Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Eni Setiani


Nu kasair ku FBS, Eni Setiani geus nyerat 2.010 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 09:32:02
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, teu ngahargaan indungna nu kitu teh. Da pami urang mah meureun asa campur jeung indung. Hiiiiy doraka!

18 Maret 2013 09:25:37
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Teh Yetti War, muhun nu ngical harga dirina! Hhh

18 Maret 2013 09:02:27
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Ang Jejen Jaelani War nya ari mbi mah kalan-kalan ngangge aseupan, kitu oge pami teu rusuh. Pami rusuh mah jeung pak-pik-pek barang gawe nu laina nya milih kana kompor we atanapi mejikom. Heheh

18 Maret 2013 08:58:29
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Ang Jejen Jaelani War tong boroning urang kota, dalah di kampung ge tos langi ngangge aseupan, aya ge nu sok ngangge langseng teras digembol ku panggembolan sangu. Heheh

18 Maret 2013 08:50:45
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Leres Ang, komen nu mbi mah, mung ngauningakeun bilih aya anu teu acan terang tata-cara nyangu kana seeng + aseupan. Heheh

18 Maret 2013 08:49:14
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ang Gaus Firdaus hatur nuhun Ang, pairanana.

18 Maret 2013 08:48:52
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu leres pisan. kandel kulit beungeut saur kasarna mah. Heheh

18 Maret 2013 08:47:04
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Cara nyangu kana aseupan. Beas anu tos kenging ngisikan lajeng dilebetkeun kana aseupan, teras ditagenkeun kana seeng nu tos nyengsreng, tos timus teras ditamplokeun kana dulang dibajur cai nu panas tina seeng tea. tos kinten-kinten tuhur nembe dilebetkeun deui kana aseupan teras diseupan dugi kaasakna/timus.

18 Maret 2013 08:43:22
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

beasna teu diisikan heula Ang! Heheh

18 Maret 2013 08:40:30
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Ngintip Paguneman" kénging Iwan Hanjuang

Sik asik..., meunang bagja.

18 Maret 2013 08:26:12
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, muhun, luis sareng kaiisin. Hhh

18 Maret 2013 08:05:31
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Abah Aleeva, maksad teh teu acan pul 150 kecap. Hhh

18 Maret 2013 08:02:48
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ki Hasan, muhun Ki, nyobian rada nyumput, mung teu acan iasa ngadamel fikmin nu panjang. Hhh

18 Maret 2013 07:52:18
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Teh Neneng Yatikurniati, jentre teuing nya. Nuhun Teteh pairana.

18 Maret 2013 07:50:49
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ang Dadah Hidayat, saena mah di jilbab. Hhh

18 Maret 2013 07:43:47
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Teh Neneng Yatikurniati, muhun, mung bade ngadamel judulna Gigolo asa payun teuing. Hhh

18 Maret 2013 07:32:55
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, milari damel sesah, nya ieu nu gampil bari teu kaluar modal. Hhh

18 Maret 2013 07:31:26
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

Sami-sami

18 Maret 2013 07:30:42
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

Sihoreng maru nya, nu aya handapeun baliho teh.

18 Maret 2013 07:25:14
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa, muhun Ki, da pami randeu mah tos pinter ngolahkeunana, boh tina pasakan atanapi naon rupi nu janten kabiasaan nu dipidamel ku paraistri. Hhh

18 Maret 2013 07:12:13
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ang Dadah Hidayat, mangga we mejeng di payuneun mol, mung teu kenging ngangge dudukuy samak bilih digusur TIBUM.

18 Maret 2013 07:04:45
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Bunda Langit, muhun rupina mah milari modal kangge nikah ka parawan atanapi tos janten padamelanana wae kitu. Hhh

18 Maret 2013 06:54:38
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Fadar Seler Janesah, uhun Ang! Sok rajeun ningal dipayuneun mol, aya budak bujang sareng tangteuh-tangteuh meni katawis mesra lalebet kana mobil sedan, duka sareng putrana duka-duka teh teuing! Hhh

18 Maret 2013 06:47:30
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Bunda Langit, tah nu kitu tea, pangintenan. Hhh

18 Maret 2013 06:34:05
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ang Iwan Kurniawan rupina mah kitu, matak nini-nini lanyed ge dilayanan. Hhh

18 Maret 2013 06:28:15
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Teh Teti Taryani, borondong bulenek. Hhh. Hatur nuhun Teteh, disebat asoy ku Teteh ieu bujur mbi janten gutak-gitek.

