Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Liman Sanjaya


Nu kasair ku FBS, Liman Sanjaya geus nyerat 1.008 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
10 Januari 2013 02:10:08
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Apoedy Sarah Ihsan: ieu ge kitu, duka cios henteunamah bunuh diri teh.. mung aweuhan sora pestol we nu kakuping.. heuheu

10 Januari 2013 02:04:26
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Apoedy Sarah Ihsan: ngelooook.. heuheu

10 Januari 2013 01:55:22
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Ronny Gianosta: ampuuuun... ;)

09 Januari 2013 03:52:41
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa: halah, nyaan tateh.. ;)

09 Januari 2013 03:52:18
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Dadah Hidayat: muhun, ngadon tatapa 'na puseur kapeurih.. heuheu

07 Januari 2013 15:17:21
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Ki Lalat Socrates: niupan songsong.. heuheu

07 Januari 2013 15:16:51
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Aris Kumetir: muhun.. hoyong pensiun dini tina hirup cenah.. heuheu

07 Januari 2013 14:36:12
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Erwin Wahyudi: saleresna, saha nu ditembak teh? heuheu

07 Januari 2013 14:12:36
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Helmi Pakudjati: halah, muhun tega pisan saupami nembak calon mitohamah. heuheu.. nuhun

07 Januari 2013 14:01:25
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Fawzy Imron: halah, bujeng lantip.. sok gurunggusuh.. heuheu.. tapi ari nyebat kasepnamah sim uing bade ngawayahnakeun sapuk we.. ;)

07 Januari 2013 12:57:12
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sora Péstol" kénging anjeunna.

@Ceu Endah: halah, orat atuh.. heuheu.. ngararampa we Ceu, nu pol-mah nu salira atuh..

22 Désémber 2012 11:55:47
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Lain Tina Haté" kénging Ahmad Fawzy Imron

Tah, ieu juarana..

22 Désémber 2012 09:11:01
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Ceu Ed Jenura: dadakan, ma'lum telat bubuka.. heuheu

22 Désémber 2012 08:58:39
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Fikmin#Asah#Mapag Kadita

Basisir laut kidul. Batu karang badis ucing hideung. Ngajegir matak ketir. Bulan reyem-reyem. Kapindingan mga hieum. Mang Liman ngaheruk. Campuh jeung tingjelegrna sora ombak. Jas hujan jibrug. Sapatu geus kakeueum. Kaditaaaa..!! haroshos. Biwirna geunteul. Girimis teu reureuh. Katmbong sendal capit sabeulah. Diulinkeun umpalan budah. Kaditaaaa..!! haroshos. Tuluy cingogo. Ngudar sepr paranti mulen pedang. Nyambuang seungit kembang. Dialungkeun ka tengah laut. Kadita, tampa ieu totondn rasa..!! Angin mingkin narikan. Tingsalor. Mang Liman nyawang impian. Nu mangyutakali datang. Nyorang mangrwu pngkolan. Tutas ngaburak gudang harepan babarengan. Jeung Kadita. Nt taraj. Seja ngetrok panto langit babarengan. Jeung Kadita. Kaditaaaa..!! Sora Mang Liman kandeg. Dipegat rnghap pamustungan.

22 Désémber 2012 06:00:34
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Nyai Endit: aeh, muhun teu karoris.. abong semu ruduh.. muhun, kecap panto teu kaabsen, mung kecap sendal lepat ramo janten sandal.. ;(

22 Désémber 2012 05:42:21
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

halah, atuh ieu Kadita hoyong ngolampreng deui ceunah.. heuheu

22 Désémber 2012 05:40:15
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

kaci ngapungkeun langkung ti hiji? ;)

22 Désémber 2012 05:23:45
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Kang Iyan Djartjok Mawar Bodas: nuhun..

22 Désémber 2012 05:09:01
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Ceu Dewi Rengganis: tah geuning.. sim uing ge sok saliru ari ngapungkeun tina hape teh..

22 Désémber 2012 05:08:17
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Kang Asep Muhlis: nuhun Kang.. dadakan tea ieumah.. heuheu

22 Désémber 2012 04:52:57
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Kang Perbu Godi Suwarna: halah, ieumah tamba kaabsen we Kang.. tapi saatosna tadi wengi ditoel ku Mang Iwan Hanjuang janten bubuka kana lapak.. horeng araredun tah fikmin asahan teh.. reueus pisanlah..

22 Désémber 2012 04:48:06
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Mang Iwan Hanjuang: muhun tah, Kang Ahmad Fawzy Imron toel piwarang ngapungkeun asahan.. heuheu.. mangkaning fikmina sok ngalagena.. syaekhu ciparay tea atuh.. heuheu

22 Désémber 2012 04:47:04
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Fawzy Imron: halah, sim uingmah gagajahan sanes pare.. janten sok kakeueum

22 Désémber 2012 04:36:00
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

kang Ahmad Fawzy Imron: halah, asak kakeueum mah buruk atuh.. heuheu

22 Désémber 2012 04:27:24
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Fawzy Imron: muhun dadakan, upami dina bungbuahanmah asak kapoe panginten.. heuheu

22 Désémber 2012 04:24:57
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Iwan Hanjuang: bati tadi wengi ditoel ku salira, janten we ngagutrut semu rusuh.. sieun kabujeng ditutup portalna.. heuheu

22 Désémber 2012 04:21:43
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Fawzy Imron: halah, bujeng asak.. ieumah dadakan, atuda tadi wengi ditoel ku Mang Iwan Hanjuang.. janten we ngagutrut ssemu rusuh.. ;) nuhun..

