Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Rinto Variasirias


Nu kasair ku FBS, Rinto Variasirias geus nyerat 213 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
31 Januari 2013 21:33:50
Rinto Variasirias ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Emh,, teu pira ning mung ukur curuk,,? Tapi nyintreukna meni peureus? Hebat,, hebat! Wilujeung bah!

18 Januari 2013 03:06:47
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ringkang" kénging Ki Hasan

Gaya bahasa klimaks, tapi teu dijelegurkeun tungtungna? kitu panginten pangemut abdi nu bodo mah! Hehe,,

18 Januari 2013 02:54:17
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Cocoba" kénging Bening Selakshahati

Sakali ka warung dua ratus rebueun, cocobi kanu beunghar,, heheh!

17 Januari 2013 02:46:54
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Meuncit Budak" kénging Ki Sunda Sawawa

Rada macok yeuh fikmin teh,, tambih ku koment mundel,, deukh,, nuju hujan keu mah mantep maosna ge!

16 Januari 2013 03:14:00
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Surat Cinta" kénging Dudung Ridwan

Nyiduhan serat teh jiga nu ditiup hehe,,, punten akh!

16 Januari 2013 03:13:53
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Surat Cinta" kénging Dudung Ridwan

Nyiduhan serat teh jiga nu ditiup hehe,,, punten akh!

06 Januari 2013 00:17:59
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Bu Ani" kénging Jordan Kurniawan

Basa ditaros naha peunteun sapuluh wae?" Duka ath,, Padahal abdi mah teu ngiring ulangan?" Hehe,,

06 Januari 2013 00:03:31
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Nyalon" kénging Kokom Komariah

Kataji ku komena ki hasan, anjeuna mah waspada permana tinggal, abong saehu nya? Hehe,,

03 Januari 2013 10:42:50
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Salah Ucap" kénging Dewi Rengganis

hahaha,, lumayan tamba kesel heuuy,,,

02 Januari 2013 13:54:46
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Joko Tarub" kénging anjeunna.

sip lah kg Iwan Hanjuang

02 Januari 2013 12:52:16
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Joko Tarub" kénging anjeunna.

hatur nuhun kg Budi Mugia Raspati antawis letah sareng seratan kadang2 teu sami,, heheh,,

29 Désémber 2012 13:59:49
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ringkang Guriang" kénging Asep Komara

adekh,, sim kuring asa janten makhluk halus yeuh? heuheu,,

29 Désémber 2012 13:57:33
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tarompét Di Sawarga…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

bagja daduh bidadari kang,, heheh

29 Désémber 2012 13:56:04
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging anjeunna.

tah kitu panginten kang Apoedy hehe, nuhun akh tos kersa maos fikmin sim kuring

29 Désémber 2012 13:48:20
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ngabongohan" kénging anjeunna.

hahaha,, hatur nuhun kang Gaus, nyobian deui tos lami teu mikmin,,,

29 Désémber 2012 12:40:48
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Jembar" kénging Dewi Rengganis

sanes nembean, nu kie mah tos janten ath,, ?
sami2 wilujeng tepang

29 Désémber 2012 12:27:39
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Jembar" kénging Dewi Rengganis

tariasaan kieu nya ngadamel fikmin? jempol teh!

29 Désémber 2012 12:24:51
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Barudak Bandung 2112" kénging Anna Meirlina Sulianti

asa ngimpen abd tos maos fikmin ieu? seneng maos pengulangan kalimahna!

29 Désémber 2012 12:20:01
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ngabongohan" kénging anjeunna.

kg Apoedy Sarah Ihsan, hatur nuhun jempolna, wareg dipasihan tilu mah hehe,,,

29 Désémber 2012 12:18:47
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ngabongohan" kénging anjeunna.

t, Wild Rose sakedik we reuwasna,, heheh,,

29 Désémber 2012 09:55:30
Rinto Variasirias ngoméntaran postingan kénging Hadi Aks

abdi ge ngaringkang!

20 Méi 2012 23:17:13
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Hayang Dilebok Maung" kénging Ki Suta

abong hoyong dihakan maung, meni gampang kantun kasisi leuweung tos nyampak? Padahal maung jawa mah tos punah. Tapi da fikmin, apapun bisa terjadi? Heheh,,

19 Méi 2012 02:31:10
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ganti Ngaran ?" kénging Iis Nur Aisyah

pancuran kampung paniis
sadea walungan kijing
haturan kggo teh iis
bagea wilujeng enjing

pendak deui di dieu teh!

19 Méi 2012 01:57:43
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Filsafat Hayam – Gajah" kénging Mohammad Ridwan Trijana

lingga buana teh tiwas disuruduk gajah nya?

09 Méi 2012 15:28:58
Rinto Variasirias ngoméntaran postingan kénging Irman Dimyatie

nembe? naha tiasa maling ti bumi?
Deukh,, mdh2n sing enggal kapendak!

09 Méi 2012 15:07:43
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ka Zamanan" kénging anjeunna.

kg herdi, dina fikmin wungkul abdi mah percanten ka aki Sakri teh, bubuhan si akina maen. Tah dina koment mah abdi yakin indonesia tos merdeka, ngarah disebat nasionalis. Heheh!

