Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Dennykurniadi Kurniadi


Nu kasair ku FBS, Dennykurniadi Kurniadi geus nyerat 317 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
02 Fébruari 2013 16:16:30
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Aka Rohendi Pandeglang..haduh eta komen, jero pisan. Percanten ka saehu mah...nuhun Aka, nya kitu pisan nun. Hehe kirang dua huruf nya, nuhun koreksina

02 Fébruari 2013 15:34:14
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Gelik Suling Di Mumunggang" kénging Yuharno Uyuh

Weweg ku ungkara Kang, taluk..taluk,

02 Fébruari 2013 15:27:40
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Gelik Suling Di Mumunggang" kénging Yuharno Uyuh

Harr...nembe katingal Kang, ke atuh diaos heula,

02 Fébruari 2013 15:16:53
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Kang Yuharno Uyuh....saptu payun manawi

02 Fébruari 2013 15:16:33
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita....he

02 Fébruari 2013 15:13:30
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Ang Yuharno Uyuh...karep deuh

02 Fébruari 2013 15:13:07
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita...hahahaha ngangge dumpel atuh

02 Fébruari 2013 15:12:02
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Rudi...nuju ngulik sim uing oge...sakali batuk gubrag sajuta..nuhun

02 Fébruari 2013 15:11:18
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Ang Yuharno Uyuh..bagja dikomen ku Akang tehlah..asa ngapung..nuhun brow

02 Fébruari 2013 15:10:30
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita...batuk nyelek tea dadakan...nuhun ah

02 Fébruari 2013 15:09:49
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

Yudi Utomo...hehe lepat nuhun koreksina

02 Fébruari 2013 14:49:07
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "K A P O È K A N" kénging Rita Rosita

Aya kitu ari ku ahli fikmin mah....lapor ka puskesmas kitu? pol pol

02 Fébruari 2013 13:08:24
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Haqulyakin" kénging anjeunna.

hehe..kaulanun Ki Sunda Sawawa...hatur nuhun komena.

01 Fébruari 2013 12:39:34
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Leuweung Gelap" kénging anjeunna.

Bah Samo Sutardi, Dewi Rengganis sareng nu sanesna, nuhun jempolna

01 Fébruari 2013 12:38:58
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Leuweung Gelap" kénging anjeunna.

Ratna Ningrum...hehe punten sanes Ningrum salira...nuhun komena

01 Fébruari 2013 12:38:37
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Leuweung Gelap" kénging anjeunna.

Uwa Agus Sudrajat...saurna seueur jurig ayeuna mah, duka jurig ti leuweung mana...nuhun komena

01 Fébruari 2013 07:47:43
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Leuweung Gelap" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita..hehe muhun

01 Fébruari 2013 07:29:51
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Nu Marengan SarÈ" kénging Rita Rosita

Kasepna mah siga Denkur...

01 Fébruari 2013 07:18:25
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Nu Marengan SarÈ" kénging Rita Rosita

Gkgkgkgkgk..eta manawi karaosna kumaha.........(dzigh

31 Januari 2013 17:35:03
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Campala" kénging Iwan Hanjuang

Ungkarana edun lah

31 Januari 2013 17:31:05
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Campala" kénging Iwan Hanjuang

Tutup lawang sigotaka......

31 Januari 2013 03:41:21
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Nu Ngabantuan" kénging 'Eboed' Eman Budiman

Siap Kang manawi.....

31 Januari 2013 03:39:03
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Nu Ngabantuan" kénging 'Eboed' Eman Budiman

Kang Irman N Dimyatie...kamana wae Kang, sono yeuh..