22 Désémber 2012 04:05:57
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Fikmin#Asah#Lalakon Kadita

Kadita gilig. Sup ka gudang. Teu paduli kaayaan. Aing rk nykr. Pikirna. Sapatu jeung sendal ukur dirrt. Jas hujan ngalumuk. Sora guludug nyulusup. Kajeun jibrug. Gap kana pedang. Diselapkeun lebah cangkng. Kaluar. Panto digebrugkeun tarik pisan. Pileuleuyan, panineungan! Leumpang ngulon. Mapag aleutan cihujan. Di hiji pngkolan reureuh sakeudeung. Msakan batu. Metet. Tanggah. Nyawang tapak bulan. Leumpang deui. Nyorang tanjakan jeung cileuncang. Anjog ka punclut hiji pasir. Kadita msem. Nyampeurkeun dapuran awi. Nuar sababaraha leunjeur. Gedok nyieun taraj. Teu malir kacap. Sakeudeung deui aing laksana ngarka impian saluhureun mga. Diamparan sepr gambar kembang. Llndan jeung ucing hideung. Sabab geus euweuh deui lalaki nu tigin kana jangji. Paroman Kadita tmbong banget marahmay.

21 Désémber 2012 16:34:15
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

@Mang Iwan: halah, abong tos rada lami teu ngalongok lapak, dugika kaporotan kieu.. mangga, Mang.. ditiup ti palihdinya gera supados aya nu nyangked kana emutan sim uing.. ;)

21 Désémber 2012 16:28:48
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

@Mang Iwan: manawi kabujeng kutrat-kotretna.. heuheu

03 Juli 2012 21:13:56
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Dibagi Tilu" kénging Entjep Sunardhi

insyaAlloh, hoyoooooong pisaaaaan.. ;)

21 Méi 2012 13:37:15
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Dumareuda" kénging anjeunna.

Kang Ibnu Hijar Apandi: tim sukses ratu adil tea.. heuheu.. ngawarugaan uga..

21 Méi 2012 10:17:19
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Dumareuda" kénging anjeunna.

Kang Ibnu Hijar Apandi: hadeuh, moal disebat curi start kampanyeu kitu? heuheu..

21 Méi 2012 04:27:03
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Kang Irman Dimyatie: mudah-mudahan teu kababayan dina kalang.. heuheu.. nuhun

20 Méi 2012 19:42:20
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Ceu Endah Dinda Jenura: heuy deui we, moal nganggo deuh.. :)

20 Méi 2012 19:41:54
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Kang Herdy Mulyana: ah, bujeng jero.. teu deet-deet acan.. heuheu.. mung ieumah ras ka sisifus nu kungsi nyurup ka alm. albert camus..

20 Méi 2012 08:40:00
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Di Bagendit Manggih Pudunan" kénging Remi Sadkar

duh, ngalagena.. Nyi Endit nuju hariwang

20 Méi 2012 08:36:43
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Kang Perbu Godi Suwarna: siap, Kang.. ieumah fikmin 10 menit tea.. heuheu..

20 Méi 2012 07:25:58
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Munggaran Alfatih Z: kapan ieu nuju diajar ngadamel fikmin.. heuheu.. diantawisna diajar ka salira..

20 Méi 2012 07:19:51
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Munggaran Alfatih Z: batu batrena upami sakontener-mah angger we cape.. heuheu.. hadeuh, tebih ka sae-mah, jaba teu kedah disurahan da ieumah sanes fikmin.. pirakadar fifikminan.. heuheu

20 Méi 2012 07:10:28
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Kang Endang Kasupardi: amiin... heuheu

20 Méi 2012 07:10:10
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Fawzy Imron: muhun, saur paripaos mun keur ceurik cape ceurik.. mun keur seuri cape seuri.. sim uing tos cape ngajomlo, Kang... heuheu

20 Méi 2012 07:08:44
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Munggaran Alfatih Z: nyubadanan pancen.. heuheu

20 Méi 2012 07:08:34
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sisifus" kénging anjeunna.

Kang Endang Kasupardi: hadeuh, sanes sastrawan sim uingah, Kang.. :)

20 Méi 2012 06:15:40
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sajak Hiji Pébruari" kénging anjeunna.

Ceu Teti Taryani: nuhun atuh ari ngaraos genahmah.. rada benten karaosna ku sim uingmah.. heuheu

20 Méi 2012 06:14:50
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sajak Hiji Pébruari" kénging anjeunna.

Kang Jejen Jaelani War: hadeuh, punten atuh.. teu maksad nyindir sasaha, tapi upami aya nu kasindir ge wios.. heuheu

19 Méi 2012 23:30:26
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sajak Hiji Pébruari" kénging anjeunna.

3- - -4

19 Méi 2012 06:31:51
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Ganti Ngaran ?" kénging Iis Nur Aisyah

hadeuh, sim uing ge ABG; asa beuki ganteng.. heuheu.. atanapi Aki-aki BedeGong..

19 Méi 2012 06:25:45
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sajak Hiji Pébruari" kénging anjeunna.

Kang Wawan Setiawan Husin: sasieureun sabeunyeureun.. heuheu.. kukumpul pikeun bekel ngulampreng jalan salajengna..

19 Méi 2012 06:21:50
Liman Sanjaya ngoméntaran Fikmin "Sajak Hiji Pébruari" kénging anjeunna.

Kang Mohammad Ridwan Trijana: amiin.. neda pangrojongna, heuheu.. nuhun