Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Ricky Andriawan Mardjadinata


Nu kasair ku FBS, Ricky Andriawan Mardjadinata geus nyerat 82 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
29 Juli 2012 03:40:05
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Grafis" kénging Tatang Sumarsono

Nepangkeun simkuring ti 'Komunitas Fiksimini Basa Sunda-Ciamis' teu acan kantos ngiring ngariung di YPK ! Heu..

11 Juli 2012 04:28:10
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ahir Ka Sono" kénging anjeunna.

@ Kang Wawan : "Diestokeun pisan Kang, nuhun sarana katampi !"

11 Juli 2012 04:26:15
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ahir Ka Sono" kénging anjeunna.

@ Kang Irman : "Maksadna si uing kedah mulung muntah ?" asa mending milari deui da hahaha....

10 Juli 2012 16:20:01
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ahir Ka Sono" kénging anjeunna.

Nuhun Kang Irman N Dimyatie, satengah Fikimin satengah ka alaman ! haha...

10 Juli 2012 16:10:05
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ahir Ka Sono" kénging anjeunna.

Hahaha...Nuhun Kang Prebu Godi Suwarna, kapan saprak nongton nu maca Fikmin di Astana,uing jadi rada sakti ! (SAKIT HATI) haha...

10 Juli 2012 16:00:24
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ahir Ka Sono" kénging anjeunna.

hahahahaseum pisan ceu !!

10 Juli 2012 15:54:03
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Fikmin #Nu Tepang Di Astana# " kénging anjeunna.

Hahahahahahha......!!!!

10 Juli 2012 15:02:09
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Fikmin #Nu Tepang Di Astana# " kénging anjeunna.

Haturan ieu seratan th kanggo Kang Iwan Hanjuang haha...

10 Juli 2012 14:55:34
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Mabok Supa Lumar" kénging Irman N Dimyatie

: "Judulna menggairahkan kieu Kang Irman N Dimyatie!" haha....

10 Juli 2012 14:21:24
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Patrem" kénging Munggaran Alfatih Z

ajieuuuuuuuuuuw...!!

10 Juli 2012 01:43:40
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Fikmin #Nu Tepang Di Astana# " kénging anjeunna.

: "Hatur Nuhun kanu tos misuka !"

10 Juli 2012 01:26:10
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Masih Nyiar Lumar" kénging anjeunna.

: "HaHaha..sipp Kang !"

10 Juli 2012 00:50:20
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ilusi" kénging Jejen Jaelani War

: "Ieuuuuuuung.......!"

10 Juli 2012 00:41:27
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Masih Nyiar Lumar" kénging anjeunna.

"Like This..Like This..teu rame !" hahaha..tah eta saha nu kikituan Kang ? :D

09 Juli 2012 15:33:02
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Masih Nyiar Lumar" kénging anjeunna.

: "Mung eta, pabeulit ! Campur inggis bade nepangkeun teh, nu langsung ngarontok mah Teh Juag Endah wungkul..! kanu sanes mah mung masihan imut we,da isin ! Tapi tos terang ayeuna mah hiji-hijina" He..

09 Juli 2012 15:24:23
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Masih Nyiar Lumar" kénging anjeunna.

Heu..reueus abi mah Kang, ku kompakna para Fikminer,senior-senior seniman,budayawan nu ngainspirasi pisan ! Hatur nuhun pokonamah kasadaya nu tos sumping ka Kawali, :)

06 Juli 2012 15:19:57
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Nu Nyaksi Di Lawang Saketeng" kénging anjeunna.

@ Kang Perbu : Abdi kawon kang Perbu, tos pamitan ka Bah Peteng, teu kiat sirah balideg ! Bade di reureuhkeun heula, supados enjing On Fire ! Heu..

06 Juli 2012 15:16:57
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Nu Nyaksi Di Lawang Saketeng" kénging anjeunna.

@ Kang Maman : Kumplit Kang, sorabi aya cikopi aya ! Ngan teu patos panas, margi tiriiiisssss na kabina2. Omat nyandak sarung Kang Man ! :)

06 Juli 2012 14:57:57
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Nu Nyaksi Di Lawang Saketeng" kénging anjeunna.

: "Hatur nuhun nu tos misuka, lumayan, Yess !" heu..

06 Juli 2012 10:22:00
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

: "Katingal tadi teh Neng Welas nuju latihan, ari Kang Perbu duka dimana ?" Hieks..

05 Juli 2012 16:37:25
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Fikmin Pabrik Kornet" kénging Usep Romli

: "Hidup daging sateukteuk !!" Hahahaha....

05 Juli 2012 16:05:22
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

: "Gustiiii inohong wungkul bade ka Kawali ! Akang eteh ulah di saha-saha pami pendak sareng abdi, ulah asa-asa nu bade ngagabrug mangga, nu bade nyiwit mangga,masihan artos mangga ! Ieuuung meni reueus, teu kaduhung mulang ti Batawi teh ari rempeg kieu mah."

