Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Ya Soebarta


Nu kasair ku FBS, Ya Soebarta geus nyerat 1.393 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
28 Januari 2013 08:18:49
Ya Soebarta ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Innalillahi wa innailaihi rojiun...mugia dicaangkeun di alam kuburna...sambung du'a ti simkuring, alfaatihah...!!!

20 Désémber 2012 13:47:56
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Béak Déngkak" kénging Dadan Sutisna

Ajeuh..tadina bade uleng heula tapi ieu serengeh miheulaan..kapaksa we uleng serengeh...tapi da uleng deui, fikmin juh puluh manea tea ieu mah. Da atuh asa pakuat pakait sareng kaayaan manusa jaman kiwari anu angkaribung bebekelan. Dunya dunya jeung dunya. Kacipta deuh...!!!
jempoler mania kasanggakeun juh gudang...!!

20 Désémber 2012 10:57:00
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Hiji GÈ Lauk" kénging anjeunna.

@ki lalat: hanyir ge beuki...heuheu.

20 Désémber 2012 10:56:24
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Hiji GÈ Lauk" kénging anjeunna.

@kang aris: dieurad tanapi pasangan senteg beurit...hehehe.

12 April 2012 07:44:30
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Timburu" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Halag tah, jigana eta mah akun anu ka opat...!!!

12 April 2012 07:42:14
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Pinalti" kénging Dadan Sutisna

Hahaaaaa, bingung....!!! tungtungna mah ceurik lolongseran....!!!

03 April 2012 04:18:33
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Wanci Nu Mustari" kénging Rudi Riadi

duh sono ka nyi fikmin teh..disampakeun fikmin jawara,atuh leketey deui wae...nyanggakeun jempolna we ah..

01 April 2012 07:02:10
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Jukut Riut" kénging anjeunna.

Teh Puri Kania Pramanik War# heuheuheu, panginten tos bakat eta mah...bakat ku rieut ningali bebeem teterekelan wae...!!

01 April 2012 06:57:58
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Jukut Riut" kénging anjeunna.

Aceuk Rin Riani# obatna ningali runtah geura, cenghar aceuk...hehehehe, haturan aceuk.

01 April 2012 06:57:03
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Jukut Riut" kénging anjeunna.

Puri Kania Pramanik War# uhun kabid leutak citarum...hehehehe...haturan.

17 Maret 2012 11:07:11
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Rapat Dengar Pendapat" kénging Dadi Arya

jigana resep pami bari nyarandak tali tambang eta nu nuju rapat...heuheu teras silih eurad..

28 Fébruari 2012 09:22:52
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Kopdar" kénging Yanti Sri Budiarti

nu haneut2: kop opi pok ipo...heuheu.

28 Fébruari 2012 07:08:55
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Telepon" kénging Tatang Sumarsono

hahaaaa..sumpahna ge abdi mah sanes opang sopanji..

15 Fébruari 2012 05:59:39
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Singa" kénging Toni Lesmana

Budug pedah Raja Singa..!!

15 Fébruari 2012 05:57:27
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Moal Aya Nu Ngagugat" kénging Iwan R Jayasetiawan

deuh asa ngurey kieu eta ngadangu gula kawung..!! kantenan klapa ngorana dibanjur ku wedang haneut keneh mah...!!

15 Fébruari 2012 05:56:07
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Heuh" kénging Abah Sarjang

Preman juga pisaw belati, jangan samakan sareng anggie sondakh..!! kitu panginten bah...!!heuheuheu.

15 Fébruari 2012 05:54:38
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Kerung" kénging Abah Sarjang

Ah pun abdi mah bade maos we ah..!! asa rada rieut oge tapi ieu teh, piraku kedah tuang kadu heula mah...!!! (eh naon ketang )

03 Fébruari 2012 08:16:35
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Telepon Koin" kénging Deden Abdul Aziz

Duh, uleng heula ah..!! rada ngajenghok tungtungna kang geuning ngoleangna ka dinya...!! ajiiib tah...!! rada ngahuleng teh deuih, palebah "Halu Bungbulang..!! da aya ge opak sanes Halu di dieu mah...!!! hehehehehee.

02 Fébruari 2012 03:08:09
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Lalakon Awon" kénging Godi Suwarna

Ampuun teuing Gustiiii, uing kaeurad, mun apal bakal pikieueun moal diteraskeun da maosna...!!!! Hareueueueueh aingah kang perbu ieu getih mani ngagolak kieu..!! ggggrrrrrrrrrr...!!! aweuhanna moal pegat ku juh uihan ieu mah dina uteuk....!

28 Januari 2012 03:02:08
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Kukumpul" kénging Teti Taryani

Deuh, karunya teuing, na kunaon atuh ema teh teungteuingeun...!!!

27 Januari 2012 07:56:05
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Hayu atuh diantos cuang ngeueum di basisir puncak guha kang Iberani..!! sugan we kengeng wangsit kangge nyiwit mang BUDPAR, dieleketek we...!!!

27 Januari 2012 07:47:09
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Heuheu, mani ceuceub kitu si akang Iberani, piraku kedah dilebetkeun katel kana patuanganna hiji sewang mah nya...!!!hahahahaha.

27 Januari 2012 07:44:11
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Huntu Biru" kénging Mang Jamal

Heuheu, kutan kitu tateh..!! pami waosna koneng mah moal blutut panginten nya kang..!!

27 Januari 2012 07:42:50
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Nyiar Piubareun" kénging Iwan R Jayasetiawan

Hahaaa, ngeueum di kawah putih geura kang...!!!

