Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Kurniati Ntk


Nu kasair ku FBS, Kurniati Ntk geus nyerat 146 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
01 Fébruari 2013 08:52:06
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Plaaak" kénging anjeunna.

Ka sadaya fikminer nu parantos ngalaik hatur nuhun pisan kana pangrojongna!

01 Fébruari 2013 08:47:57
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "CacarÉkan" kénging Zulaikha Sobana

Alaaaah.....kutan, kitu nya!

01 Fébruari 2013 08:46:29
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Plaaak" kénging anjeunna.

Papyank Rudi Al-Fajri seyem janten ical pan aya nu ngajagaan......he!

01 Fébruari 2013 08:44:48
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Plaaak" kénging anjeunna.

Teh Kokom Kokom Komariah atos dicobian disair ku jaring mani rame tingjelebet tapi diemut emut deui asa emut ka urang nagara palestine dibantai besar-besaran, teu tegaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hehe!

01 Fébruari 2013 07:18:58
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Plaaak" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita atuh da sok ngahajakeun sakadang reungit mah tara ningal sikon......hehe. Hatur nuhun pangdeudeulna Teh. Wilujeng siang!

01 Fébruari 2013 07:16:43
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Plaaak" kénging anjeunna.

hehe.......katohyan gening, nyeta duka kumaha teu mental ayeuna mah. hatur nuhun Kang Bibih Nubaheula parantos sindang. wilujeng siang!

01 Fébruari 2013 06:46:06
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "CacarÉkan" kénging Zulaikha Sobana

gaduh kabeungbeurat rusiah naon atuh Emana teh?

31 Januari 2013 11:49:55
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Nu Ngagadabah" kénging Rudi Al-Fajri

Boa-boa buronana spidermen......pan musuh bubuyutan lex Luthor!

30 Januari 2013 15:38:50
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Hutang Kuring" kénging Neneng Yatikurniati

Ang Helmi pakudjati muhun leres pisan Gampil Bahasa Arab mah sapertos " bade nyeuseuh=Tuhsabunna, bade disalin= tuhbajuuna" sareng sajabana....hehe!

29 Januari 2013 05:36:35
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Sasemplék Haté" kénging Dewi Rengganis

mani jero kitu teh, mmmmh !!

29 Januari 2013 05:35:24
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Hutang Kuring" kénging Neneng Yatikurniati

hutangna dibayar ku do'a nu ngangge bahasa inggris we bu. InsyaAlloh dugi ka almarhum......hehe!

29 Januari 2013 04:13:19
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Waleran Girang Panampung Luh-lah" kénging Nasrul Jatnika

hehe......menu Sabar jeung Ihklas top markotop ieu mah. Tapi punten Gan, naha nyeratna seueur nu dihijikeun?

29 Januari 2013 04:04:32
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Talak Teu Wajar" kénging Kang Bibih Nubaheula

Nyai mah alim ditalak kang, sieun!

26 Januari 2013 06:35:11
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Melag" kénging Irfan

hahahaa sae pisan fikmina, payus sareng kaayaan ayeuna nu reang dimana-mana nuju ngaborolokeun jangji-jangji kompanye. nyanggakeun (y) (y)

26 Januari 2013 06:31:35
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Caah" kénging Kang Bibih Nubaheula

paheula-heula naek suhunan, kosewad ragrag........beuuuuu!

26 Januari 2013 05:03:35
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Rumasa" kénging Neneng Yatikurniati

euleuh-euleuh eta Ibu Neneng Yatikurniati saking ku bakating sono ka raka sareng lembur nya dugika kacaletot nyerat....hehe. nyanggakeun (y) (y) (y)

25 Januari 2013 04:11:37
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Risiko Rangkep Jabatan" kénging Neneng Yatikurniati

hihi...justru murangkalihna nu hebat, parantos tiasa menganalisis paripolah mamahna. teugeup bu, nyanggakeun (y) (y)

25 Januari 2013 04:06:59
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Ari Kitu Mah" kénging Neneng Yatikurniati

boro mah tos su'udzon, ari pek teh....?

25 Januari 2013 02:22:44
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Abah Sarjang muhun lepat keneh wae nyerat teh gening nya, hatur nuhun piwurukna! wilujeng wayah kieu!

24 Januari 2013 11:46:16
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Bu Neneng Yatikurniati bakal dor dar perang pedang geura......hehe!

23 Januari 2013 08:40:59
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Acan Kataékan" kénging Mbi Chymepm

Mbi Chymepm kantenan abdi ge hoyong elmuna, naon atuh ajianna teh?......hehe!

23 Januari 2013 08:11:39
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

sakali deui kasadayana jempoler hatur nuhun!

23 Januari 2013 08:10:35
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Ang rwin Wahyudi duka bangor duka nuju puber eta teh, jigana mah kapelet panginten...hehe!

23 Januari 2013 08:00:32
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Sumpah Jabatan" kénging Rameli Agam

sae pisan fikmin teh, tah kedahna cara mingpin piraon teh diturutan ku pamingpin zaman kiwari. nyanggakeun (y) (y)

22 Januari 2013 14:45:51
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Teh Imas Rohilah Cianjur hehe....bapakna batur Teh, asli cuman fikmin ieu mah Teh. hatur nuhun kamandangna. Wilujeng leleson!

