Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Dedi Herdiana


Nu kasair ku FBS, Dedi Herdiana geus nyerat 317 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 15:34:18
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Budak Saha Atuh" kénging Neneng Yatikurniati

janten emut kana film Xena

04 Fébruari 2013 15:31:39
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Budak Saha Atuh" kénging Neneng Yatikurniati

beuuu,,, hawatos, meni kanyat dibeberik kitu...

04 Fébruari 2013 13:27:44
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Tangkal Kaboa" kénging Iwan Hanjuang

asa tingsariak bulu punduk, hihhhh,,,!! enyaan.... eta waas palebah ningali durukan anu tingdarepong tea. molongo taya irungan. hiiihhhhh

04 Fébruari 2013 13:24:05
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Tangkal Kaboa" kénging Iwan Hanjuang

Tobaaatttt,,,!!!!! keueung kareureuhnakeun. asa nembean maca fikmin nepika asa paksereset imbit...., hhiiihhhhh,,,,

04 Fébruari 2013 13:18:36
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Wirog Rewog" kénging Helmi Pakudjati

kagembang ku hui cilembuna. na di eropa ge sayogi hui kitu??? hihi. sippp... tegeppp..!!!

04 Fébruari 2013 13:01:42
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

pun uing mah kalahka inget kana lauk asin sabeulah. hihihi. haduhhhh,,,, otak pun uwing janten rada muter kieu. pinuh ku soal-soal teka-teki dina caritaan ieu. pokona mah muwantafff pisan lah kang prabu. ke.. ke,,, asana peryogi yeuh caritaan bagean ka-2 na. diantos ah...

04 Fébruari 2013 12:43:44
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

ah, sim kuring mah ngabandungan be, resep eung,,, mulungan elmu. hehe

04 Fébruari 2013 12:22:41
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

sami-sami kakang prabu, tangtos seueur pisan,,,

04 Fébruari 2013 12:16:24
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Carita Copet" kénging Kang IsMaya

sami2

04 Fébruari 2013 11:13:15
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging Puri Kania Pramanik War

kukuruyuuukk,,, kok,, kok,,, kok.. hehe

04 Fébruari 2013 10:45:33
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

haha,,,

04 Fébruari 2013 10:36:31
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Kopi Tubruk" kénging anjeunna.

hahaha,, kanggo landong sagala rupi panyawat. mujarap eta mah..

04 Fébruari 2013 10:27:05
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

ck,,, ck,, muwantafff

04 Fébruari 2013 10:11:28
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Lambey 3" kénging Puri Kania Pramanik War

hm,,, bangun ambucuy eta lambey,, hehehe

04 Fébruari 2013 08:46:24
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Haté Kacéntar Gelap" kénging Kang Bibih Nubaheula

sami2. eta teh sigana lepat ngetang dinten,,, hihi

04 Fébruari 2013 08:44:12
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Haté Kacéntar Gelap" kénging Kang Bibih Nubaheula

cetarrrr,,,,, membahana,,,,!!!

04 Fébruari 2013 08:22:28
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Kopi Tubruk" kénging anjeunna.

Emh,,, kacida nalaktak nya.. wadah pakakas personalia disalah gunakeun. tapi da ni'mat saurna teh... xixixixi

03 Fébruari 2013 14:17:22
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Super Sonik" kénging Nasrul Jatnika

oww,,, kitu...

03 Fébruari 2013 14:04:02
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Pangeusi Kamar Nomer Dualas" kénging Mbi Chymepm

ow,,,, kitu,,,

03 Fébruari 2013 13:57:01
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Ngajul Bulan" kénging Sang Guriang

sumuhun biasana mah. usum mijah,, haaha

03 Fébruari 2013 13:54:09
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Super Sonik" kénging Nasrul Jatnika

owh,, true story nyah,,,???