27 Januari 2012 07:39:14
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Uhun kitu pisan kang Iberani Man, pun uing mah satiasa-tiasa we ngawanohkeunna ku jalan surat-serat bari talag-tolog oge, manawi pami teu aya halangan ke sasih maret aya hajatan rerencangan pun uing ti puun salakanagara jepang, bade nikah, nya hajatna di rancabuaya, sumping geura kang seueur balad2 Salakanagara...!!

27 Januari 2012 07:33:00
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Ang Apoedy Sarah Ihsan, numawi kaalaman pisan nembe kang..!! cisoca indung anu raheut manahna, asa gelap ngabentar tarang..!! ulah rek cobi2 ngaraheutan..!! haturan ang.

27 Januari 2012 07:29:46
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Nyungsi Imut Widadari" kénging Inda Nugraha Hidayat

Deuh, bagja bagja...!!

27 Januari 2012 07:27:48
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Kantun moles kang Iberani Man, masih keneh ting ting..!! manawi alat2 kosmetikna teu aya...!!hehehehe.

27 Januari 2012 07:21:57
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Kang Iberani Man, Bungbulang ang..!! tungtung dunya,heuheuheu.haturan kang..!!

27 Januari 2012 07:19:42
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Dordar" kénging Rohendi Pandeglang

Dor teh kalebet, pami dar=kaluar..!! kitu emutan abdi mah..!!heuheuheu.

27 Januari 2012 07:15:36
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Uhun kang perbu Godi Suwarna, manawi nembe sumping ngadeuheus ti kandangwesi...!!haturan kakang, hatur nuhun.

27 Januari 2012 07:09:30
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Aka Rohendi Pandeglang, kitu rupina mah aka, SIMna ge teu tiasa nembak...!!!

27 Januari 2012 07:08:43
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Léléwodéh" kénging anjeunna.

Ang Inda Nugraha Hidayat, manawi abdi ge nabrak deui nabrak deui, sanaos di jalan lempeng ge, gagaleongan we...!!

27 Januari 2012 06:45:38
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Is Tuning

Hareueueuueh asa hoyong ngiringan ngadurukna kang...!! janten api unggun, deuh raooos.

27 Januari 2012 06:41:18
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Seleb" kénging Kyai Matdon

Deuh, asa panuju pisan yeuh, tapi naha tipina kang..!!

27 Januari 2012 06:38:54
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Manglayang" kénging Rudi Riadi

Ahoooy kayas gurawil pisan ang...!! raoooos rasa pedas manis..!!

27 Januari 2012 06:36:54
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Surat Cinta" kénging Iwan Hanjuang

hahaaa, panuju pisan tah...!!

27 Januari 2012 06:36:20
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Lalajo LongsÄ“r" kénging Inda Nugraha Hidayat

Asoooy ang, kot nguah kieu yeuh ngalendut...!!

27 Januari 2012 06:35:22
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Mun Ngalamunkeun Lamunan" kénging Abi Cepian Ibn Al-khairi

Ajiiiib teleb kieu ang..!

27 Januari 2012 06:33:44
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Tulungan" kénging Iwan R Jayasetiawan

Cabut listrikna kang..!!

27 Januari 2012 06:33:09
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Asiiikkk!" kénging Herdi Pamungkas

Deuh aya kuraos jigana nya ngintip...!!!

25 Januari 2012 03:37:47
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Panineungan Rumentang" kénging Inda Nugraha Hidayat

Deuh urang garut meni ngagalindeng kieu yeuh, ajiiiib...!!!

25 Januari 2012 03:34:03
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Promosi" kénging anjeunna.

Punteeeeen pisan ka para juag Admin, bilih teu luyu kana peraturan abdi rido ieu Fikmin dipupus wae...!! sakali deui hapunten, ieu mah nyobian, nyobian Promosi..!! hehehehehee, piiiiiis ah..!!

24 Januari 2012 12:11:57
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Tumarima" kénging Teti Taryani

Ajiiiib, rasa sosial anu tos langki di jaman ayeuna, tapi aya keneh...!!!

24 Januari 2012 08:28:42
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Ki Sura" kénging Ki Hasan

Palih mana legok hangseur kang,??

24 Januari 2012 06:19:58
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Tuyul" kénging Pak AdSulaeman

Dibalur we ku gula, tuyul mah...!!

24 Januari 2012 06:18:07
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Imah Panungtung" kénging Herdi Pamungkas

Teu tiasa dipungkir deui, saenyana eta imah panungtung teh..!! antawis sadar sareng nafsu hese pisan paamprokna...!! mugia Gusti masihan kaberkahan ka urang sadayana..!!

24 Januari 2012 06:10:22
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Indigo" kénging anjeunna.

Heuheu, mending upami ngabukur mah kang Ahmad Yani, da ieu mah kabagean dedekna ge teu janten bekok-bekok acan..!! bati kekerot we pun abdi mah, piraku kedah diolesan bekok colok mah tah anu nundutan dina korsi...!!

24 Januari 2012 06:07:22
Ya Soebarta ngoméntaran Fikmin "Mengbal" kénging Maman Damiri

Hahaaa, kacipta puduk ki waru jiga binaragawan...!!

24 Januari 2012 06:04:59
Ya Soebarta ngoméntaran postingan kénging Kokom Komariah

Teu acan tiasa kabuka Ki Hasan, modemna lemoooot kacida..!! rupina ajiiib tah..! tina bahasana mah di malaysia sanes..?!