Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Mahpudin


Nu kasair ku FBS, Mahpudin geus nyerat 5.787 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 03:33:41
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Jubah Goni" kénging Rudi

Jurus, mesek bawang.. di jero kulitna aya kulit deui.... Edddduuunnn.... (Y) (Y) (Y)

04 Fébruari 2013 03:30:43
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Abah Sarjang

Bah, komplit pisan, fikmina heded... ngagambarkeuna ge eduuunn... hiks.. kabitaaaa....

04 Fébruari 2013 03:22:06
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Arca Domas Dalapan" kénging Rohendi Pandeglang

Abdi mah panasaran ku "boga tali paranti" ngangge naon Ka??? heuheuheu....

04 Fébruari 2013 03:19:26
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Jonny Taurus mangga, engang nu ka salapan mah.. nyanggakeun... xixixixixi....

04 Fébruari 2013 03:18:46
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

teh Nena Cunara Domba nini kencar-kencarkeun.. offside.. 9 engang... heuheuheu....

04 Fébruari 2013 03:17:51
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Nasrul Jatnika tadina bade sistem kencar-kandang... kencarkeun heula teras dikandangan, tapi langkung seueur nu ngencarna tibatan nu kersa lebet kana kandang... hahahahahahaha.....

04 Fébruari 2013 03:14:05
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Hadi Aks saabdieun nu paririmbon basa-na heureut meni kesel pisan ieu nyerat dalapan engang teh, kalan langkung, kalan kirang... ampuuunn deeecchh.. pokokna mah... heuheuheu...

04 Fébruari 2013 03:12:17
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang Iwan Ruspendi Sr. leres pisan.. tos diserat digegenah.. eh, langkung sa engang.. bolaaayyy, milarian deui kecap nu pas.. tobaaattt weh pokokna mah...

04 Fébruari 2013 02:01:59
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kang PRebu Godi Suwarna halaaaahh.. teu aya maksad sundar sindir.. mung, ternyata 8 engang teh, ampun tobaaaattt pisaaaaannn.... hese-na pikakeseleun... heuheuheu...

04 Fébruari 2013 02:00:49
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

kamari teh nyangrekan emur.. jadi weh murilit... xixixixi...

04 Fébruari 2013 01:57:51
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

teh Dewi Ratna Damayanti tos tiasa mikmin deui mah tos mendingan... heuheuheu.... ieu mah oleh-olehna weh kamari diare... heuheuheu...

04 Fébruari 2013 01:57:13
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging anjeunna.

Kang Dadi Arya sakieu ge, rieutna haduuuuhh.. tobaaaattt....

04 Fébruari 2013 00:32:11
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Dasar Kudu Kanyahoan" kénging Budi Dharsono

ceuk saabdieun Heded-na teh, teu karaos dalapan engangna, katutup ku carita nu matak nu maca jongjon teu patos merhatikeun, eta ungkara dalapan engang... biasana mun nu nyerat dalapan engang sok konsentrasi kana kekecapana tapi malah sok janten leungit eusi caritana.. ari nu ieu mah leres... Edddduuunnn... heuheuheu... (Y) (Y) (Y) (Y)

03 Fébruari 2013 10:12:36
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Dadah Hidayat

Formatna masih lepat.. kirang tutup dina judulna... heuheuheu...

03 Fébruari 2013 07:15:53
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Témpé" kénging Jordan Kurniawan

"Pulang ti kantor..." basa sunda kaayeunakeun... heuheuheu...

03 Fébruari 2013 04:16:03
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Ngajul Bulan" kénging Sang Guriang

Sugan teh moal happy ending kieu pungkasana... heuheuheu... SIP (Y) (Y) (Y)

03 Fébruari 2013 01:48:36
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Talatah" kénging Dadan Sutisna

Pas, nampi eta kembang, ceuk abdi nu maos, si salaki nyangki yen eta teh ti penggemar pamajikana jadi wajar di piceun kan wadah runtah ge... na ari pungkasana.. matak nyaan ngarenjag... heuheuheuheu...

03 Fébruari 2013 01:17:46
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Jumaahan" kénging Rameli Agam

Sabulu-bulu-na... hahahahahaha... bulu nu kumuut ge teu direrab, lebaaarrr.... heuheuheuheu....

03 Fébruari 2013 01:12:37
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Kasarung" kénging Teti Taryani

Eduuunn... ari turunan mah, teu tiasa disumputkeun... heuheuheu...

01 Fébruari 2013 09:34:44
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Cangkang Andalemi" kénging Nasrul Jatnika

Duka atuh, dina basa jawa-na naon.. heuheuheu.. KW nu abdi apal mah istilahna teh... heuheuheu.. sami sapertos ki hasan... heuheuheu...

01 Fébruari 2013 04:34:15
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Operasi" kénging Rohendi Pandeglang

mun saabdieun, pungkasana bade kieu.. Bray, Srngh garwa imut. "Citraresmi..." heuheuheu....

01 Fébruari 2013 04:28:36
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Duit Jaluna" kénging Dudung Ridwan

Abdi mah, nyumputkeuna dina ATM... hahahahaha.....

