Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Puri Kania Pramanik War


Nu kasair ku FBS, Puri Kania Pramanik War geus nyerat 731 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 14:03:01
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Tah eta, Kutu Loncat Wa, ku abdi sina luluncatan, da teu benten ti kitu, teu kaanggo ku nu ieu luncat ka nu itu, teu kaanggo deui luncat deui, numawi luluncatan

04 Fébruari 2013 14:01:24
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

kaget ku teu nyangkina Teh, teu nyangki bade kapendak...

04 Fébruari 2013 11:36:27
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

hehehe...Kang Dedi Pakot, soantenna teu benten ti hayam pelung, kongkorongok bari teras ngeluk, pas pamatukna kana lemah nyecep dugi hanteuna...

04 Fébruari 2013 11:34:58
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

hahaha.... Airathawa atanapi Ganesha tea nya Kang Nasrul Jatnika, gudangna elmu pikeun maehan nu ngelmu kasarakahan tea

04 Fébruari 2013 10:36:48
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Demi Cinta" kénging Bunda Unie

Aduh na mani telenges kitu Bunda mah

04 Fébruari 2013 10:35:06
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kopi Tubruk" kénging Dedi Pakot

kopi tubruk ageung maunatna eta mah Kang, landong ewateun, geura mangga sateko dileguk....hahahaha...

04 Fébruari 2013 10:31:23
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kaalaman" kénging Bening Selakshahati

Duh eta Bu Ahmad mani tega mupuas damelan mantenNa...

04 Fébruari 2013 10:29:03
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Lambey 3" kénging anjeunna.

bangunna mah kitu Kang Dedi Pakot

04 Fébruari 2013 10:09:59
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Lambey 3" kénging anjeunna.

Kang Rudya Kuz, aduh lambey nu eta mah atuh ngelel pisan sapertos nu kacekek....hehehe

04 Fébruari 2013 09:51:01
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Tah eta Kang Apoedy Sarah Ihsan, kutu jaman ayeuna mah da tos pinter nyingcet bari babalicetan....

04 Fébruari 2013 09:49:00
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Kang Atang Soeryana : dupi Wirog teh naon hartosna?

04 Fébruari 2013 09:47:06
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Teh Cheche Isma Hartanto: hehehe...tuda di nu botak mah leueur, komo kenging ngahampelas mah

04 Fébruari 2013 09:46:21
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Abah Sarjang : Katincak sapi nu kacerek KPK sanes?

04 Fébruari 2013 09:45:27
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Kang Irfan, nuju usum lalampahan kutu kitu teh, duka naon nu dipilariannana, duka cari selamat, duka korsi empuk

03 Fébruari 2013 16:22:17
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Rupina mah leres, hanjakal waktos harita bukuna teu ditambut, janten panasaran ku fikmin Akang...

03 Fébruari 2013 16:13:30
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Biwir" kénging anjeunna.

wios ku antibiotik we da tiasa dileueut antibiotik mah...wew ah

03 Fébruari 2013 16:08:16
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Biwir" kénging anjeunna.

Aya betadine sareng antibiotik pami raheut mah Kang, teu kedah hariwang...hehehe

03 Fébruari 2013 16:06:18
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Pami teu lepat nami lengkepna Ranghiangtang Bratasenawa nu ngereh karajaan Galuh nu nikah ka Dewi Sannaha gaduh putra namina Sanjaya.
Numutkeun eta wawacan, Ranghiangtang Bratasenawa gumelarna ka dunya hasil tina hubungan nu mopoek antawis Mandiminyak sareng Pwah Rababu, kitu pami teu lepat mah

03 Fébruari 2013 15:58:20
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Biwir" kénging anjeunna.

hehehe...Kang Agus Bagja, eta mah imut sinis tea...

03 Fébruari 2013 15:57:35
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Biwir" kénging anjeunna.

heuheuheu...Ka Rohendi Pandeglang, piraku diwiatkeun ka abdi, pan nu nganggona ge Aka nyalira, nu kedah ati-atina ge nya Aka nyalira...

03 Fébruari 2013 15:52:29
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

hehehe...mani atoh

03 Fébruari 2013 15:48:52
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Maksad teh sanes Bratasena, namung Bratasenawa, abdi kantos maos wawacan Pajajaran, namung duka karangan saha, mung kantos kaaos nami Bratasenawa...

