Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Maman Damiri


Nu kasair ku FBS, Maman Damiri geus nyerat 944 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 11:34:15
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Budak Nyandu Roko" kénging Jejen Jaelani War

hahahaw......

18 Maret 2013 11:04:54
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Juru Parkir Jeung Selebritis" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Kang Irman !

18 Maret 2013 08:03:34
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Juru Parkir Jeung Selebritis" kénging anjeunna.

Ka mana lokna? , mangga nyanggakeun !

04 Fébruari 2013 13:35:06
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

Waduh ampun , meni ngenes eta awak nu sabeulah teu meunang mulang .

04 Fébruari 2013 13:32:08
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Tangkal Kaboa" kénging Iwan Hanjuang

Can kabayangkeun Kang , eta mawa aki nepika sapuluh .

04 Fébruari 2013 09:16:39
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Bang Sat Bin Atang" kénging anjeunna.

menyukai fikminnyah inih ...

04 Fébruari 2013 01:22:59
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "KakarÉn PasantrÉn Xxv" kénging Ki Sunda Sawawa

Hahahaw....

03 Fébruari 2013 17:06:02
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Paikem Gembrot" kénging Ki Sunda Sawawa

Heuheuheu...moal komen ah...

03 Fébruari 2013 16:58:45
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Béja Balik Ti Dugem" kénging Rudi Riadi

Haaar........?

03 Fébruari 2013 02:30:09
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Siklus" kénging Rudi Riadi

Heuheu...moal komen ah , sieun katuliskeun jurig .

02 Fébruari 2013 23:03:44
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Lalampahan Tangkal Kaboa" kénging Iwan Hanjuang

Beuuuuu, waas ...

02 Fébruari 2013 08:41:23
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "CacarÉkan" kénging Zulaikha Sobana

Emhhh...horeng ukur mekelan

02 Fébruari 2013 08:36:57
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Kasus 4" kénging anjeunna.

Heuheu...kumaha lobana janggot nya ? Abah Sarjang.

31 Januari 2013 12:15:16
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "RÉdÉnominasi" kénging Yusuf S. Martawidenda

Heuheu hareueuh.....sae pisan kang !

31 Januari 2013 12:05:31
Maman Damiri ngoméntaran postingan kénging Warung Nyi Fikmin

Tos gaduh Nyai .....

31 Januari 2013 09:48:57
Maman Damiri ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Cocog pisan dech ....Kang Ganjar Kurnia tea atuh ...bageur pisan. Mung hiji-hijina akademisi nu bener-bener nyaah kana basa jeung budaya Sunda.

31 Januari 2013 02:47:54
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Bangkerok" kénging Azhari Poetok

Bangkerok ketan. Pugguh we uing beuki atuh komo jeung cikopi mah.

31 Januari 2013 02:44:18
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Nu Kasilihkeun" kénging Yuharno Uyuh

Moal maido ...

31 Januari 2013 02:41:59
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Panasaran" kénging Ahmad Siti Jamilah Hamudi

Tetep sumanet Bray ...! ay lov yu fikmin !

31 Januari 2013 02:26:07
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Nu Ditaranjangan" kénging Entjep Sunardhi

Macaan fikmin Kang Haji mah teu weleh matak pogot sabab loba pieunteungeunnana. Boh nu ieu , pon komo deui nu geus ngajanggelek jadi buku.

30 Januari 2013 04:55:44
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Saha ari Manéhna?" kénging Nyai Endit

Haag....boa-boa ...

30 Januari 2013 04:49:01
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Kasus 3" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Kang Prab.

30 Januari 2013 04:46:32
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Si Nyai Hayang Nyunda" kénging anjeunna.

Heuheuy fikmin true story ...

30 Januari 2013 02:16:13
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Kasus 3" kénging anjeunna.

Punten kanu kaleresan randa teu aya maksad sim kuring kanggo mendidkreditkan randa. Pan Pun Nini , Pun Biang oge randa.

28 Januari 2013 14:43:11
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Suddenly" kénging Neneng Yatikurniati

Wilujeng wengi , mung saena teh milih ka Mekah ...heuheu

28 Januari 2013 14:38:57
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Absurditas" kénging anjeunna.

Heuheuheu.....

