Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Suci Lestary


Nu kasair ku FBS, Suci Lestary geus nyerat 33 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
02 Fébruari 2013 14:24:06
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging anjeunna.

wah balad abah jigana :D

02 Fébruari 2013 14:16:45
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging anjeunna.

abah : wah ieu mah boa-boa :D

02 Fébruari 2013 14:13:32
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging anjeunna.

ahhahaha jol anjeun datang deui :D

02 Fébruari 2013 14:07:40
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging anjeunna.

haturnuhun kasadaya anu masihan jempolna :)

02 Fébruari 2013 13:38:32
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging anjeunna.

wa Rita : hehehe mayat wa :) hehehe sa matak pikanyaaheun pereup wa :D

02 Fébruari 2013 13:25:13
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging anjeunna.

hehehe henteu gaduh abimah a :D
waah bisa jadi tah a :D diterawang wkwk

07 Januari 2013 10:07:02
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Indung" kénging anjeunna.

Bi Nyai : hatur nuhun tos kersa ngomen :)
Uwa Yuyu : hhe hatur nuhun uwa, nu uwa ge sami sarae :)
Ayah : hhe nuhun yah tos di pang bersihankeun, pan ceunah kieu " kasih ibu kepada beta, tak terhingga sepanjang masa" hhe... Lereees teu?
Th Neneng : muhun, emut wae...
Ang Gaus : hatur nuhun :)

26 Désémber 2012 14:49:06
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gudang" kénging Dewi Ratna Damayanti

Lop yu pul tu Mamah DeRaDa :*

26 Désémber 2012 14:43:14
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gudang" kénging Dewi Ratna Damayanti

Hehehe Siaaaap Mamah :-D hahahaha muaaaaaaah

26 Désémber 2012 14:37:36
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gudang" kénging Dewi Ratna Damayanti

Hehehehehe janten ka inspirasian... Mikmin deh yaaaa :-D muaaach Uwakuuu

26 Désémber 2012 14:31:45
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gudang" kénging Dewi Ratna Damayanti

Hehehehe Uwaku nu langkung geulis sareung bageur ti Uci.... Hihi :*

26 Désémber 2012 14:26:14
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gudang" kénging Dewi Ratna Damayanti

Hehehe, sanes waktos panginten wa.... Cumunguuuut uwakuuuu

26 Désémber 2012 14:21:24
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gudang" kénging Dewi Ratna Damayanti

Hehehe nyelekiiiiiiit Uwa, aduh nyelek pisaaaaan...

26 Désémber 2012 01:48:25
Suci Lestary ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Wilujeng kasadaya :-)

23 Désémber 2012 00:46:05
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Wilujeng enjing Bah Godi, sareng sadaya fikminer :-)

22 Désémber 2012 05:06:49
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Muhun Wa, hehehe nuhun

22 Désémber 2012 04:58:58
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Fikmin #Asah# Kado

Kuring ukur bisa mr sapasang sapatu jeung sapasang sendal nu pulas kembang ka ambu, meunang manggih di gudang nu pinuh ku taraj. Dibulen ku sepr, maksad teu kapanggih ku ucing hideung nu mamawa pedang, tuluy maledogan mak batu. Ngungudag satakerna, nepi tembus ka bulan. Kuring lumpat mapay-mapay panto unggal pngkolan, nyumput ti ta ucing. Barang bray muka panto imah, ucing hideung bieu marak jas hujan. Sing hargap nwak kuring bari ngasong-ngasongkeun pedangna.

22 Désémber 2012 04:53:57
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Mostingna di lapak atanapi didieu?

16 Désémber 2012 23:48:40
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Ang hatur nuhun. Katampi pisan hehe...

16 Désémber 2012 11:04:17
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Wa Kokom : hehehe alah, janten isin Uwa :D teu kedah di tambihan Uwa, sakitu g hoyongnamah di kirangan :-D hehe

16 Désémber 2012 10:55:18
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Gelut" kénging Anggi Tesya Prestasina

Kade Gi, tong gelutnyaaa.... Janten wasit w, hehe
lajeng Gi :-)

16 Désémber 2012 10:49:22
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Wa Yanti : hehe saalit Wa, Nuhuuun Uwa :-)
Bi Nyai : hehehe sapertos naon tah bi, ngajelegurna? :-D nuhun bi...
Th Teti : Muhun th, hehe kesel atuda :-D
Wa Neni : hehe janten sumanget kitu Wa? Oh enya nya Persib eleh :-D hhe

Hatur nuhun kasadayana ;-)

16 Désémber 2012 07:27:52
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Bi EDJ : hehehe sok hoyong..... :-D hehe muhun Bi, hatur nuhun ;-)

16 Désémber 2012 01:28:39
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Hehehe :-D
muhun Lan :-)

15 Désémber 2012 10:28:15
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Ki Hasan : Muhun Ki, pasti di arajakan mah :-)
hehe penerus yeuh ... Amin hhe

15 Désémber 2012 10:04:51
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Mang Rudi : hehe Amiiiin, mugia 3taun kapayun :-D

15 Désémber 2012 10:01:19
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Bah Godi : Hatur Nuhun Bah... Hhe kade ath Bah bilih misalah :-D
Th Reni : keretas formulir maksadna :-)

15 Désémber 2012 09:59:17
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Talété" kénging anjeunna.

Hehe, Hatur Nuhun Ang :-)
horaaaay

11 Désémber 2012 10:17:49
Suci Lestary ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Wah, bilih gratis pasti sadayana ngagaduhan Wa :-D ... Hhehe

08 Désémber 2012 14:35:30
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Dilema" kénging anjeunna.

Ang Aris : Muhun, hehe tambihan tempe langkung wareg mah :-D Nuhun....

08 Désémber 2012 10:00:27
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Dilema" kénging anjeunna.

Wa Samo : hehe, ngadamel fikmin ath :-D
Wa Entjep : Amiin. Nuhun Wa, pasti pacantel deui hehe
Mang Purnama : hehe HaturNuhun :-)
Mang Asep : hehe Muhun Mang, pasti di pidamel :-) hehe Mugia w lajeng kanu sanes :-)

HATUR NUHUN ka sadayana :-)

08 Désémber 2012 09:13:09
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Dilema" kénging anjeunna.

Bah Godi : Hehehe... Tilu pamungkas, haturnuhun ....

08 Désémber 2012 08:59:42
Suci Lestary ngoméntaran Fikmin "Dilema" kénging anjeunna.

2 kitu Wa? Alag double klik...