Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Subhan Munawar Bin Alwy


Nu kasair ku FBS, Subhan Munawar Bin Alwy geus nyerat 5 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
14 Juli 2012 07:25:01
Subhan Munawar Bin Alwy ngoméntaran Fikmin "Gurat" kénging anjeunna.

Ang Dadi Arya, rupina urang sadayana kedah seueur ngadu'a mugia ditebihkeun tinaa sipat munapek...

13 Juli 2012 21:41:45
Subhan Munawar Bin Alwy ngoméntaran Fikmin "Gurat" kénging anjeunna.

Haturnuhun kanu parantos masihan jempolna.
Ang Asep Komara, rupina ditambihan wau sareng nun mah janten nyeueuran hh.
Ang Maman Gantra, hatur nuhun ang, numawi nemb ngiringan tulas-tulis ieu th. Hh sans Ang, ta mah Ang Subbahnuddin Alwy nu ti Cirebon mah. Abdi mah asli Bandung.

11 Juli 2012 02:28:14
Subhan Munawar Bin Alwy ngoméntaran Fikmin "Ngaguruh Handaruan" kénging anjeunna.

ang yadi: atuh da ayeuna sagala gampil, sorogan jurumiyah sapinah dugika hikam kari unjukkan ka ajengan gugel di pasantren alwarnet, leres pisan. heheh

11 Juli 2012 02:20:07
Subhan Munawar Bin Alwy ngoméntaran Fikmin "Ngaguruh Handaruan" kénging anjeunna.

haturnuhun pisan jempolna, oge ka ang wawan haturnuhun motipasina

08 Juli 2012 09:52:46
Subhan Munawar Bin Alwy ngoméntaran Fikmin "Hayang Nyieun Carita" kénging anjeunna.

numawi, bingung ieu teh. Teu pira saukur hoyong ngadamel carita nu tadi ngolebat terus malibir pipireun sirah. Sateuacanna teh aya nu ngaharewos tong waka ngadamel carita cenah bisi teu aya nu masihan komentar, alhamdulillah aya oge nu kersa, haturnuhun pisan, ah ...