Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Raja Gula


Nu kasair ku FBS, Raja Gula geus nyerat 64 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
19 Désémber 2012 19:08:19
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Pungkit Wijaya

tos di Parapatan LA

19 Désémber 2012 19:03:15
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Pungkit Wijaya

ajak atuh si Nick. hehehe

05 Méi 2012 15:24:52
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nyiksik Bulan" kénging Beni F. Syarifudin

cemungud eaa

23 Maret 2012 15:42:59
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Ameng" kénging Ihung Cianda

intisari na a

21 Maret 2012 05:38:42
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Pegat" kénging Skylashtar Maryam

hanas geus mangkreng

20 Maret 2012 09:50:04
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Iklan Sunda" kénging Basyar Isya

"kuring teu boga nyawaaaaaaaa," bari ngababetkeun kamera.

20 Maret 2012 09:44:47
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Iklan Sunda" kénging Basyar Isya

wuih heded pisan ieu. #sungkem

19 Maret 2012 17:04:35
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

-------> Tilu lalaki nu marake tergos teu nmbalan: si Mojo, si Kumis jeung si Jamhur.

19 Maret 2012 17:03:00
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

#ngaleos

19 Maret 2012 17:00:45
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

heug ari kitu mah sim gue rada reugreug #ngajebian

19 Maret 2012 16:59:03
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

ipekah ataw IPK, kade ah aya nu kasunut. :(

19 Maret 2012 16:56:34
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

ahaha... diantos ah nu judulna #ngagebruskeun maneh kana ruhak

ahahaha...

19 Maret 2012 16:55:18
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

fikminmeu jadina teh nya kang, hehehe

19 Maret 2012 16:54:12
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

bae ketang da eweuh dina hadisna, hahaha

19 Maret 2012 16:53:15
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nonggongan Silalatu" kénging Absurditas Malka

ruar biasa [komen jang nutadi]

17 Maret 2012 15:20:00
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Malem Minggu" kénging Pungkit Wijaya

merdeka....!!!

17 Maret 2012 15:18:39
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Ojeg Cinta" kénging Irman Dimyatie

waduh pak, jadi hoyong jalan2 enjing ka 46, hehehehe... ngabandrek.

11 Maret 2012 15:13:06
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Sabada Persib Mengbal" kénging Kyai Matdon

pasti opset da... hahaha

21 Fébruari 2012 00:41:57
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Kabalejog" kénging Kyai Matdon

jigana ngaran si neng eta teh si Cucun

01 Januari 2012 04:34:25
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Tepung Taun" kénging Pungkit Wijaya

Ceuk matdown mah nyapukeun runtah dina otak

01 Januari 2012 04:26:06
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Tepung Taun" kénging Pungkit Wijaya

Dwaaaar

01 Januari 2012 04:26:04
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Tepung Taun" kénging Pungkit Wijaya

Dwaaaar

16 Désémber 2011 05:33:24
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Tanceb Kayon" kénging Nazarudin Azhar

Pertamax

14 Désémber 2011 18:11:03
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Kopi Amarah" kénging Lugiena De

kopi rasa taeun

13 Désémber 2011 13:45:12
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Huldi Tequila" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Pami huldi intisari kumaha rasana kang? :d

11 Désémber 2011 08:49:08
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nu Nganjang" kénging Liman Sanjaya

hayu ayeuna urang ka GIM mang, seueur abege gera, abi nuju OTW (di motor bari pesbukan) gaya nya?

11 Désémber 2011 08:42:13
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nu Nganjang" kénging Liman Sanjaya

ey kang Liman Sanjaya geumpeur ku neng ALiem Imron ey...

11 Désémber 2011 08:41:39
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nu Nganjang" kénging Liman Sanjaya

ey kitu ey....

11 Désémber 2011 08:34:36
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nu Nganjang" kénging Liman Sanjaya

asa ngadadak hoyong putus sareng Nikita Willi ieu teh kang, wios?

11 Désémber 2011 08:20:47
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Nu Nganjang" kénging Liman Sanjaya

can dibaca oge saya mah langsung komentar

27 Novémber 2011 16:47:36
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "No Hp" kénging Iwan Hanjuang

ih ari si mamah, panan eta teh sms ti embe

24 Novémber 2011 10:39:56
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Malam Pertama" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Aduh kuring asa kasindir :p

19 Novémber 2011 15:34:30
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Jangar" kénging anjeunna.

Ckckck numawi kang, xixi

14 Novémber 2011 03:33:56
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Teu Kaur Akur" kénging Kyai Matdon

nyai, naha peuting teh kan pareum lampu, naha nyai jadi aya kumisan pas ku akang cium teh?

23 Oktober 2011 13:35:21
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Lalaki" kénging Fauzal Ihsan

edas

20 Oktober 2011 08:33:08
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Duit Kencring" kénging Nyai Endit

sae teh,,, sawangsulna?

20 Oktober 2011 08:27:45
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Duit Kencring" kénging Nyai Endit

ok mas bos,,, abdi oge bagja tepang sareng nyai teh... akakaka

20 Oktober 2011 08:19:44
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Duit Kencring" kénging Nyai Endit

aslina nyai euy....

16 Oktober 2011 03:17:13
Raja Gula ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

ngiringan ah

04 Oktober 2011 08:47:34
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Kaditu kadieu mamawa alamat weh, ai gawe bolos. Dasar mang Juha... Wkwkwk

02 Oktober 2011 16:27:18
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Kulawarga Nurustunjung" kénging anjeunna.

ahahahah... langsung awor

02 Oktober 2011 15:12:41
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Korsi Listrik" kénging Aris Supena

KORSI vs LOMARI- rek kamana sia korsi?/ uing rek neangan meja!/ neang ka mana?/ ka Jerman!/ gelo sia mah!/ ma uing we, maneh ge sarua gelo!/ heug atuh.

02 Oktober 2011 14:49:55
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Korsi Listrik" kénging Aris Supena

KORSI: korong teh Desi

02 Oktober 2011 05:29:12
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Porno Vs Religi" kénging Rudi Riadi

Si akang ieu konsisten lah... Hehe, oyes ono... Omaigat...

02 Oktober 2011 05:25:46
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Korsi Listrik" kénging Aris Supena

KORSI DPR- ngaceng bari diuk muka situs abege

27 Séptémber 2011 14:49:32
Raja Gula ngoméntaran Fikmin "Portas" kénging Nyai Endit

si mang ujang jigana salah mortas...

27 Séptémber 2011 13:35:42
Raja Gula ngoméntaran postingan kénging Sanjaya Dhipa

kadek we kang kadek... hihi

26 Séptémber 2011 07:53:28
Raja Gula ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Hehe, nuhun babaku..

24 Séptémber 2011 16:38:50
Raja Gula ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

husss.... ahahaha leres pisan (eh ngomong2 pto baba lucu deh) ahahaha

24 Séptémber 2011 14:36:08
Raja Gula ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

ahahaha.... apalan wae kuring beuki awewe.... ahahaha