Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Syam Ridwan


Nu kasair ku FBS, Syam Ridwan geus nyerat 28 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
28 Désémber 2012 09:26:04
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Sanés Cinta Pulitisi" kénging anjeunna.

Kum kasadayana nu ngajempolan, hatur nuhun. Tos tagiwur yeuh, ari mayunan long wiken teh heu heu.

28 Désémber 2012 09:22:58
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Boboléh" kénging Nining Sariningsih

Siang ngasuh budak, wengi ngasuh bapana heu heu

28 Désémber 2012 08:50:44
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Sanés Cinta Pulitisi" kénging anjeunna.

Pameng tu da, teh Yanti Sri Budiarti, dikoredaskeun we heu heu. Hatur nuhun pangdeudeulna

28 Désémber 2012 08:45:06
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Sanés Cinta Pulitisi" kénging anjeunna.

Pan supdos aya pemilih tetap heu heu, Hatur nuhun teh Nining Sariningsih pangrojongna

28 Désémber 2012 08:29:36
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Baluweng" kénging Hadian M Sulaeman

Haha tah kitu balukar nu seueur mikir teh

28 Désémber 2012 08:23:20
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Sanés Cinta Pulitisi" kénging anjeunna.

Siapkeun heurap, pami aya sapu ngalayang mah heu heu

28 Désémber 2012 07:57:41
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Sanés Cinta Pulitisi" kénging anjeunna.

kang Saefful, mangga bilih bade mindo mah, hehe, hatur nuhun pangrojongna

27 Désémber 2012 05:36:07
Syam Ridwan ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Fikmin #Pross#Angka Karamat#
Apal aya sambara th po jumaah sor. Aya lolongkrang waktu dua jam. Sambara diilo, gutrut kecap kecap nu diwajibkeun disalin kana keretas sacewir. Diitung. Geuning aya tiluwelas kecap. Pikeun si uing angka tiluwelas th angka karamat. Naha kitu? Ah moal dibjakeun, yn angka ta th pananggalan si uing gubrag kaalam dunya, jeung moal dibjakeun yn tanggal tilu welas Januari hareup, si yayang sok ujug ujug nanggeuy lilin bari sarangah srngh hareupeun panto. Tara ngaharep kado, komo ngaharep kado sepr, sapatu bot, sendal capit. Duka mun si yayang mr surprs, ngado taraj digantungan liontin pedang.
Manco hareupeun monitor, imajinasi diapungkeun, sangkan kecap ucing hideung, gudang, bulan, jas hujan, jeung pngkolan ngaguluyur jadi ungkara. Kecap nu geus nyirekem na fikmin dicort, kitu jeung kitu, nepikeun ka jangkep tiluwelas kecap. Sanggeus luis balas dirautan, rarasaan mah. Kecebur fikmin anu dijudulan BISUL BEUNYEUR th digejeburkeun kalapak. Tagiwur. Pikiran geus pabuis jeung long wikn. Bakating ku tagiwur, fikmin kalahka ngabelenyeng ka lapak mang Iwan Hanjuang. Laju sasadu. Fikmin dijwang, cena nyirekem na tempat samistina. Rumasa rada bra bri bru, fikmin dilurjeun, teu diropa deui. mprona, bati rumahuh, rumasa loba kakurangan. Tapi teu kituna, hat mah bungah amarwata suta, bungah kagiri giri, bisa milu ngareuah reuah asah fikmin basa sunda. Matak deudeuieun, ngaharib harib kana ngageni. Cag!

27 Désémber 2012 03:43:41
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Kabungbulengan" kénging Iwan Hanjuang

Haha, meh teu nyetrum monitorna bulen heula ku sepre, nyetrum keneh, gantungkeun kana panto make taraje, nyetrum keneh bae, tigas kabel listrikna ku pedang, laju pangpengkeun ka gudang lebah pengkolan, abis bulan, meser deui, disarengan janda kembang haha. Piss ah!

27 Désémber 2012 03:23:00
Syam Ridwan ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Ngahaturkeun wilujeng ka 20 nominasi, utamina kum kasadayana para pamilon asah fikmin. Bari rada bra bri bru ge, alhamdulillah ngiring ngareuah reuah, lebar tuda, sanaos apal aya saembara tos samporet, katambah tagiwur mayunan long wiken hehe, dugika fikiminna ngabelenyeng ka lapak mang Iwan Hanjuang heula, hapunten si alo nya mang hehe. Kitu deui saparantos cirekem, dilurjeun, antukna bruh breh seueur kakirangan hiks hiks!

21 Désémber 2012 10:54:33
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Salempay Sutra" kénging Iwan Hanjuang

Kang Iwan punten tadi lepat kamer, pabeulit sareng bade ngomen didieu.