03 Fébruari 2013 13:53:16
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Ngajul Bulan" kénging Sang Guriang

hahahahaha... tohaga pisan ang,,,

03 Fébruari 2013 13:45:45
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Ngajul Bulan" kénging Sang Guriang

manawi teh judulna "Ajul Gedang"? hahaha

03 Fébruari 2013 13:42:14
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Pangeusi Kamar Nomer Dualas" kénging Mbi Chymepm

tegepppp!!!! kayungyun... hehehe

03 Fébruari 2013 13:41:07
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Super Sonik" kénging Nasrul Jatnika

hebring pungkasannana,,,

02 Fébruari 2013 11:47:25
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Sapi Impor" kénging Andriekw

beu,,, hawatos. mantaff,,!!

02 Fébruari 2013 11:46:50
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Kapiuhan" kénging Jordan Kurniawan

CetaRRRrr,,, MemBahanaa,,,,!!! sip..

02 Fébruari 2013 11:45:47
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Tangkal Kaboa" kénging Iwan Hanjuang

muwantafff,,, dahhh,,!!

02 Fébruari 2013 11:44:47
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Kasarung" kénging Teti Taryani

sami2 ceu,

02 Fébruari 2013 11:44:05
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Jumaahan" kénging Rameli Agam

teu aya sapi mah gentos be ku mencek, seuuer ieuh tah di pangandaran. xixixixixi

02 Fébruari 2013 11:41:01
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Teu Sapira Tapi Daria" kénging Ki Sunda Sawawa

sumuhun, leressss

02 Fébruari 2013 11:40:18
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "S-7" kénging Jonny Taurus

wkwkwkwkw,,,, nyeri kulit padaharan,, hahaha

02 Fébruari 2013 11:38:59
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Teu Sapira Tapi Daria" kénging Ki Sunda Sawawa

aduh,,, heded pisan, diajar matematika sakaligus budi pekertina. siiipp..!!!

02 Fébruari 2013 11:37:28
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Kasarung" kénging Teti Taryani

basana kataji pisan. muwanntaff,,!!

02 Fébruari 2013 01:21:25
Dedi Herdiana ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

abah Jonny Taurus, hatur nuhun pangdeudeulna. katampi pisan.

02 Fébruari 2013 01:20:57
Dedi Herdiana ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

abah Ki Sunda Sawawa, hatur nuhun.

01 Fébruari 2013 16:45:25
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Saba'da Isya" kénging Dodi Rohyadi

ngahelas kuring mah macana ge,, hehehehe. sipp dahhh

01 Fébruari 2013 16:43:33
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, sumuhun, belaan buka google translate. xixixixxi

01 Fébruari 2013 16:41:01
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, singhoreng urang cipedes. paingan teu ngawaler nya, ari heg teh teu ngartoseun. hihihi

01 Fébruari 2013 16:40:02
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

kang Dodi Rohyadi, hahaha

01 Fébruari 2013 16:38:59
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

hatur nuhun kang Ahmad Fawzy Imron kana pangdeudeulna, katampi pisan

01 Fébruari 2013 16:38:30
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

hatur nuhun kang @ahmad

01 Fébruari 2013 16:33:17
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Saba'da Isya" kénging Dodi Rohyadi

tegep,,,!!! sadaaappp,,,!! sip..

01 Fébruari 2013 16:28:51
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

kang Irfan, sumun, di jagat maya mah kadang2 aya ku kituna. hahaha

01 Fébruari 2013 16:27:39
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

kang Anang Kartiwa, sumuhun. haduh,,, katipeng. sugan teh urang bangladesh. hahaha

01 Fébruari 2013 16:25:23
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging anjeunna.

trully story. hihihi. ari hg th Mahmoud urang Cipedes. xixixixi

01 Fébruari 2013 15:53:24
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging Puri Kania Pramanik War

sumuhun, leres. sesah pesenna deui. jabi teu aya garansian. xixixixxi

01 Fébruari 2013 15:50:23
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging Puri Kania Pramanik War

hehehe,,, tiada duanya....

01 Fébruari 2013 15:49:03
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging Puri Kania Pramanik War

lambey mpo ati. eheheheh

01 Fébruari 2013 15:46:00
Dedi Herdiana ngoméntaran Fikmin "Guludug" kénging anjeunna.

muhun, rupina mah. hehehe. hatur nuhun teh Puri Kania Pramanik War kana pangdeudeulna. katampi pisan