebetkeun dengkk ku klk , laju diusapkeun kana raray-, ta camah namina Aka Guru, hihii...

30 Januari 2013 13:26:40
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aka Rudi Riadi, uninga ari 'camah' ?

30 Januari 2013 13:25:40
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Aka Rudi Riadi, toangan ta jalan anu rada ngemplad ditengah leuweung tanapi tengah tegalan jauh ka palemburan.

30 Januari 2013 13:19:25
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ka Endang Kasupardi, komo pun kula, isok ruy-rey knh ba pama inget

30 Januari 2013 13:17:53
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa, Wa Iwan Hanjuang, nuhun jasa

30 Januari 2013 13:15:12
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Camah Ma Olot" kénging anjeunna.

Ceu Dewi Ratna Damayanti, ceunah mah aki-aki ta titahan Ma Olot keur ngajaga pun kula, hihii...

30 Januari 2013 04:20:43
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Saha ari Manéhna?" kénging Nyai Endit

oh.. dikocrotan parfum malati 'jurigna' nyah? Nyai Endit

30 Januari 2013 02:37:14
Yayan Bedog Supriatna ngoméntaran Fikmin "Layung" kénging Ari Andriansyah

sapertos biasa, edun..lana nyangkaruk na lelembutan. ketir jasa Aka