Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Hadiwijaya


Nu kasair ku FBS, Hadiwijaya geus nyerat 192 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
02 Fébruari 2013 04:09:42
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Kaos Partéy" kénging Mbi Chymepm

Sami sami Mbi Chymepm wilujeng siang oge kanggo salira :)

02 Fébruari 2013 03:55:36
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Bogoh Ka Embé Janggotan" kénging anjeunna.

Mbi Chymepm haturnuhun ahaha tiasa-tiasa mbi! sumuhun wilujeng siang oge kanggo salira :D

02 Fébruari 2013 03:49:21
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Bogoh Ka Embé Janggotan" kénging anjeunna.

Hahaha resepeun ku getekna nya Kang Irman N Dimyatie ahahahay :D

02 Fébruari 2013 03:46:20
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Bogoh Ka Embé Janggotan" kénging anjeunna.

Ahahaha Kang Irman N Dimyatie haturnuhun pisan parantos kersa rurumpaheun na fikmin simkuring. nembe uninga Ang! hahaha :D

30 Januari 2013 11:36:29
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Kumaha Pepelakan" kénging anjeunna.

Leres Kang Helmi Pakudjati aya keneh ning jalmi anu usaha di masjid hehe :D

30 Januari 2013 11:20:30
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Kumaha Pepelakan" kénging anjeunna.

Salamet Teteh Neneng Yatikurniati apanan kanggo barang buktos ka polisi hehehe :D

30 Januari 2013 06:16:37
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Kumaha Pepelakan" kénging anjeunna.

Aheuheu Ang Ki Denkur apanan janten barang buktos kanggo kapulisi hahaha :D haturan wilujeng sumping ang!

29 Januari 2013 11:03:36
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Hutang" kénging anjeunna.

Aheuheu sumangga teu langkung anu maos ieu fikmin eta peso bade dikumahakeun? Kasepuhan Mamih Uun Muliawati :D

29 Januari 2013 06:50:17
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Mang Japra" kénging Maya Pancanaka

Sumuhun wilujeng siang oge kanggo Teteh Maya Pancanaka :D

29 Januari 2013 06:31:33
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Mang Japra" kénging Maya Pancanaka

Aheuheu geuning jeger oge jalmi nya Teteh Maya Pancanaka upami sanes jalmi tangtos moal kitu wow heded :D

29 Januari 2013 03:05:44
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging anjeunna.

Kang Dadan Sutisna upami ntos ditikah tangtosan benten sonona aheuheu :D

29 Januari 2013 03:04:52
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging anjeunna.

Teteh Imas Rohilah Cianjur tiasa janten kitu sering patepang tangtos moal sono hahaha :D

29 Januari 2013 03:03:01
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging anjeunna.

Kang Dadan Sutisna leres apanan jalmi balangsak teu gaduh nanaon aheuheu :D

27 Januari 2013 10:57:29
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Poho" kénging anjeunna.

Kang Agus Bagja sumuhun simkuring mah jalmina limpeuran kang hehe :D

27 Januari 2013 09:01:42
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Saukur Ngimpi" kénging anjeunna.

waduh seueur lepatna geuning hehe Kang Soendara Djatiseba kalih Ang Ki Sunda Sawawa haturnuhun katampi pisan koreksina nuju balideg janten sagala lepat hahaha :D

27 Januari 2013 08:53:27
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Saukur Ngimpi" kénging anjeunna.

Kang Soendara Djatiseba kangge judulna kitu?

27 Januari 2013 08:50:07
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Saukur Ngimpi" kénging anjeunna.

Aheuheu tangtos ngimpen janten raja atuh eta baramaen-na Kang Iwan Ruspendi Sr. hehe :D

27 Januari 2013 08:38:08
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Saukur Ngimpi" kénging anjeunna.

Sumuhun Ang Ki Sunda Sawawa :D

27 Januari 2013 08:33:19
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Saukur Ngimpi" kénging anjeunna.

Waduh meni seueur-seueur teuing eta jempolna aheuheu haturnuhun Ang Ki Sunda Sawawa tah palebah dieu simkuring nembe uninga hapunten ach rumaos dusun hehehe :D

26 Januari 2013 09:10:37
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Murang-maréng" kénging anjeunna.

Aheuheu Teteh Indah Eka Lestari henteu sieu dibaledog kekekekek :D

26 Januari 2013 09:10:02
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Murang-maréng" kénging anjeunna.

Kanggo Teteh Neneng Yatikurniati leres simkuring anu lepat kedahna waruga aheuheu haturnuhun katampi ku dua dampal panangan koreksina :D

26 Januari 2013 03:55:06
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Rumasa" kénging Neneng Yatikurniati

Apanan gaduh padamel Teteh Neneng Yatikurniati? aheuheu teu sawios ketang da sami bae bade profesi naon bae ge nu utami halal sareng barokah :D

26 Januari 2013 03:44:33
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Rumasa" kénging Neneng Yatikurniati

Teteh Neneng Yatikurniati sumuhun sami sami. padahalmah janten notaris Teteh, baseuh! seueur artosna aheuheuheu :D

26 Januari 2013 03:42:31
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Murang-maréng" kénging anjeunna.

Mbi Chymepm sidikan neng Sari-na kabujeng pupus manten aheuheu matakan murang mareng!