31 Januari 2013 03:38:13
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Nu Ngabantuan" kénging 'Eboed' Eman Budiman

Hahahaha......uyah mah tara netes ka luhur, kumaha bapana

30 Januari 2013 16:11:47
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Arransemen Panungtung" kénging Iwan Hanjuang

Kang Iwan Hanjuang, Agis nuju ngalacak margi sanes anjeuna. nembe nga inbox

30 Januari 2013 16:08:42
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Arransemen Panungtung" kénging Iwan Hanjuang

Kang Iwan Hanjuang, tos aya komen ti Aagis dina status abdi, cobi aos

30 Januari 2013 12:51:50
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Kawedukan" kénging Ki Sunda Sawawa

Aduhhhh...sesah ngomena bakat ku kataji...siiippp

30 Januari 2013 12:45:56
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Mbi Chymepm....hahaha, nuhun ah

30 Januari 2013 12:43:29
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Jiahhh....make duanana atuh

30 Januari 2013 12:41:50
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Kang Yuharno Uyuh........sono ka YPK eunk

30 Januari 2013 12:41:24
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Dewi Rengganis...hehe

30 Januari 2013 12:39:36
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Dewi Rengganis....kahartos nya

30 Januari 2013 12:39:18
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa......nuhun pisan

30 Januari 2013 12:38:57
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Meunang Bagja" kénging anjeunna.

Kang Yuharno Uyuh, bagea nyanggakeun, sehat juragan?

30 Januari 2013 09:58:41
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Pacul" kénging Helmi Pakudjati

Nasib jalma leutik sakitu-kituna, tara aya tunjangan najan cilaka ku kasetrum oge.....hahahahaha tegep Ang

30 Januari 2013 08:08:04
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "L A R A H A T È" kénging Rita Rosita

Ari ku ahli fikmin mah, sumuh Teh Ritah Rosita, rasa sono oge meni matak nyasaak kana hate......

30 Januari 2013 08:00:36
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "L A R A H A T È" kénging Rita Rosita

Gua banget...hahaha

30 Januari 2013 07:58:26
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "L A R A H A T È" kénging Rita Rosita

Duhh..anjeun nuju dimana atuh, ...

30 Januari 2013 06:14:53
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Kumaha Pepelakan" kénging Hadian M Sulaeman

Sendalna aya keneh kitu?

29 Januari 2013 18:30:45
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Unggah Adat" kénging anjeunna.

Bah Samo Sutardi...atuh beuki teungteuingeun

29 Januari 2013 16:50:15
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Unggah Adat" kénging anjeunna.

Kum kasadayana hatur nuhun kana komena, nyanggakeun sadaya-daya....

29 Januari 2013 16:49:13
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Unggah Adat" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita....heuheu

29 Januari 2013 16:47:39
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Hariring Peuting" kénging 'Eboed' Eman Budiman

Duuhhhh.....sedih

29 Januari 2013 15:07:15
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Pibesaneun" kénging Dewi Mentari

Say..sekarang kita besanan yah...(gedug kana angen

29 Januari 2013 13:40:07
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Unggah Adat" kénging anjeunna.

Aya naon ieu teh asa rame kieu ?

29 Januari 2013 12:08:38
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Ihtiar Munggaran…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Esna es....kasawang bari nyusut umbel....hahaha tegep Ang, waas

28 Januari 2013 14:36:49
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Absurditas" kénging Maman Damiri

Eta oge diajak ku Dedi Mizwar.....gkgkgkg

28 Januari 2013 14:31:55
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran Fikmin "Absurditas" kénging Maman Damiri

Hahaha....mun uing jadi agubna dibebaskeun tah...pol pol Kang.

27 Januari 2013 16:44:31
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Kang Iwan Hanjuang..sanes Manceroed Mancerod Tanpoaran, kamari teh ngadamel status pupusna sahabatna? cobi geura bilih lepat, nu pupus teh anjeuna atanapi sahabatna?

27 Januari 2013 15:58:34
Dennykurniadi Kurniadi ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

innalilahi wainnailahi rojiun....kang dua hari lalu kontak sareng abdi....ya Alloh mugia anjeuna ditampi iman islamna