Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Rukmana Ranudiana


Nu kasair ku FBS, Rukmana Ranudiana geus nyerat 8 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
31 Januari 2013 16:17:02
Rukmana Ranudiana ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Wilujeng kalayan ngiring bingah, Pa Ganjar Kurnia.

02 Januari 2013 01:51:08
Rukmana Ranudiana ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Nuhun, abdi nganggo laptop ukuran alit. Bade dicobi.

31 Désémber 2012 20:38:49
Rukmana Ranudiana ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Numawi abdi ngadadak jadi butek, naha nya jadi hese mikmin.

31 Désémber 2012 20:36:37
Rukmana Ranudiana ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Abdi oge bade ngasah komen, ke bade milarian heula paranti ngasahna. raraosan teh masih dina jaman pena lebih tajam dari pedang.

14 Désémber 2012 20:09:01
Rukmana Ranudiana ngoméntaran Fikmin "090909-121212" kénging Herdi Pamungkas

Ang Herdi Pamungkas, inggis ku bisi rempan ku beja, poho weh kana muntang ka Allah. Ulah muntang kana ramalan, atuh nya?

13 Désémber 2012 21:58:11
Rukmana Ranudiana ngoméntaran Fikmin "090909-121212" kénging Herdi Pamungkas

tamaik nalamar

13 Désémber 2012 21:51:48
Rukmana Ranudiana ngoméntaran Fikmin "Dalang Pamungkas 2" kénging Ganjar Kurnia

Naha kedah ka Universitet Leiden heula kitu, ngaropea seni Sunda teh? Da apan peperenikan naskah karuhun urang teh tos lami pisan numpuk di ditu...

13 Désémber 2012 18:58:53
Rukmana Ranudiana ngoméntaran Fikmin "Hatong Surat Cinta" kénging anjeunna.

Lima ratus rupia teh ajen duit 'UANG BARU' sami sareng lima ratus rebu rupia UANG LAMA/galabag.