26 Januari 2013 03:41:43
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Diheungheum" kénging Mbi Chymepm

Walah dugi kakitu ning? atuh rugi pisan eta nyi Onih Mbi Chymepm hahaha :D

26 Januari 2013 03:32:55
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Diheungheum" kénging Mbi Chymepm

Kalunya teuing nyi Onih! sumuhun sami sami Mbi Chymepm :)

26 Januari 2013 03:30:16
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Diheungheum" kénging Mbi Chymepm

Maot teu nyi Onihna Mbi Chymepm ? aheuheu heded!

22 Januari 2013 04:23:29
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Macét Ti Peuting" kénging anjeunna.

hehehe :)

22 Januari 2013 04:07:18
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Poho Maca 'bismillah' Jeung Ngadoa" kénging anjeunna.

oooh kitu Teteh Neneng Yatikurniati hehe mugia bae urang sadayana ulah dugi kahilap! upami bade ngalakukeun naon bae padamelan ku maos heula bismillah kalih ngadoa :D

21 Januari 2013 04:49:06
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Poho Maca 'bismillah' Jeung Ngadoa" kénging anjeunna.

Hahaha kalunya! Teteh Rita Rosita (y)

21 Januari 2013 04:44:25
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Poho Maca 'bismillah' Jeung Ngadoa" kénging anjeunna.

hehe teu ibak deui Teteh Rita Rosita hahaha :D

21 Januari 2013 03:44:40
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Poho Maca 'bismillah' Jeung Ngadoa" kénging anjeunna.

Kang Yuharno Uyuh sipp deui hehe :D

21 Januari 2013 03:36:16
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Poho Maca 'bismillah' Jeung Ngadoa" kénging anjeunna.

Kang Yuharno Uyuh haturnuhun katampi ku dua dampal panangan pairanana :D

19 Januari 2013 04:41:04
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Ayu Kemayu Simélékété" kénging Neneng Yatikurniati

Sumuhun sami sami Teteh Neneng Yatikurniati wilujeng enjing majeng kasiang kanggo salira hehe :D

19 Januari 2013 04:30:38
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Pada Hayang Payu" kénging anjeunna.

Tangtos Kasepuhan Mamih Uun Muliawati ntos mah sombong teu janten deuih di peserna hahaha :D

19 Januari 2013 04:29:19
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Pada Hayang Payu" kénging anjeunna.

Hehehe leres Teteh Imas Rohilah Cianjur awis teuing panginten hape nu anyar mah janten tetep na etalase hahaha :D

18 Januari 2013 12:45:06
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Gosip" kénging anjeunna.

Haturnuhun Ang Ki Sunda Sawawa peace too hahaha :D

18 Januari 2013 11:46:29
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Gosip" kénging anjeunna.

Hehe leres! hapunten nu kasuhun hampura nu diteda Kang Nasrul Jatnika, Kang Apoedy Sarah Ihsan kalih Ang Ki Sunda Sawawa haturnuhun katampi koreksina ku dua dampal panangan (y)

16 Januari 2013 10:44:01
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Seueur Nu Galau" kénging anjeunna.

Sumuhun Ang Helmi Pakudjati kedahna upami datang usum ngijih urang teu janten aral subaha da saleresna hujan teh barokah kanggo umat manusa sadayana perkawis janten musibah mah tangtos kalepatan jalmi na keneh sipp Ang katampi pisan pairanna (y)

16 Januari 2013 10:28:59
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Katipéng" kénging anjeunna.

Waduh hapunten pisan Ang Ki Hasan simkuring hilap deui! sakali deui hapunten pisan! hehehe kamari apanan teu mikmin hiji hiji acan Ang (y)

16 Januari 2013 10:26:15
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Katipéng" kénging anjeunna.

Sumuhun Teteh Rita Rosita jang Sukri na teu taliti janten bae katipeng hahahaha :D

16 Januari 2013 08:41:58
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Gara-gara Stiker LÈtah" kénging Rita Rosita

Hahaha sae pisan Teteh Rita Rosita, tegep hidup Rolling stone!

16 Januari 2013 08:37:32
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Nu Bogoheun" kénging anjeunna.

Hahaha Haturnuhun katampi pisan pairanna Kang Thiefz Urang Sunda :D

16 Januari 2013 08:08:10
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Nu Bogoheun" kénging anjeunna.

Hahaha Sumuhun Kang Noorfatah Muhammad Dimyati, simkuring ge pesen hiji peletna, ka cep Soleh. Manawi di pasihan jhahaha :D

16 Januari 2013 07:52:15
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Nu Bogoheun" kénging anjeunna.

hahahaha :)

16 Januari 2013 07:46:41
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Nu Bogoheun" kénging anjeunna.

Jhahahaha Teteh Rita Rosita sieun kapendak ach hehehe :D

16 Januari 2013 07:43:44
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Nu Bogoheun" kénging anjeunna.

Gkgkgkgkgk atuh aya nu nyeuseul engke Teteh Rita Rosita :D

16 Januari 2013 07:02:09
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Réa Nu Bogoheun" kénging anjeunna.

hehe Teteh Dewi Rengganis haturnuhun katampi pisan pairanna ahihi wow :D

16 Januari 2013 05:29:42
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Mulutmu Harimaumu" kénging Neneng Yatikurniati

Sumuhun sami sami Teteh Neneng Yatikurniati, nembe pisan rengse sholat mah, kantun tuang. Bade atuh hehe :D wilujeng tuang bae :D

16 Januari 2013 04:37:52
Hadiwijaya ngoméntaran Fikmin "Aya Nu Sono" kénging anjeunna.

Teteh Rita Rosita duka tah? simkuring ge nu nulis ieu fikmin teu acan uninga hahaha :D