Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Mochamad Ziaulhaq


Nu kasair ku FBS, Mochamad Ziaulhaq geus nyerat 49 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 April 2012 03:58:23
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Randa Soré" kénging anjeunna.

hatur nuhun ka sadayana. Baktos! :-)

03 April 2012 09:18:21
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Carita Iket Sugema" kénging Endah Dinda Jenura

Hahaha. Sip, Endah Dinda Jenura.

03 April 2012 07:46:44
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Randa Soré" kénging anjeunna.

Irman Dimyatie, Bunda Unie: eh ieu mah fikmin, fikmin. Lamun aya nu kaidean, di luar tanggung jawab penulis. -hahaha.

03 April 2012 05:31:03
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Fabiayyi Aalaa I Robbikuma Tukadziban" kénging Irman Dimyatie

Lalat Socrates, hahahaa. Can aya larangan nu dikubur teu meunang nyieun fikmin jeung update status.

03 April 2012 05:27:42
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Di Taman" kénging Munggaran Alfatih Z

Munggaran Alfatih Z, sae teh. Ngan saran mah, "di" seueur nu dipisah, kedahna dihijikeun: dikepehkeun, dibuka, dirungkupkeun, dilieuk. Lanjut!

03 April 2012 05:22:52
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Randa Soré" kénging anjeunna.

Nunks Surya Anugrah, nuhun Teh. Sakantenan, bilih bade ngiring murak sareng Bunda Unie. -haha.

03 April 2012 05:17:32
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Randa Soré" kénging anjeunna.

Bunda Unie, saurna tos sakantenan kanu rekening BJB. #dibungkusdauncau.

03 April 2012 05:04:32
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Randa Soré" kénging anjeunna.

Bunda Unie, haturnuhun. Ke' angsulanna dianter ka sakola. :p

03 April 2012 05:01:38
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Randa Soré" kénging anjeunna.

Yusef Muldiyana II, Anugrah Nunu, Ki Jante Arkidam, Lenny Magdaleni, Rifan Sahrony, Dhipa Galuh Purba, Liman Sanjaya. Haturnuhun jempolna. -hehe

28 Maret 2012 05:08:09
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "NYANDANG - NYANDING - NYANDUNG" kénging Irman Dimyatie

Yetti War, saur Kang Irman Dimyatie, "Disumputkeun dina handap jok motor," bari ngaharewos. -hahaha.

28 Maret 2012 04:32:00
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "NYANDANG - NYANDING - NYANDUNG" kénging Irman Dimyatie

Teh Neni Geo Albanjari, heheu. Asa rada seueur fikmin nyandung. #boa-boa kena virus nyandung.

28 Maret 2012 04:24:56
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "NYANDANG - NYANDING - NYANDUNG" kénging Irman Dimyatie

Kang Irman Dimyatie, nuhun tos sakantenan masihan konci cadanganna ka simkuring. Jadi keun we Bi Karsih sina jongjon ngoncian.

28 Maret 2012 04:23:04
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Akibat Nyandung" kénging Dewi Mentari

Asa rea nua fikmin nyandung.. -hahahaha. Nuhun, Teh Dewi Mentari

28 Maret 2012 04:21:36
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "NYANDANG - NYANDING - NYANDUNG" kénging Irman Dimyatie

Hahaha. Nuhun Kang Irman Dimyatie.

27 Maret 2012 06:58:12
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Kulawu Langit Cisurupan" kénging Iwan Hanjuang

*impleng. -hehe

27 Maret 2012 06:57:00
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Kulawu Langit Cisurupan" kénging Iwan Hanjuang

Jadi, impeng di Cisurupan wae, Kang Iwan Hanjuang? #jempollah 2kg, sipp.

26 Maret 2012 03:01:41
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Anjing!" kénging anjeunna.

Rudi Riadi, haturnuhun kang! Jempolna diageungkeun.. -hehe.

24 Maret 2012 05:43:06
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Rujit!" kénging anjeunna.

@kang bibih, ta pisan! Sigana nu ngahakanna jurig jarian nu boga sanghiang tikoro sagd gunung verst. Matakna, sagala dihakan: gunung, cinyusu, laut, leuweung, tatangkalan, sasatoan, jeung batur sorangan. #barikeuheul.

24 Maret 2012 03:56:28
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Anjing!" kénging anjeunna.

@dewi budi, ???????????????????????????... Tah ta mah budak aww tadi tos jadi wanoja. Nempel knh anj**gna dina mutanna. #hadeuh.

24 Maret 2012 03:54:12
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Anjing!" kénging anjeunna.

Mangga Ki Hasan, siap komandan!

24 Maret 2012 03:35:59
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Pegat Duriat" kénging anjeunna.

Haturnuhun ka palawargi sadaya. Mangga, jempolna tiasa dituker sareng kupon ??? subsidi. -hehe

24 Maret 2012 03:33:35
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Anjing!" kénging anjeunna.

@dewi budi, ampun Th, simkuring mah ngan ukur nga-fikmin-keun fnomna. -hahahaha.

24 Maret 2012 03:29:55
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Anjing!" kénging anjeunna.

Nyepls, kedahna cs.

Hiji mangsa. "Anjing!" Sora cs pisan kadng ku budak aww nu keur dikeukeupan. Teu ngarti.

24 Maret 2012 03:27:41
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Anjing!" kénging anjeunna.

Nuhun Ki Hasan, k didit: cs. 2- maksadna indungna nu tatadi nelpon/sms, jd budak teu kaperhatikeun. Nuhun, Ki Hasan.