28 Maret 2012 18:18:03
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Si...!" kénging Dhipa Galuh Purba

Haha...juh las taun ka gigir ieu mah, boa enyaan palaur hih ! Buru-buru sare ah, sugan aya wartana kana Tipi isuk :D

27 Fébruari 2012 09:23:29
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Fikmin Umroh" kénging Ahmad Gibson

Di jamin Halal kang ?he..

25 Fébruari 2012 07:17:01
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Munggaran Alfatih Z

: " Nuhun geulis parantos kersa maos Fikmin akang ! Janten isin. " he...

24 Fébruari 2012 09:58:37
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Kakawihan Barudak" kénging David Riksa Buana

???????

22 Fébruari 2012 00:42:48
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Khozinatul Khoeriah

Sarapan = Nyarap

16 Januari 2012 13:14:58
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Gunjang-ganjing" kénging Godi Suwarna

Untung teu gaduh Tipi ! He...

27 Désémber 2011 09:45:13
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Nyukcruk Galur" kénging Aris Kumetir

Wuiiiih heded euy, sipp juragan ! :)

25 Désémber 2011 10:47:00
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Nagara Beling" kénging anjeunna.

Nuhun kanu masihan jempol, :)

25 Désémber 2011 04:59:07
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Nagara Beling" kénging anjeunna.

Punten di Ralat : " Ceuk itu kitu, ceuk ieu kieu ! " :)

21 Désémber 2011 01:18:32
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Ganjar Kurnia

Teu kiat maosna,mugia saukur fikmin !

17 Désémber 2011 06:44:57
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Yus Rusmana Sudia

: " Bagea sujang ! " heuy deuh, lanceuk uing aya mikmin jero san.....! He...

16 Novémber 2011 05:50:26
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Palakiah Eureun Ngaroko" kénging Sanjaya Dhipa

Abdi yakin ieu pangalaman kang Dhipa asli !! He...

04 Novémber 2011 14:07:36
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Kaduhung" kénging anjeunna.

kantos sakali :)

04 Novémber 2011 14:05:30
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

wow....!!

04 Novémber 2011 10:19:29
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Kaduhung" kénging anjeunna.

Hatur nuhun jempolna. :)

03 Novémber 2011 15:41:23
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran postingan kénging Abdul Hamid M. Sastra

Hatur nuhun kintunana.

03 Novémber 2011 04:52:21
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Honor" kénging Tisna Sanjaya

Haha...sanes carita fiksi sigana.

29 Oktober 2011 16:35:06
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu Panungtungan" kénging anjeunna.

Hehe...leres kang, kin cuang Reshufle heula nya, moal ku bedil mimis ah kagok. Nuhun pangrojongna tetep sumanget mikmin !! :)

29 Oktober 2011 16:24:26
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu Panungtungan" kénging anjeunna.

@ Kang Prebu : muhun apan keuna kana panona 3x,da maot na mah ku reuwasna margi gaduh panyawat jantung hehe....

Teu kiat hoyong mikmin padahal nuju dijalan dina mobil teu konsen,janten rurusuhan ieu teh maenya ku bedil mimis maot nya ?haha....

29 Oktober 2011 16:16:28
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu Panungtungan" kénging anjeunna.

Ngacapruk semu teu nyambung nya hehe...

29 Oktober 2011 15:51:36
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu Panungtungan" kénging anjeunna.

: " Wokeeeh ! " Hihi....:D

28 Oktober 2011 16:31:03
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Kahayang" kénging anjeunna.

@ Kang Hadi Aks : basajan nyaeta konsep hirup abdi,kalebet oge rupi he.. Nuhun.

28 Oktober 2011 16:10:44
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Kahayang" kénging anjeunna.

Nuhun jempolna kang :)

26 Oktober 2011 07:36:48
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Lapar" kénging Ekka Si Jenong

: " Memang Neng Ekka Tok Jring deh ! "

26 Oktober 2011 03:12:39
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Lapar" kénging Ekka Si Jenong

Siip dekh !

24 Oktober 2011 11:47:55
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Leungeun Saha ?" kénging Ahmad Yani

Aheng kieu kang ? He..

24 Oktober 2011 08:53:23
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Hayang Salamet" kénging anjeunna.

Sigana mah kitu yut,margi pesenan daging Qurban ningkat taun ieu, karunya ka Embe he..

24 Oktober 2011 02:36:08
Ricky Andriawan Mardjadinata ngoméntaran Fikmin "Ceu Odah Moal Kagoda" kénging anjeunna.

Ih...ih...ning apalan Kang Kop,janten isin sayah :D