22 Januari 2013 14:34:29
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

siiip asyiiiiik

22 Januari 2013 14:29:10
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Pap Rudi Al-Fajri muhun tuh carungelik keneh!

22 Januari 2013 14:16:26
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

kasadayana anu parantos ngacungkeun jempolna kange ngalaik ( punten teu tiasa disebatkeun hiji-hiji ) hatur nuhun pisan, wilujeng wengi wae kasadayana!

22 Januari 2013 14:13:17
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Pap Rudi Al-Fajri martabak mah pasti ditampi pisan, tapi saurna pami tabuh salapan tacan uih tong dibuka cenah, mangkaning ieu tos tabuh salapan langkung. Tuh acung-acungan jempolna ge, satujuuuuu!

22 Januari 2013 14:09:51
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

pap Rudi Al-fajri aduh kumaha atuh nya, mangkaning tos aya niat ieu teh, tos badami sareng anak anak!

22 Januari 2013 13:41:52
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Ang Nasrul Jatnika nya teu kukumaha tos kitu we kapicangcam bae...hehe. hatur nuhun Ang, wilijeng wengi!

22 Januari 2013 13:41:15
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Pap Rudi Al-Fajri hatur nuhun, tapi naha ditingtungan ku kaboor teu kaci ah!

22 Januari 2013 13:41:01
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha Ii" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita pina kitu, hatur nuhun Teh!

18 Januari 2013 11:52:06
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Akun Palsu" kénging Maya Pancanaka

kawitna mah bade SII nya, eh malah kacangcang....gkgkgkgk!

18 Januari 2013 11:45:34
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Rajapati" kénging Rita Rosita

kanyataan nu karandapan ku para indung-indung zaman kiwari eta teh kalebet abdi....hehe

17 Januari 2013 07:44:46
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Ermawar Beureum" kénging Kang IsMaya

sami-sami, wilujeng sonten deui!

15 Januari 2013 04:06:33
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Tepung Umur" kénging Mbi Chymepm

muhun teh, lieuk deui lieuk deui angger lengoh. oleh-olehna teh mung fikmin we...gkgkgk!

15 Januari 2013 04:02:14
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Tepung Umur" kénging Mbi Chymepm

duh Mbi Chymepm eta mah lalakon abdi pisan hehe. Nyanggakeun (y) (y)

15 Januari 2013 03:12:51
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Njriitt" kénging Ki Denkur

aduuuuh ceungceuman dipiheulaan ku batur, awas siah tingalikeun moal bisa malam pertamaan......!

15 Januari 2013 02:43:42
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Hanas" kénging Neneng Yatikurniati

hahahaha......siiip bu fikmin na hebring, kembar tilu Lala Lili Lulu marebutkeun cinta Beni can puguh kange saha "hanas" "hanas". Nyanggakeun (y) (y)

14 Januari 2013 08:19:29
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

Kahatur Kang Ismaya hatur nuhun parantos kersa liren heula. manawi saluyu. wilujeng siang!

14 Januari 2013 08:17:29
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

Leres, sesah hilafna Teh Reni Nurhayati. Buktosna dugika denget ieu wae ge masih kabayang-bayang....hehe. hatur nuhun Teh, wilujeng siang!

14 Januari 2013 07:49:35
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

hehe.......Alhamdulillah masih diajar pap, bari ngasuh. di sebat sae mah tebih keneh ah. janten isin ku Pap Yang!

14 Januari 2013 07:43:09
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

kahatur ka Mas Kisno, Teh Neneng Yatikurniati, Teh Rita Rosita, Bu Mbi Chymepm, Teh Tanti Damayanti, Ang Jejen Jaelani War, Ang Noorfatah Muhammad Dimyati, Ang Cecep Koswara sareng Ang Rameli Agam hatur nuhun parantos sindang. Hatur salam kasadayana. Wilujeng siang!

14 Januari 2013 07:29:53
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

muhun ke bisi gigit jari, itu duka dimana laratanna eh nu aya malah kabur....aduh alah palia teuing...hehe. Wilujeng wayah kieu wae Teh Rita Rosita!

14 Januari 2013 07:24:36
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita wios dag dig dug mah hungkul mah asal ulah ngacirikeun bilih katohyan...hehe

14 Januari 2013 07:20:41
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita leres pisan, saking berkesana tos aya gentosna ge kaemut-emut wae

14 Januari 2013 07:18:03
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

teh Kokom Komariah duka kumaha nu kabayang teh pami nu nuju bulan alaeun teh si manehna...heuheu

14 Januari 2013 07:17:00
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Teu Majar Kumaha" kénging anjeunna.

teh Neneng Yatikurniati muhun da dahsyat pisan pami tos emut ka Cinta Pertama teh....sesah hilafna hehe

14 Januari 2013 07:13:51
Kurniati Ntk ngoméntaran Fikmin "Juragan Sontoloyo" kénging Neneng Yatikurniati

sieun pami teras-terasan kieu mah pamingpina, bisa-bisa kajadian zaman nagri saba' tumiba ka urang.