28 Januari 2013 14:35:48
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Absurditas" kénging anjeunna.

Haar ...ari Ki Denkur , teu ngiring nyalonkeun ?

28 Januari 2013 14:33:10
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Absurditas" kénging anjeunna.

Alhamdulillah sae .

28 Januari 2013 14:31:15
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Absurditas" kénging anjeunna.

Wilujeng wengi Kang Djamhur Ahmad . Kumaha damang ?

28 Januari 2013 05:27:38
Maman Damiri ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Mancerod Tanpoaran, Duka naon ari Mancerod na mah . Tanpo Aran , mun dihartoskeun jadi Tanpa Ngaran ( tanpa nama) . Horeng saur putrana mah nami aslina teh Tigor Siregar. Leres kakupingna mah jiga urang peuntas. Tapi ku estuning , eta fikmin-fikminna menu Nyunda pisan. Sakalai deui wilujeng istirahat Kang !

27 Januari 2013 22:18:44
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Syahadatain" kénging anjeunna.

Wilujeng wayah kieu Ki Denkur !

27 Januari 2013 22:18:14
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Syahadatain" kénging anjeunna.

Willujeng wayah kieu Nasrul Jatnika !

27 Januari 2013 21:38:05
Maman Damiri ngoméntaran postingan kénging Dadan Sutisna

Kahartos upami kitu mah ! ( bari rada kerung )

27 Januari 2013 21:33:51
Maman Damiri ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Inna lillahi wa inna ilaihi rojiun. Allohumaghfirlahu wa afihi wafu anhu. Mugia dicaangkeun kuburna ! Aaamiiiin !

27 Januari 2013 08:47:39
Maman Damiri ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Hebring eung

27 Januari 2013 02:15:12
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Kasus 2" kénging anjeunna.

Heuheuheu ....namina oge barudak atuh ...numawi kitu nu janten sepuhna kedah sing atos-atos

26 Januari 2013 02:39:02
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Nalayan Tradisional" kénging Sang Guriang

Aya istilah spesifik kanggo kecap nelayan dina Basa Sunda nyaeta Pamayang .

26 Januari 2013 02:29:27
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Kasus" kénging anjeunna.

Hatur nuhun ka para wargi anu parantos ngersakeun masihan jempol.

25 Januari 2013 04:11:20
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Ngadu Bako Karo Wa Dulatip" kénging Helmi Pakudjati

Walah , priben kih Wa Dulatif , ana-ana ae. Apa ana sejarah Tuhan ?

24 Januari 2013 13:50:13
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Nu DilÉngsÉrkeun" kénging Irman N Dimyatie

Beuuuuu.....!

24 Januari 2013 06:00:26
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Tikait" kénging Agus Bagja

Hehe ...sanes ustad fotocopy ...

23 Januari 2013 23:18:10
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Kareueus Budak 10" kénging Rudi Riadi

Tah nembe nguping solat daud mah , cing kumaha prakprakananana ?

23 Januari 2013 15:07:46
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Jempol Jojo" kénging Ki Hasan

Sumuhun ka sim uing oge kitu , Kang Jojo Johari , kamana wae ?

23 Januari 2013 11:18:14
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Surat Balesan Ti Aman" kénging anjeunna.

Sumuhun panginten kitu Ki Hasan .

23 Januari 2013 02:11:38
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Angkot Kosong" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Heuheu ...sugan teh bangku kosong

22 Januari 2013 10:56:00
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Balik Ngalembur" kénging Rudi Riadi

Hahahay.....kacele .

21 Januari 2013 13:07:00
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Guneman Di Laut Jawa" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Ki Hasan , neda ma,lum ngetikna masih 11 jari .

21 Januari 2013 12:59:17
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Guneman Di Laut Jawa" kénging anjeunna.

Hapunten ah ...sim kuring rada ngacapruk , neda ma,lum .

21 Januari 2013 09:54:59
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Teu Sangka" kénging Joey Pengganti Wiro

Hanjakal nya , horeng ...

20 Januari 2013 03:39:07
Maman Damiri ngoméntaran Fikmin "Lain Da’i Kondang Tapi Da’i Kandang" kénging Yusuf S. Martawidenda

Duh Gusti ...dugi ka kituna.