Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Kurotuaeni


Nu kasair ku FBS, Kurotuaeni geus nyerat 95 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
13 Désémber 2012 11:07:41
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Monyong" kénging Endang Rochimat

tos kaget teh, hayoh di tambih seneb,,,, ngabayang teu puguh kang Endang Rochimat...

11 Désémber 2012 14:27:10
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Turnamén" kénging Acep Deri Cahyadi I

hmmm, horenganmah...

11 Désémber 2012 13:59:44
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Sabda Dunungan" kénging Wawan Renggo

muhun kang Wawan Renggo, nuju euyeub di hotel prodeo...

11 Désémber 2012 13:58:40
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Buuk Sakti" kénging Irman N Dimyatie

ja batu mah sanes pakarang ieuh,,,

11 Désémber 2012 13:55:30
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Sabda Dunungan" kénging Wawan Renggo

bet kitu dunungan tah,,,

11 Désémber 2012 13:37:55
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Sakatiga" kénging Tiktik Rusyani

beurat paturay

11 Désémber 2012 11:16:47
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Putri Kebluk" kénging Shohiba Nu'man

masih aya bae eta putri kebluk,,, ngejat ah bilih katepaan...

11 Désémber 2012 10:42:49
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Insinyur...." kénging Apoedy Sarah Ihsan

mantap.

11 Désémber 2012 07:55:29
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

hatur nuhun kang Nana Sukmana, kedah isin pisan abdi tah, teu tiasa ngalarapkeun tanda baca, sareng hurup "e" na teu tiasa masihan curek bae.

10 Désémber 2012 17:02:19
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

tapi msih tiasa di intip kang Rameli Agam, tuh kacerek ahirnamah.

10 Désémber 2012 17:01:05
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

tos engi kang 'Eboed' Eman Budiman, tong hayoh bae gutak gitek, bilih ticengklak kumis... hehehe

10 Désémber 2012 16:38:15
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

hatur nuhun kang Kyai Matdon, sami gaduh kumis ?

10 Désémber 2012 16:34:13
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Beurateun" kénging Tatin Sardjiman

pami abdi ? "murangkalih teu kenging di timbang di dieu" heuheuheu...

10 Désémber 2012 16:30:00
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Provokasi" kénging Herdi Pamungkas

teu katohyan. Hebring...

10 Désémber 2012 16:20:16
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Meungpeung" kénging Neneng Yatikurniati

mobok manggi gorowong teh Neneng Yatikurniati...

10 Désémber 2012 16:16:52
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

tebih teh Teti Mardiana, bade boa-boa oge...

10 Désémber 2012 16:15:47
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

jadi isin ah, katohyan ngalamun ...

08 Désémber 2012 14:55:12
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

hatur nuhun pangdeudeulna kang Endang Rochimat. ciri khas pisan atuda eta kumisna.

08 Désémber 2012 14:22:41
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

Hatur nuhun ka sadayana, tos kersa ngadeudeul ku jempol. Katampi pisan.

08 Désémber 2012 12:54:26
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

Alhamdulillah, hatur nuhun pangrojongna Pa Godi Suwarna. saking bingahna di komen janten teu tiasa (naon nya ?). asa ngimpen, biasa ningali dina mangle taun 80an, ayeuna masihan piwejang. hatur nuhun.

08 Désémber 2012 12:39:43
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

siap teh Rita Rosita... hihihi

08 Désémber 2012 12:28:40
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

tah leres teh Rita Rosita, kedah di taros nu nyandung tah bilih teu adil.:D

08 Désémber 2012 12:20:31
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

leres teh Rita Rosita, ja kang Iwan Hanjuang mah wengi iyeu bagian kilir ka Ki Denkur.

08 Désémber 2012 12:12:03
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

apanan kareueus eta teh Ki Denkur.

08 Désémber 2012 11:32:48
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

atuda di mana-mana berita nu gaduh kumis kang Iwan Hanjuang.

08 Désémber 2012 11:31:43
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

hatur nuhun teh Rita Rosita. Muhun rame pisan, di koran lokal Banten mah sakaca payun beritana eta ungkul.

08 Désémber 2012 11:28:34
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Kumis" kénging anjeunna.

Kang Iwan Hanjuang, tong di kerok atuh, lumayan kanggo ideu.

08 Désémber 2012 08:17:18
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Cimareme 19 Juli 1919 Guyang Getih" kénging Iwan Hanjuang

saha nu ngabejaan walanda, yen pasantren tiiseun?

29 Juli 2012 13:51:53
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Basisir Panineungan" kénging 'Eboed' Eman Budiman

jempol bae ah. Bade komen teu acan kadada kaduga.

05 Méi 2012 06:31:12
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Sigana" kénging Ki Reumis

heu heu heu

05 Méi 2012 06:27:37
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Sigana" kénging Ki Reumis

saragam hansip ki ..?

05 Méi 2012 06:23:41
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Sigana" kénging Ki Reumis

ih meni sami ki...
Kahayang aya
Ka euweuh euweuh.

04 Méi 2012 13:33:43
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "The True Story Of Gatotkaca" kénging Mohammad Ridwan Trijana

hahaha...
Pinter nggiwar aki teh...
*jiga nju silat wee...

04 Méi 2012 13:25:05
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "The True Story Of Gatotkaca" kénging Mohammad Ridwan Trijana

ai impoten teh naon ki ?

03 Méi 2012 11:06:57
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Geus Biasa" kénging Teti Taryani

urat isinna tos peugat panginten ceu Teti Taryani

03 Méi 2012 11:00:15
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Geus Biasa" kénging Teti Taryani

panginten nya ceu Teti Taryani, da seueur nu kaleleban dunya teh...

01 Méi 2012 14:07:31
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Geus Biasa" kénging Teti Taryani

nu gelo..??
atnpi gegeloan..?

01 Méi 2012 13:44:04
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Telepon Ti Alam Gaib" kénging Irman Dimyatie

abd nu lepat!
nembe tiasan skitu kang Irman...

01 Méi 2012 13:39:08
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Telepon Ti Alam Gaib" kénging Irman Dimyatie

ngiringan ah, da teu terang istilah nu sanes.
TEGEP!

01 Méi 2012 13:32:57
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Lembur Mundur" kénging Yusef Muldiyana II

teu wanten ku tiisna ciwasiat kang Yusef,,,
brrrr...

01 Méi 2012 10:18:33
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Lembur Mundur" kénging Yusef Muldiyana II

ari abd kedah kumha atuuuh..?

01 Méi 2012 10:16:15
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Chek Up" kénging Ki Reumis

duka atuuu, da abd ge teu terang...

01 Méi 2012 10:08:48
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Chek Up" kénging Ki Reumis

sanes abdi tah ki nu nyarios... hahahaha

01 Méi 2012 10:06:05
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Chek Up" kénging Ki Reumis

sepuh k luhur aki...
hehehe

01 Méi 2012 10:01:57
Kurotuaeni ngoméntaran Fikmin "Chek Up" kénging Ki Reumis

panyawat sepuh panginten Ki Reumis...