Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Aditia Gunawan


Nu kasair ku FBS, Aditia Gunawan geus nyerat 488 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
21 Méi 2012 16:21:40
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Ngadagoran Hulu (lisung)" kénging Wawan Setiawan Husin

Asa nguping ki juru pantun, asa maos bagawan sirna di rasa, sagala asa, asa itu asa ieu. rumasa can usu-asa. Meni nikmat macana.

21 Méi 2012 16:17:19
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Kancing" kénging anjeunna.

Percanten, upami ningal adminna mah. hehehe

21 Méi 2012 16:13:26
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Dadali Mancanagara" kénging Jejen Jaelani War

Upami dilagukeun ala darso ge raoseun: "Dadali mancanagara, ngalayang ka pilemburan" :D

21 Méi 2012 16:10:55
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Kancing" kénging anjeunna.

Hahaha...kalimah eta mah seueur dina Grup Cawokah Nasional kang Hijar.

21 Méi 2012 15:56:33
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Kancing" kénging anjeunna.

Kacipta oge kancing nu tiasa muka nyalira. Otomatis. :D

21 Méi 2012 15:53:21
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Toge, Diri Ceuk Keukeuk" kénging Wawan Setiawan Husin

Ampuuun. Kedah kumaha nyurahanana?

21 Méi 2012 15:48:03
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Kancing" kénging anjeunna.

kancing nu tiasa kucap kiceup Kang Hijar. Heuheu

21 Méi 2012 09:11:17
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "I <3 Wiwin" kénging Endah Dinda Jenura

i <3 Chelsea

21 Méi 2012 09:10:46
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Simpé" kénging Teti Taryani

Is Tuning: Kawasna mah goong wungkul nu nekad nabeuh sorangan teh. hehehe

21 Méi 2012 06:42:06
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Simpé" kénging Teti Taryani

Aya kacapangan yen nayaga teh sok parundungan, munasabah pami ningal waditra nu sakitu ketirna mah.

21 Méi 2012 05:24:18
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Piwuruk" kénging Rudi Riadi

Bapana laju ngarogoh saku jeketna. "Untung indungna budak meleng".

19 Méi 2012 06:24:01
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Nyi Pohaci Treechada" kénging Hadi Aks

Paling hese ngapalkeun nami urang Thailand mah Aka. Ieu mah bangun nu terang tur apal pisan ka Nong Poy Treechada teh. Hebat Aka!

19 Méi 2012 06:22:31
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Cikopi Sesa Subuh" kénging Mustika Kurniarasa Haroeni

Asiiik... ari buhaya bikang bijilna tina cai naon nya? Jamu kitu? Hehehe. Mantap pisan Teh. Top markotop cikopina.

19 Méi 2012 06:11:16
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Jabang Tutuka Atawa The Joy Of Being" kénging Wawan Setiawan Husin

naha bet juhlas kang? Angka sakti kutan eta teh? :)

19 Méi 2012 06:08:17
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Sumuhun Kang Wawan, malih caket-caket kana 'poho'. Katampi nu ngagenjrengna tina gitar listrik metal zone. Heuheu.

19 Méi 2012 06:06:07
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Muhammad Shohiba Nu'man: Hatur sewu nuhun. Nyanggakeun Mcdonald-na Kang. Hehe

19 Méi 2012 01:31:58
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Liman Sanjaya: Chaos Ujung Kulon tea eta teh sugan Kang. Heuheu

18 Méi 2012 17:13:46
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Eta pisan acuk kameumeutna teh Aceuk Endah. Pulas hideung pias.

18 Méi 2012 17:12:38
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Sumuhun Kang Deden, tadi teh aya nu tinggaleun, teu kagembol. Hehe

18 Méi 2012 16:57:40
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Wilujeng berjuang, Bah Roza. Karaos pisan ka Depok sumangetna Abah nu ngagedur.

18 Méi 2012 16:51:52
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Prasasti Jero Botol" kénging anjeunna.

Wilujeng wengi juga, nih Bah Roza. Kumaha wartosna Karaton Pajajaran?

18 Méi 2012 14:25:10
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Under The Same Moon" kénging Ahmad Fawzy Imron

janten emut kana laguna Scorpion. :)

18 Méi 2012 14:13:07
Aditia Gunawan ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Asyikk...hatur nuhun Kang Nana Sukmana. Kaleresan mertua ngalanggan di Bandung. Heuheu.

18 Méi 2012 14:09:41
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Monopoli" kénging anjeunna.

Putri Kinasih: Kutan kitu nya? Para tokoh wayang dupina mah masih tukuh kana dwi fungsi Pawayangan, nya? :)

18 Méi 2012 14:08:55
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Monopoli" kénging anjeunna.

Budi Mugia Raspati: Hatur nuhun, Kang.

17 Méi 2012 15:58:06
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Situ Cisanti" kénging Liman Sanjaya

Aya nu salah baheulana ieu teh. Hebring pisan. Langkung seukeut rasana batan sakakala.

