Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Andriekw


Nu kasair ku FBS, Andriekw geus nyerat 183 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
17 Maret 2013 12:47:15
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Maklum jalmi mah upami tos sarakah teh teu pameng kang Yusuf S. Martawidnda

17 Maret 2013 12:46:16
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Poekeun binti nekad teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu.... Htrnuhun psngdeudeul komenna

17 Maret 2013 11:32:33
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Sifat dasar manusa teh Rita Rosita, in between malaikat srg setan.... Rupina ieu mah langkung caket ka juragan setan.....

17 Maret 2013 07:22:40
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Teh Sri Subarisih miwah teh Eni Setiani haturnuhun parantos rurumpaheuhan ngalongok seratan sim kuring....

17 Maret 2013 07:20:03
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Haturnuhun pangdeudeul jempolna pih Iwan Hanjuang, pih Dadan Sutisna, pih Irman N Dimyatie miwah kang Apoedy Sarah Ihsan tur kang Usman Ali M

17 Maret 2013 07:16:06
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Hehehe.... Haz Mangga teh Siska Istrina Malmsneen urang cobi terjemahkeun kana bahasa endonesia, mung neda waktos margi tiasa janten 5 halamaneun......

17 Maret 2013 07:14:25
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Rasa" kénging anjeunna.

Leres kang Nasrul Jatnika, cinta oge pami lepat ngalarapkeunna mah matak kaduhung sapanjang yuswa

03 Fébruari 2013 09:45:37
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Nalika Mulang Ti Mahmud" kénging Kang IsMaya

rengse ngjempol teras peureum Kang IsMaya......

02 Fébruari 2013 17:06:41
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

haturnuhun kang Rohendi Pandeglang kana pangdeudeul sumangetna...

02 Fébruari 2013 15:53:13
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

haturnuhun pangdeudeul jempolna Nanang Sahbana Afnani, teh Dewi Rengganis, Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, pih Yuharno Uyuh, Mimih Lulu, Ang Kus Wanda

02 Fébruari 2013 14:40:39
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

muhun teh Ela Nurlaela, tapi langsung kana sapi na hehehehe

02 Fébruari 2013 11:49:25
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

nuhun pangdeudeul komenna kang Dedi Pakot

02 Fébruari 2013 11:44:34
Andriekw ngoméntaran Fikmin "S-7" kénging Jonny Taurus

hahahaha......

02 Fébruari 2013 10:47:47
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

haturnuhun Ki Sunda Sawawa, haturnuhun kana koreksiannana ki, sarjang ieu maksadna nenehna tina sebatan ujang sanes nami. wilujeng malem mingguan wae...

02 Fébruari 2013 10:42:48
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

haturnuhun pangdeudeul jempolna pih Iwan Hanjuang, Mbi Chymepm, ang Harmenn Nur Harsayana, kang Joey Pengganti Wiro...

02 Fébruari 2013 10:41:26
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

hehehe asa pamaen bola atuh ang Ayah Radhi...

02 Fébruari 2013 10:38:57
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Tangkal Kaboa" kénging Iwan Hanjuang

nu penting mah henteu dibayar ku artos campur daun pih..... ruarrr biasa fikminna

02 Fébruari 2013 10:36:38
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Handapeun Linduh Angsana" kénging Abah Sarjang

teu acan kataekan basa sundana.... hormat ah

02 Fébruari 2013 10:35:27
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Kasarung" kénging Teti Taryani

Pamacan Padungdung... auuuum, sea pisan teh

02 Fébruari 2013 10:12:15
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

haturnuhun Abah Sarjang.... manawi pami tiasa janten salah sawios solusi?.. mung paur we aya percampuran gen antawis jalmi srg sapi

02 Fébruari 2013 09:41:24
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

adduh teteh Rita Rosita mah langkung teknis... tangtosna nyuntik nu leres mah kedah ku petugas anu terakreditasi... ari ieu mah niatna sae,mung elmuna teu acan junun.... janten weh"maksakeun"...