21 Désémber 2012 10:49:34
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Asah" kénging Kuncen Fbs

Fikmin #Asah#Bisul Beunyeur#
Wanci janari, hujan ngaririncik. Ucing hideung nguang-ngong mr totondn. Hareupeun panto, jas hujan dilaan. Sabot ngalaan sapatu, teu kanyahoan datangna. Aya nu ngarurub ku sepr. Beunang siah bangsat! Reketek tungtung sepr ditalikeun. Teu walakaya, sungut asa kabekem. Bangsat katwaaaaaak! Sora aww ggrwkan. Pangeusi lembur jul-jol. Ngaliud. Silih tanya. Mana bangsatna? Rang . Batu geus dikareupeul, pedang geus dilalugas. Sia bangsat th! Ngajejek lebah bujur. Bisul beunyeur bucat lain mangsana. Paingan sendal teu ngari, da ieu mangkelukna! Bisul beunyeur nk dihanca deui. Bedo. Aya nu nyark. Bawa kabal dsa! Regeyeng digotong ku taraj. Dipngkolan lembur, paamprok jeung aleutan, ngiringkeun nu balaboran getih. Saha ieu? Pada nanya. Nk ngabangsat endog di tukangeun gudang! Pokna. Jadi ieu saha nu dibuleun sepr? Cangreudan sepr diudar. Kuniang hudang. Kang Aduuun! Sora pamajikan muru. Isukna aya sagagang kembang mawar diaksaraan Pih maapin mimih yah! Rumasa mulang tanggung bulan bari teu bbja.

21 Désémber 2012 07:26:29
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Tik-mi-ot" kénging anjeunna.

Bade reinkarnasi kabujeng bedo, hehe hatur nuhun kasadayana nu parantos ngarojong sareng ngajempolan.

13 Désémber 2012 09:08:32
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Kalangkang Indung" kénging Nyai Endit

Ke nyi pami amengan ka Warung Nyi Fikmin meh tiasa milih sakantenan ngaborong batagor heu heu

13 Désémber 2012 08:47:36
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Insomnia" kénging Firda Aulia

Pitunduheun ngeleres teuing kamana, heuay ge siga nu suda datang, panon teu daek reup, lir ditugeng korek api, lamunan motah cilingcingcat. Kitu panginten gambaran nu insomia, kapungkur kantos karandapan hehe.

13 Désémber 2012 08:13:27
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Kalangkang Indung" kénging Nyai Endit

Indung nu ngandung bapa nu ngayuga, najan kanyaahna sarua, weleh hate mah sok beurat ka ema. Ungkarana jarambah dugi ka Sahara, nu maca pipilueun ngabelesat, pipilueun nyareri awak hehe. Edun teh Nyai Endit mangga dilajeng!

13 Désémber 2012 07:25:07
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Kurawa Dalang" kénging Ki Hasan

Kataji ku kecap Petruskan, Munirkan! saking kejemna, dunya pawayangan dugi ka arapaleun hehe. Fikmin manteps. Imajinasina ngawang ngawang. Diantos seri salajengna Ki Hasan ketak ki dalang alih profesi janten importir hehe.

13 Désémber 2012 06:56:06
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Lingeri Loreng" kénging Maya Pancanaka

Pungkasana ngendageun jantung sipapih hehe, tegep, nyanggakeun jempolna sagarasi!

13 Désémber 2012 06:23:09
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Ucu Jeung Cucu" kénging Hanhan Saja

Enyaan bageur siucu teh, rumah tangga geus sabulan weuteuh keneh hehe

11 Désémber 2012 08:53:14
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Wilujeng sonten kang shohiba Nu'man, hatur nuhun pangrojongna.

11 Désémber 2012 08:38:03
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Hatur nuhun pa Nazarudin Azhar pangrojongna, katampi pisan!

11 Désémber 2012 08:13:14
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Manawi kitu, kedah tiasa ngagogog luhur handap panginten hehe, hatur nuhun pa Godi, parantos kersa rurumpaheun.

11 Désémber 2012 08:10:25
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Sumuhun kang Erwin, supados lingsigan ari urus ku si tanteuh mah heu heu, hatur nuhun, pangdeudeulna.

11 Désémber 2012 08:06:15
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Kin wang harewos ka si Tanteuh kang De, hehe, hatur nuhun panrojongna.

11 Désémber 2012 07:07:20
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Sumuhun kang Noorfatah, nu beunghar mah sok kaleuleuwihi, gaduh gogog sapuluh, ngagajih badega husus kanggo ngurusna. Hatur nuhun pangrojongna wilujeng siang.

11 Désémber 2012 06:39:38
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Si Bopih" kénging anjeunna.

Kang Edi, hatur nuhun pangrojongna, wilujeng siang!

11 Désémber 2012 06:10:12
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Gundam" kénging Aria Damar Pamungkas

Watek lalaki mun tos kaayaan gawat darurat sok seueur ekolna hehe, Tegeps kang Aria.

11 Désémber 2012 06:04:55
Syam Ridwan ngoméntaran Fikmin "Mamah" kénging Erwin Wahyudi

Gehgeran, hayang paungku ungku, hanjakal teu aya sasaha, gabrug we paungku ungku sareng monitor...heu heu