Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Mahpudin


Nu kasair ku FBS, Mahpudin geus nyerat 5.787 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
23 Oktober 2011 02:57:20
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Judul" kénging Dadan Sutisna

Pameran # dines # apoedy # can digrafis

22 Oktober 2011 13:25:25
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Agul" kénging Teti Taryani

abong2 jadi menteri BUMN eta nu gaduh PLN... heuheuheu....

22 Oktober 2011 13:19:35
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Dines" kénging anjeunna.

kang deden hatur nuhun...:)

22 Oktober 2011 13:04:57
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Dines" kénging anjeunna.

hahahahaha.. sanes jigana mah.. tadnai bade rudi ngan asa tos seueur pemerana rudi teh...

22 Oktober 2011 12:02:30
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Bom" kénging Cicara Cac

hahahahaha....

22 Oktober 2011 12:00:25
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Jempolers" kénging anjeunna.

Epong Priyatna janten tos damang atuh ayeuna mah.. atanapi masih renghap ranjug... hihihihi....

22 Oktober 2011 11:44:22
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Jempolers" kénging anjeunna.

hahahahahaha... sugan teh aki epong eweuh didieu...:))

22 Oktober 2011 11:39:17
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyungsi" kénging Cicara Cac

sapuk.. leres pisan..

22 Oktober 2011 11:27:03
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Jempolers" kénging anjeunna.

hehehehe... hidup jempolers...

22 Oktober 2011 11:16:08
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nyungsi" kénging Cicara Cac

abdi ge sami, perbendaharaan kata-na.. kadinya deui.. kadinya deui.. ah tapina keun weh ah modal ngacapruk... hehehe...

22 Oktober 2011 09:55:33
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Suwung Cinta Anjeun Ku Ki Ucing" kénging Oman Abdurahman

hahahaha... sae.. sae...:)

22 Oktober 2011 09:51:16
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Suwung Cinta Anjeun Ku Ki Ucing" kénging Oman Abdurahman

ki ucing.. duh aya2 wae... hehehe..

22 Oktober 2011 06:42:36
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Nepungan" kénging Rudi Riadi

SMS-na di sebar kanu aya dinu list HP... hehehehe...

22 Oktober 2011 04:13:33
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Teu Hayang Deui" kénging Teti Taryani

sae pisan... kayungyun si samiran jalmi harak teh... hehehe..

21 Oktober 2011 11:16:29
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging Beni F. Syarifudin

rupina mah beureum amucuy... hehehe...

21 Oktober 2011 11:09:37
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Moal Di Sakola" kénging Teti Taryani

tong nutup mata da nu kitu teh aya... hihihihi...

21 Oktober 2011 09:38:04
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Orok Ngopepang" kénging Mamat Supriatna

eeeuuuuu... si aki teurab.....

21 Oktober 2011 05:51:59
Mahpudin ngoméntaran postingan kénging Ganjar Kurnia

bewara jempol....

20 Oktober 2011 23:57:25
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Umur" kénging anjeunna.

hatur nuhun jempol-na.. neda piwurukna, teu acan wantun jiga nu sanes di seratan pikmin di payuna, masih nuju di ajar...

20 Oktober 2011 14:29:42
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Ob" kénging anjeunna.

tong nungguan anu pundungan... xixixixi....

20 Oktober 2011 00:37:45
Mahpudin ngoméntaran Fikmin "Kuring Lain Pahlawan" kénging Ganjar Kurnia

kieu upami bumi ngarendeng sareng mesjid fatahillah teh... hihihihi...