09 Méi 2012 08:01:16
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Jam Dingding" kénging anjeunna.

hatur nuhun kang maman, komentna ge tegep,, heheh

09 Méi 2012 01:37:23
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Kalandep" kénging Teti Taryani

iyy, janten murel,, untung fikmina mah raos. Jempolna nyanggakeun!

09 Méi 2012 01:31:27
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Asfala Saafilin" kénging Kyai Matdon

kacipta opatan gering ngajajar , kantun ngabumbuan pindang, wkwkwk!

09 Méi 2012 01:18:52
Rinto Variasirias ngoméntaran postingan kénging Maman Gantra

akh wayahna ieu mah kedah ngajempolan nu ngarang sareng nu ngomentna. Blug, blug, blug!

08 Méi 2012 23:14:17
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Jam Dingding" kénging anjeunna.

aya nu lepat dina nyerat kecap sakeclak sakelak(teu aya hurup C,an) kedahna sakeclak-sakeclak.. Hehe..

Hatur nuhun kgo kg alba sani nu tos ngabebenah carios jam dingding abdi nu masih seueur beresaneun.
hatur nuhun!

06 Méi 2012 23:20:31
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Sangkuriang" kénging Dery Andriawan

karunya ujang awan di diukan, heuheu,,

01 Méi 2012 13:51:58
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Telepon Ti Alam Gaib" kénging Irman Dimyatie

tos maot ge masih tiasa berbagi pengalaman, heheh!

30 April 2012 00:32:00
Rinto Variasirias ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

duh muhun hilap, ma'lum wengi teuing ngadamelna, br sesah loadingna.htr nuhun tos ngawartosan.

27 April 2012 15:53:51
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tukang Baso" kénging anjeunna.

kg ahmad, ari kapungkur mah masih aya katerapan ku feodalisme, dimana kaum cacah mah teu merhatoskeun pendidikan, margi pangemutna sakola luhur mah kanggo menak, paradigma eta ayeuna tos teu aya, ayeuna mah kendala dina waragad pabedol2 sareng remeh sapiring, kitu manawi?
hatur nuhun jempolna katampi!

27 April 2012 15:33:55
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tukang Baso" kénging anjeunna.

t'teti, kedah nganuhunkeun tah mang darman ka sakadang grapitasi, coba pami labuh ka luhur nasibna pasti sapertos balon gas! Heuheu,,

27 April 2012 14:08:05
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Sentak Badakeun" kénging Tatang Sumarsono

Edas kg tatang! meni manteb kieu, ieu fikmin? asa hoyg lebet kana ieu fikmin teras hoyong janten langganan anyar hihih!

27 April 2012 06:25:57
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tukang Baso" kénging anjeunna.

htr nuhun kg nazarudin kana apresiasina! Seueur keneh lereskeuneunana, boh dina seratan atanapi alurna.

27 April 2012 04:02:51
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tukang Baso" kénging anjeunna.

duh,, hatur nuhun pisan, asa kalintang bagja tos kaeunteupan koment kg godi, ngabandingan jempol saratus,, heheh!

27 April 2012 00:24:45
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Naning" kénging Tatang Sumarsono

tos nyaba ti terowongan waktu panginten? Hehe,,,

27 April 2012 00:18:42
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tukang Baso" kénging anjeunna.

kg yayan, leres pisan dodoja ka jalmi alit, saur kg doel sumbang mah, meus katincak dua kali, heheh,,

20 April 2012 01:08:06
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Tarung Pamungkas" kénging Irman Dimyatie

gatotgaca mah kasieuna teh ngan ku tilu, ku konta, ku pasopati jeung ku mitohana heheh!

19 April 2012 23:52:53
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Delek Manehna" kénging Dadah Hidayat

reretna sapertos surili, meni garila teu aya pikaresepeun nu geulis teh? Heuheu,,,

23 Maret 2012 06:41:13
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Ngagolér" kénging anjeunna.

akh namina ge fiksi kang, nu leres mah ngajoprak heheh!
hatur nuhun kang maman koment srg jempolna!

23 Fébruari 2012 14:32:08
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Seuri" kénging Arom Hidayat

janten inohong dibojongrangkong, ngajak nyeungseurikeun diri?

20 Fébruari 2012 22:43:40
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Credo Fikminer" kénging Maman Gantra

janten emut ka kabogoh abdi, Aya Rohaly! Hehe,,,

20 Fébruari 2012 22:33:09
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Artis" kénging Jojo Johari

ari artis mah pekerja seni, ari nu gegeolan dina panggung naon namina nya?

20 Fébruari 2012 22:23:53
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Awak Semar Paburincay" kénging Yusef Muldiyana II

meni rame ngariung sareng baturu guru, heheh,,

20 Fébruari 2012 21:09:31
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Lalajo Tivi" kénging anjeunna.

kg yadi fathur, ieu teh hoyong ngabonsaikeun carios fiksi, tapi sim kuringna bodo keneh janten we sapertos kieu? Tapi lumayanlah tamba sebel, heheh,,

20 Fébruari 2012 21:04:43
Rinto Variasirias ngoméntaran Fikmin "Lalajo Tivi" kénging anjeunna.

kg maman, temana mah sederhana, mung pesan anu bd didugikeun, sok sanaos kaayaan zaman walurat tapi sipat hedonisna masih aya, sanaos haji tapi ngahargaan keneh tipi daripada alqur'an. Kitu manawi?