18 Maret 2013 06:16:08
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Ang Iwan Hanjuang, kanggo Apih mah pulen, saur si manehna mah gariiiing. Hhh

18 Maret 2013 06:14:57
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging anjeunna.

Abah aleeva, meni ka ngaheuheu

18 Maret 2013 04:29:42
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Gering Ripuh" kénging Dadah Hidayat

Untung teu sedep! He he he

18 Maret 2013 04:12:49
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Nu Gering Ripuh" kénging Dadah Hidayat

Hahaha, manawi teh panyawat jantung naon we Ang! Aripek Jantung asmara.

18 Maret 2013 04:10:17
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Kajongjonan" kénging Fadar Seler Janesah

Uningakeun Ang seratanana, supados teu lepat hartos sareng teu timburu. Heheh

17 Maret 2013 14:12:22
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Kiceup Akang" kénging Tito Wicarda

kade bilih kerep teuing kiceupna eta sanes ngeletan, namung bilih cacingeun! Hhh

17 Maret 2013 13:05:03
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Teh Tiktik Rusyanti kalih anu sanesna, hatur nuhun pangdeudeulna.

17 Maret 2013 12:29:59
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, uhun da sawewengi ngadon begadang wae! Hhh

17 Maret 2013 12:27:18
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Salambar Keretas" kénging Rita Rosita

Kacipta ngadangeuak bari jamedud. Hhh

17 Maret 2013 11:04:06
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Teh Neneng Yatikurniati, muhun kedah digalitok budak teh! Hhh

17 Maret 2013 10:24:27
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang Arif Syamsuri, nakalna budak jaman baheula rupina tebih pisan sareng nakalna barudak jaman kiwari. Hhh

17 Maret 2013 10:18:27
Eni Setiani ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Wilujeng Ang!

17 Maret 2013 09:56:50
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Sweet SÉventeen" kénging Indah Eka Lestari

Hebring kunng! Nyanggakeun jempol pol ti mbi.

17 Maret 2013 09:50:43
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Curhat Batman" kénging Jonny Taurus

Wios atuh disangki mah asal ulah enya we! Tapi enya ge teu sawios da mbi mah teu rugel sumpah na oge! Hhh

17 Maret 2013 08:56:37
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Kumaha Teuing" kénging Dewi Mentari

Ka teuing? Xi xi xi

17 Maret 2013 07:31:05
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Rini Mayasari, kantun namina panginten nya? Tapi kana hihid mah pasti arapaleun da sok aya tukang sate nu nguriling, gegeberna teh sok make hihid. Hatur nuhun Dolis pairana.

17 Maret 2013 07:27:12
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ki Hasan, muhun Ki, mung di lembur mbi mah seuseueurna nyebat jublag. Hhh

17 Maret 2013 05:53:51
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang Irman N Dimyatie hatur nuhun pangdeudeulna.

17 Maret 2013 05:47:26
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang D Goeriang Kusmawan kalih Ang Jaladara Nitis, hatur nuhun pangdeudeulna.

17 Maret 2013 05:45:33
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang Nasrul Jatnika burusut = burulu = burudul, Ngagebre = sora anu teu genaheun pisan, Jublag = kojong anu badag sok disimpena teh di goah atanapi leuit, Dupi dk = deuk. Kitu manawi Ang!

17 Maret 2013 05:39:51
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Andriekw Hatur nuhun pangdeudeulna.

17 Maret 2013 05:39:29
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang Nasrul Jatnika hatur nuhun pangdeudeulna.

17 Maret 2013 05:31:22
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang Arief Hidayat, hatur nuhun pangdeudeulna.

17 Maret 2013 05:19:30
Eni Setiani ngoméntaran Fikmin "Tunggu Tutung" kénging anjeunna.

Ang Dadan Sutisna muhun Ang! Bujeng-bujeng jublag malih mah kojong/tolombong ge tos sesah milarianana. Heheh