01 Fébruari 2013 04:18:18
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Duit Jaluna" kénging Dudung Ridwan

Simuing ge deuk ganti HP, nepi ka teu jadi-na.. da loba itu ieu... hahahaha... ngelehan deui... ngelehan deui.... heuheuheu....

01 Fébruari 2013 02:08:15
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

kang Irman N Dimyatie deuh, jiga kumaha tah cipanasaran... jigana teu ngeunah pisan tah... heuheuheu...

01 Fébruari 2013 02:02:59
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

kang Helmi Pakudjati tah gening.. nu bala langkung hipu mun geubis teh... hahahahaha.....

01 Fébruari 2013 02:02:10
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

kang Yayan 'Bedog' Supriatna sesa peuting... heuheuheu...

01 Fébruari 2013 01:51:50
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

teh Dewi Ratna Damayanti mending tos drive langsung transaksi di KUA, ieu mah teu DP-DP acan.. maklum test drive di pameran... hahahahaha....

01 Fébruari 2013 01:51:02
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

Abah Aleeva ucing garong... heuheuheu...

01 Fébruari 2013 00:47:50
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Néangan Muatan" kénging Nasrul Jatnika

Untung weh enjing-enjing fikmina... Muatana jurig wungkul... heuheuheu....

01 Fébruari 2013 00:39:39
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

ceu Valda Ali Vam meureun implengana sugan jeung sugan hiji waktu panggih jeung anjing nu kahausan... heuheuheuheu....

01 Fébruari 2013 00:35:23
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

Tomat... Tobat Kumat... heuheuheu....

01 Fébruari 2013 00:34:15
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

kang Jonny Taurus heuheuheu.. itu mah masih mahasiswi.. ieu mah wanita kurir... xixixixixi... wilujeng enjing.....

01 Fébruari 2013 00:32:31
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

ceu Valda Ali Vam muhun, geus biasa janten tos teu arasa asa...heuheuheu...

01 Fébruari 2013 00:32:01
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Test Drive…" kénging anjeunna.

kang Soendara Djatiseba mangga nyanggakeun surahana, bade di beureum di hideungna... heuheuheu.....

31 Januari 2013 23:42:52
Mahpudin ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Wilujeeeengg.. Baaaahhh!! Heuheuheu....

31 Januari 2013 23:00:14
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

kang Yuharno Uyuh hatur nuhun kaaanggg...!! heuheu...

31 Januari 2013 22:59:58
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

kang prebu Godi Suwarna Hatur nuhun, bade nyobian teras, nyipta-nyipta nu matak nyangkrung dina manah nu maos.. kecap-kecap sugestif tea manawi... hatur nuhun...

31 Januari 2013 15:20:47
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

Karesepna nasi lengko.. murah meriah... heuheuheu...

31 Januari 2013 14:59:17
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Tujuh Lajer" kénging Ki Sunda Sawawa

Haaarrr... Hermawati teh mun wengi.. siang mah herman.. kitu manawi... heuheuheu....

31 Januari 2013 14:53:03
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Rambut Kusut" kénging Teti Taryani

Dengdam sakadang rambut... Eduuuuunnn... (Y) (Y) (Y)

31 Januari 2013 14:45:36
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa heuheuheu.. tiasa kitu oge da dirurub layon bodas... xixixixxi..

31 Januari 2013 14:39:18
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Dipalidkeun" kénging Aming T Firdaus

Kerung maos pungkasana.. "Abah nu malikeuna deui" maksadna malikeun rakit gebog? malikeun mayit? heuheuheu....

31 Januari 2013 14:30:21
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

kang Rudi Al-Fajri saleresna eta tangkal caringin teh aslina aya.. dipayuneun bumi A.Kasoem di Jalan Sangkuriang.. anu tobrosna ka jalan Siliwangi.. mung eta jalan teh sok dililiwatan ku kang Rameli Agam janten saleresna asa teu wasa masihan terangna ieu teh... heuheuheu.....

31 Januari 2013 14:25:19
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

Eta ge turun nu ngarurub ku lawon bodasna... xixixixixi....

31 Januari 2013 14:22:24
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

Halaaaaaghhh.. siaaahh!!! deuh ieu mah meni langsung di kantun... heuheuheu....

31 Januari 2013 14:20:18
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

kang rwin Wahyudi moal dipasihan ah, sieun sok dipasangan janten nomer togel... heuheuheu....

31 Januari 2013 14:18:06
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

ndah Dinda Jnura ieu mah nyaritakeun kanyaah indung... heuheuheuheu....

31 Januari 2013 14:12:54
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

ang Irfan nya kitu malem jumaah mah, seueur bulu muringkak... sabulu bulu... hahahaha....

31 Januari 2013 14:09:34
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Handapeun Caringin..." kénging anjeunna.

Irfan kabita tadi dimimitian ku fikmin salira.... heuheuheu...

31 Januari 2013 14:00:39
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Érloji" kénging Érwin Wahyudi

kang rwin Wahyudi atuh da ari ngadangu kecap 'dingding' teh jol emut kana lagu budak.. cicak-cicak tea.. heuheuheu... tos ditelpon tadi teh, nuju proboden... heuheuheuheu... da tos kenging ngetang ketang... hahahahaha....