02 Fébruari 2013 09:38:56
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

ey oge kang Irfan,nuhun

02 Fébruari 2013 09:38:32
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

hapunten, ampun paralun Abah Sarjang.... maksad teh netelakeun nyebat murangkalih pameget teh pami teu ujang... nya sarjang, sakali deui teu aya maksad ka abah...... hapunten

02 Fébruari 2013 09:04:45
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Purnama Ka Tujuh" kénging Aria Damar Pamungkas

asa fikmin malem jumaah pih.... tangtosna pangemut ka simkuring oge, supados langkung seueur bersyukur... wilujeng malming pih

02 Fébruari 2013 08:59:43
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging anjeunna.

niat na mah sa pih Aria Damar Pamungkas,mung lmuna teu acan junun,janten w nyuntikna alakadarna.. hhhh

24 Januari 2013 17:36:34
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Bos Samid" kénging Aria Damar Pamungkas

bos belegug rupina eta mah pih....

24 Januari 2013 17:34:13
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Endog" kénging Soendara Djatiseba

moal kang Soendara Djatiseba, da tadi atos.... eta ge margi supirna sanes nincak rem tapi kalahka nincak endog...

24 Januari 2013 17:32:14
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Endog" kénging Soendara Djatiseba

hayu ka taman endog....

24 Januari 2013 17:30:52
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

haturnuhun jempolna Mbi Chymepm, kang Arin Sugianto, Ang Harmenn Nur Harsayana, ang Dedi Herdiana, ang Irfan......

24 Januari 2013 17:27:13
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

kang Soendara Djatiseba, kang Rudi Al-Fajri, Kang IsMaya, apih Irman N Dimyatie, apih Iwan Hanjuang, kang Rameli Agam... haturnuhun pangdeudeul jempolna

24 Januari 2013 17:25:32
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

leres teh Neneng Yatikurniati.... geuning dokter mah langkung heboh hehehe

24 Januari 2013 15:29:26
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

kang Endang Rochimat miwah kang Asep Komara, haturnuhun tos ngajempolan....

24 Januari 2013 15:20:43
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

kang Helmi Pakudjati haturnuhun...

24 Januari 2013 15:08:11
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

haturnuhun kang Jonny Taurus ku pangdeudeul komenna, wilujeng ngagelenyu

24 Januari 2013 15:05:12
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Usg Tiroid" kénging anjeunna.

sumuhun Ki Sunda Sawawa hapuntenna kirang taliti, haturnuhun koreksina....

10 Januari 2013 16:43:05
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu miwah teh Nimas Nenda... haturnuhun jempolna

10 Januari 2013 16:42:06
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

apih Iwan Hanjuang haturnuhun

10 Januari 2013 15:56:05
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

teh Dewi Rengganis haturnuhun

10 Januari 2013 15:54:15
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

mang Arief Budiman Setiaputra nuhun tos rurumpaheun

10 Januari 2013 15:53:46
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

Mbi Chymepm miwah kang Inda Nugraha Hidayat... haturnuhun parantos sindang

10 Januari 2013 14:55:41
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

teh Neneng Yatikurniati haturnuhun....wilujeng leleson..

10 Januari 2013 14:54:42
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

apih Irman N Dimyatie miwah kakang Cecep Koswara.. haturnuhun pangdeudeuljempolna

10 Januari 2013 14:54:11
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Rest Area" kénging anjeunna.

haturnuhun korksina kang Nana Sukmana, rumaos kirang taliti og masih diajar dina ngawangun kalimah ku kecap nu merenah, nuhun kang, diestokeun pisan.

09 Januari 2013 15:16:27
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

apih Iwan Hanjuang haturnuhun tos rurumpaheun....

09 Januari 2013 12:33:27
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

kang Joey Pengganti Wiro nuhun jempolna ah....

09 Januari 2013 12:22:21
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

eta jempolna nuhun kang Iwan Ruspendi Sr.

09 Januari 2013 12:18:56
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

kang Dedi Herdiana, kang Irfan,kang Agus Bagja, teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu.... haturnuhun sindang jempolna

09 Januari 2013 10:36:39
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

kang Jejen Jaelani nuhun jempolna

09 Januari 2013 10:34:24
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

kang Budi Mugia Raspati haturnuhun jempolna

09 Januari 2013 10:05:58
Andriekw ngoméntaran Fikmin "Takbiran" kénging anjeunna.

leres teh Neneng Yatikurniati,mung nu janten geunjleung teh..margi salembur curinghak kunaon nu gelo bet tiasa mingpin takbiran...