17 Méi 2012 15:13:21
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Hoream" kénging Asep Komara

Eta kataji ku judulna, hoream. Jaba malem Jumaah. Haduuh.

17 Méi 2012 15:08:52
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Monopoli" kénging anjeunna.

Dina 'dana umum' jeung 'kasempetan' ge sok aya wae apesna Kang Ahmad Fawzy Imron. Sok didenda.

17 Méi 2012 15:00:40
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Kumaha nu nyagapna sigana mah kang Hijar. :)

17 Méi 2012 14:46:04
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Monopoli" kénging anjeunna.

Sekuel anu tadi wengi Aceuk Endah. Sugan jiga Harry Potter, tujuh jilideun. heuheu. Asup penjara ge wios, da tebusanna ge dua rebu dina monopoli mah. Murah. :D

17 Méi 2012 14:42:37
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Monopoli" kénging anjeunna.

Muhammad Shohiba Nu'man: Bade ngiringan maen Kang? hehehe.

17 Méi 2012 14:38:39
Aditia Gunawan ngoméntaran postingan kénging Abu Ainun

nuju ngimeutan naon eta teh Kang Maman? Boa nuju ngimeutan tesis kitu? heuheu. piss Aka.

17 Méi 2012 14:03:37
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Rudi Riadi: Jigana mah daekeun. Game-na teh pantesna footbal manager.

17 Méi 2012 14:01:48
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Nazarudin Azhar: RT-na teh ku korek api tea geuning...heuheu

17 Méi 2012 13:52:55
Aditia Gunawan ngoméntaran postingan kénging Abu Ainun

Teu kiat ku kumisna... ampun Kaka. heuheu

17 Méi 2012 13:51:39
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Lima Puluh Tujuh Taun Samemeh Kamari" kénging Ahmad Fawzy Imron

Ras emut ka akina rerencangan. Kajantenana meh sami. Mung cenah eta mah memang ku gorombolan didorododna ge. Payuneun bojona pisan. Hebatna, eta bojona nu nembe ngantunkeun kamari teh, teu nikah deui.

17 Méi 2012 13:47:25
Aditia Gunawan ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Wilujeng Teteh... ngiring reueus.

17 Méi 2012 05:53:00
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Nana Sukmana: duka pedah eta kitu Dewa 19 dugi ka bubarna?

17 Méi 2012 05:49:50
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Kasima" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

matak kasima ku ieu fikmin...

17 Méi 2012 05:47:01
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Heritage II" kénging Maman Gantra

Ieu teh sasakala cirata tea kitu? hehe

17 Méi 2012 01:30:48
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Saena lebah mana lalakon teh dipungkasna Wa Tatang? Tuda dina kalimah panungtung teh jol emut kana kaulinan keur leutik, leuwih canggih manan gapleh.

17 Méi 2012 01:25:41
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Irman Dimyati & Rohendi Pandeglang: Dewa teh ayeuna ngadengkek balak GAGA. Padahal mah lalajo video sasama anggota oge meungpeun carang. haha

17 Méi 2012 01:23:41
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

Godi Suwarna: Kamari ge pas lalajo wayang dewana mah absen, nu aya budak buncir.

16 Méi 2012 20:24:32
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Gapléh" kénging anjeunna.

kadituna mah boa mafia wars nya teh? heuheu.

16 Méi 2012 19:44:24
Aditia Gunawan ngoméntaran postingan kénging Abu Ainun

Hebaaaat!

09 Méi 2012 04:19:42
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Bagavad-gita" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Kang Nazarudin Azhar. :) Nyanggakeun sadaya-daya.

09 Méi 2012 03:55:09
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Iii" kénging Godi Suwarna

Budak funk teh korban broken home kulawarga Sangkuriang. Indungna kawin jeung nu kuduna jadi lanceukna. Aki anjing. Kagok edan, manehna ge kawin jeung anjing edan, bikangna...hehehe

09 Méi 2012 03:42:20
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Bagavad-gita" kénging anjeunna.

Ahmad Yani: Dina babak eta, saleresna Arjuna mah ngarasa ajrih ka Bambang Ekalaya, tapi Dorna anu tinimbanganana beda.

09 Méi 2012 03:26:29
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Bagavad-gita" kénging anjeunna.

Abdi mah ningal Arjuna teh justru sosok anu manusiawi, sakumaha nu ditetelakeun kang Dudi Herlianto. Boh nalika diajar, boh nalika kedah perang nu saenyana. Teu weleh bingbang. Tapi, punjulna Arjuna teh tina dasa-indriyana anu seukeut. Padahal, ceuk Kresna mah justru indria manusa teh wungkul cangkang.

09 Méi 2012 03:20:12
Aditia Gunawan ngoméntaran Fikmin "Bagavad-gita" kénging anjeunna.

Carios ngeunaan Arjuna nu ningal panon manuk teh saleresna teu aya dina babak Bagavad-Gita atanapi Adiparwa, mung husus aya dina fikmin.