24 Maret 2012 03:13:52
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Rujit!" kénging anjeunna.

Th Lies, sumuhun pisan teu nyangki, komo ngaduga mah. Karunya naek wa ??? th. Turunkeun kitu, dunungan th? #barimawaspanduk.

24 Maret 2012 02:10:58
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Rujit!" kénging anjeunna.

Ka palawargi jempolers, hatur nuhun. Kad jempolna bilih kakantun. -sip.

23 Maret 2012 01:45:53
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Di Gambir" kénging Maman Gantra

?????????~?????????.. Ngadu pedang. "Nu penting kasih sayang," cenah. #pohara!

22 Maret 2012 21:17:24
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Rujit!" kénging anjeunna.

Kang @maman gantra, sumuhun seueur nu rujit. Ciri sakola can maksimal hasilna. Nu SD can hasil, sabab ra knh nu bingung mana tempat sampah jeung walungan. Nu kuliah kitu knh, ra nu kuliah angger korup, ngakalan jalma leutik, jeung trh mak peureup, batu. Ra nu boga ageman, teu amanah: saruana. Pohara manusa! #kaasupkuring, meureun.

22 Maret 2012 21:11:10
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Rujit!" kénging anjeunna.

Diedit:
Singpasuliwer, kedahna Tingsuliwer. Tiasa oge, Patingsuliwer. Nuhun @ki hasan, @iwan hanjuang. (*)|????=(y).

22 Maret 2012 13:25:21
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Rujit!" kénging anjeunna.

@ki hasan. Haturnuhun ditanna, baktos.

#singpasuliwer, kedahna Tingpasuliwer.

22 Maret 2012 11:33:55
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Demontrasi" kénging Irman Dimyatie

Asa nu Dmo ka rektor UIN ieu th?! -hahaha. (*)|????=(y) 99%

22 Maret 2012 03:44:13
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Pegat Duriat" kénging anjeunna.

Apoedy Sarah Ihsan, hatur tangkyu. #jempol.

22 Maret 2012 03:41:01
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Pegat Duriat" kénging anjeunna.

Iwan Hanjuang, Akoer Lah, Asep Komara, @Kang Ties, Jojo Johari, Yayan Rusyana, Neni Geo Albanjari, haturnuhun jempolna. kade kakantun.

22 Maret 2012 03:37:04
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Pegat Duriat" kénging anjeunna.

Ki Hasan, ku Mister Iyus...

21 Maret 2012 09:04:14
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Laratan" kénging Asep Komara

Jadi asa muringkak bulu bitis, Asep Komara. Miss Terius... jempol 10!!

21 Maret 2012 08:59:52
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Waktu" kénging Dewi Budi

Dewi Budi, eta waktu, dugi kakitu! Deni Riaddy, naha nu dijemput janten dijemprut?! -hihi

19 Maret 2012 06:12:12
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Teu Nyangka" kénging Irman Dimyatie

-hahaha. Pohara! Nuhun Kang Irman Dimyatie.

18 Maret 2012 10:41:30
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Salah Mayar Parkir" kénging anjeunna.

@Jempolers: haturnuhun ka sadayana.

18 Maret 2012 10:41:12
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Salah Mayar Parkir" kénging anjeunna.

@Jempolers: hatunuhun ka sadayana.

18 Maret 2012 04:58:33
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Salah Mayar Parkir" kénging anjeunna.

@Maman Gantra: nuhun kang, miceunan karesep dina fikmin, komo mun kanu geulis mah. -hh.

*ngudak: kdahna ngudag.

18 Maret 2012 02:12:37
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Salah Mayar Parkir" kénging anjeunna.

@ki hasan: haturnuhun, nyungkeun bimbinganna.

14 Maret 2012 08:54:58
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "TITIN" kénging Ricky N. Sastramihardja

Inget ka Fikmin Ki Hasan, buuk panjang, buuk pondok, atawa botak -sarua jeung Beo! -haha

14 Maret 2012 07:53:38
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Kagoda ku Kalangkang" kénging anjeunna.

Ade Rahmat, boa" indungna nya Kang. -hahaha

14 Maret 2012 05:05:13
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Hayang Jadi Awewe" kénging Iwan Hanjuang

Kang Iwan Hanjuang, nu matak kitu ge teu disebutkeun, sina dibayangkeun we para saderek nu maca. -hahaha.

14 Maret 2012 05:00:32
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Hayang Jadi Awewe" kénging Iwan Hanjuang

Irman Dimyatie, tatadi maca dua balikan, palebah "ngeunah" jeung "mamah" asa teu kacaritakeun ku Iwan Hanjuang.. -hehehe.

14 Maret 2012 04:53:47
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Kagoda ku Kalangkang" kénging anjeunna.

Hahaha, Ngan ukur dua sakuna ge, Kang Iwan Hanjuang. Nuhun.

14 Maret 2012 04:51:46
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Kagoda ku Kalangkang" kénging anjeunna.

Haturnuhun, Kang Iwan Hanjuang, ieu hasil revisi. Perkawis Maha Asih, versi simkuring mah Mahaasih. Mangga lajeng ka sadayana. Baktos, mugia berkah. :-)

14 Maret 2012 04:27:31
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Hayang Jadi Awewe" kénging Iwan Hanjuang

Iwan Hanjuang, Ki Hasan: Nyungkeun widi, ngalungkeun hiji fikmin, nyobian. :-)

14 Maret 2012 03:59:56
Mochamad Ziaulhaq ngoméntaran Fikmin "Hayang Jadi Awewe" kénging Iwan Hanjuang

Hahaha... Sae Iwan Hanjuang. Haturnuhun Ki Hasan tos dilebetkeun kanu grup.