03 Fébruari 2013 15:25:12
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Kang Hadi Aks, moal kitu iieu teh carios Bratasenawa tea atanapi Sena nu sanes?

03 Fébruari 2013 15:13:21
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kanggo Nyai" kénging Agus Bagja

Sae Kang, teu nyangka pami tungtungna pikasediheun

03 Fébruari 2013 15:02:19
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Moal leres Kang Agus Bagja pami sina ngiringan olimpide mah, da emutannana hoyong janten nomer hiji bae, numawi nu diageung-ageungkeun teh balihona...hehehehe...

03 Fébruari 2013 15:00:04
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

Kang Rudya, ulah diemutan, puyeng ngemutan kutu loncat mah, pamadegannana lanca-linci, teu tiasa dicepeng

03 Fébruari 2013 14:44:26
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Kutu Luluncatan" kénging anjeunna.

hehehe...da kitu tuda niatna tos teu leres, numawi luluncatan ge, ninggang apes, teu walakaya..... hatur nuhun Teh Kokom Komariah

03 Fébruari 2013 14:37:03
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

hehehe,...padahal henteu nyah....

03 Fébruari 2013 14:24:33
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Leres Teh Ema Salamah, mending meureundeuy , meungpeun carang mah pamali...
Eh leres kitu sareng Abah Ujang?

03 Fébruari 2013 14:23:12
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Oh sareng Abah Ujang, manawi teh sareng saha....hehehe

02 Fébruari 2013 02:19:26
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Kang Jonny Taurus..... hatur nuhun

01 Fébruari 2013 23:46:05
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

lambey = lamb = biwir
kalangkungan l manawi

01 Fébruari 2013 16:02:25
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

bakat ku ambek Kang Herdi Pamungkas, mung untungna we teu dugi ka ngacleng

01 Fébruari 2013 15:56:50
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

hahaha...manawi teh diasuransikeun ka Simas

01 Fébruari 2013 15:55:35
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Leres Teh Neni Geo Albanjari, kitu pisan nu katingal mah, eta ningal rerencangan disalingkuhan ku tunangannana....

01 Fébruari 2013 15:54:27
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Na kumaha carana Kang Agus Bagja, tepak toel tukangeun lomari, pan nyedek kana tembok lomarina ge

01 Fébruari 2013 15:53:18
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Abah Ujang: Kutan pangalaman Mbi eta teh

01 Fébruari 2013 15:51:56
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

hehehe..... mung hiji-hijina nya Kang

01 Fébruari 2013 15:49:52
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

hehehe...lambey Mpo Ati mah gagap

01 Fébruari 2013 15:47:47
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

Duka lambey saha tah

01 Fébruari 2013 15:44:49
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Guludug" kénging Dedi Pakot

Numawi ulah sagawayah nyetel TV teh

01 Fébruari 2013 15:33:02
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

Tah nu kedeplik nu biasana simpe mah Kang Dedi Pakot....hehehe

01 Fébruari 2013 15:29:32
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Llambey" kénging anjeunna.

Nya benten atuh Teh Corry Yoseph Iskandar, teu sami, abdi mah nganggo Kania...hehehe

01 Fébruari 2013 15:20:00
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Alhamdulillah....hatur nuhun Kang Nana Sukmana, hatur nuhun pisan

01 Fébruari 2013 11:54:25
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Leres kedah sasarengan, hanjakalna teh abdi teu tiasa mayeng, kasengker ku padamelan

01 Fébruari 2013 11:51:40
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

hehehe..... implengan atanapi ngimpleng-ngimpleng?
Hatur nuhun Ki Sunda Sawawa, masih keneh diajar Ki, peryogi keneh panungtun

01 Fébruari 2013 11:49:00
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Kang Rudya Kuz, muringkak bulu punduk

01 Fébruari 2013 11:48:32
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging anjeunna.

Naha ngahuhuh Ki Sunda Sawawa, kitu ati kapendak teh....

31 Januari 2013 07:21:23
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Nu Gelo" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Kang Nazarudin Azhar, raoseun kenging Akang geunig, wirahma ngageleser, nuhun Kang

30 Januari 2013 15:48:28
Puri Kania Pramanik War ngoméntaran Fikmin "Nu Gelo" kénging anjeunna.

hehehe...ide sae Teh Neneng Yatikurniati, kedahna mah kitu, mudah-mudahan we laksana ide teh. nuhun Teh Neneng