Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Wangsa Susena


Nu kasair ku FBS, Wangsa Susena geus nyerat 392 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
29 Januari 2013 07:57:17
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Naha" kénging Rin Riani

Hapunten Ambu, abdi teu tiasa ngalayad, ukur tiasa ngintun do'a mugia al-Marhum sing ditampi Iman sareng Islamna dipasihan tempat nu mulya mungguhing Allah. Atuh Ambu sakulawargi nu dikantunkeun mugia dipaparinan kasobaran dina nandangan ieu musibah. Aamiin.

24 Désémber 2012 18:18:36
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Deuuuh…………….." kénging Ki Sunda Sawawa

Ih naha Ki ?..padahal mah wios tong dipupus.

26 Maret 2012 02:33:25
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Sisingaan" kénging Rohendi Pandeglang

Singa Subang ayeuna nguyung, ningali ketak para pangagung ... he he....

19 Maret 2012 12:23:13
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Pais Lele" kénging Ki Hasan

Kang Akoer Lah ..iraha bade nguseup ka Salam Darma teh ? diantos ah,

19 Maret 2012 12:21:28
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Pais Lele" kénging Ki Hasan

Ih sanes kapatil ku nyalira Kang Iwan Hanjuang, maksad teh.. abdi kantos ngalaman kapatil ku lele ... he he..

19 Maret 2012 12:16:07
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Pais Lele" kénging Ki Hasan

Kabayang humaregungna pangersa !, adug lajer ..heu heu ..muhun kantos kaalaman ku nyalira tuda, kumaha karaosna kapatil lele teh. Ngan ku ayeuna mah, khususna di Subang, lele nu matil teh tos langki ayana pangersa ! pami lele dumbo mah seueur.

19 Maret 2012 12:05:44
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Pais Lele" kénging Ki Hasan

Hawatos teuing, Aya bagja teu daulat tea atuh namina nya pangersa ?.. ngadon kapatil.. beu' nya.. heu heu

16 Maret 2012 14:42:59
Wangsa Susena ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

wilujeng ah ! ngriring bingah ka nu maridang,

16 Maret 2012 10:47:35
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ngaéstokeun Amanat" kénging anjeunna.

Muhun kang Maman Gantra.. rupina mah kitu pisan, he he..

16 Maret 2012 08:02:19
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ngaéstokeun Amanat" kénging anjeunna.

Mangga nyanggakeun teh Lies Tjandra Kancana Sudarma. ngan kade eta tungtung sinjangna .sami kaduruk... he he .

16 Maret 2012 02:53:48
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ngaéstokeun Amanat" kénging anjeunna.

he he...wilujeng enjing Teh Elly Elawati,

16 Maret 2012 02:50:21
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ngaéstokeun Amanat" kénging anjeunna.

Haturnuhun Kang Prabu Godi Suwarna, diantos ah pangaping sinareng koreksina.. hatur salam baktos kasanggakeun.

16 Maret 2012 02:42:15
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ngaéstokeun Amanat" kénging anjeunna.

Aeh muhun nya ! kecap lagi mah kamalayon panginten nya kang ?..hatur rebu nuhun kang Oman Abdurahman. kana koreksina..diestokuen pisan kang !...

12 Maret 2012 18:21:01
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Hésé Saré" kénging Asep Komara

Beu janten keueung yeuh !.. Fikmin horor wengi salasa, ..hatur salam kawilujengan kang, nepangkeun ah ..sami sa-Subang...yeuh

12 Maret 2012 17:48:50
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Manuk BÉo" kénging Yusef Muldiyana II

eta mah.. sasasih kapengker kang...he he.

12 Maret 2012 17:45:49
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Manuk BÉo" kénging Yusef Muldiyana II

ha ha... aya ku calakan eta Beo... beu' nya.. palaur tepung jeung bono yeuh ! paingan abdi anyar di dugulan kang !... heu heu..

11 Maret 2012 03:48:56
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Can Mangsana" kénging anjeunna.

malihan paburisat kang, pada ngantunkeun.. he he.. haturnuhun kang Akoer Lah.kintunan photona.. warsih sabaraha eta kang ? sapertos tos rada heubeul..

09 Maret 2012 16:13:12
Wangsa Susena ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Hatur nuhun Ang Nana Sukmana, beu' nya arisin temenan fikmin simkuring midang.

23 Fébruari 2012 11:52:05
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Kabayang" kénging Rd Okke Chandra

insyaalloh kang ..pami teu aya pamengan... tah nomer abdi mah 085220931779...manawi peryogi... sumuhun ah sae usulan teh kang.. urang slih tukeur nomor... he he

18 Fébruari 2012 19:50:24
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Bé T é C é" kénging Yusef Muldiyana II

ha ha.... rupina alifna kacandak caah kang !...heu heu...

17 Fébruari 2012 06:08:03
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Kahayang" kénging Iwan R Jayasetiawan

tapi nya kitu tea kang, mun seug balahi lumungsur sanes bae nu teu bageur, nu bageur oge bakal kabagean.

15 Fébruari 2012 18:25:15
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Bubur Parongpong Jeung Bubur Cikolé" kénging Yusef Muldiyana II

ih ..mending ku akang bae, mamanawian bae tiasa ngalindih sinetron-sinetron nu tos aya nu teu paruguh tea, he he

15 Fébruari 2012 18:19:41
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Wanoja Nu Ditato Sawak-awak" kénging Yusef Muldiyana II

ha ha... beu' nya .. heu heu.. tapi wios kang ..samentawis bobogohan sareng unnie abdi janten tukang angon meri... da resep neng unnieu teh sapertos dewi persik..ningan ditelek-telek mah.. he he

15 Fébruari 2012 18:16:36
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Bubur Parongpong Jeung Bubur Cikolé" kénging Yusef Muldiyana II

sapertos lalakon sinetron ..kang ! heded pisan... heu heu

15 Fébruari 2012 18:14:19
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Wanoja Nu Ditato Sawak-awak" kénging Yusef Muldiyana II

ha ha.. sami-sami kang!.. nyanggakeun heu heu.. kabayang upami neng unnie bobogohan sareng tukang angon meri, tatona oge.. panginten endog sareng meri...he he.. sip kang ah !

13 Fébruari 2012 12:15:09
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Kahormatan Diri" kénging Iwan Hanjuang

Tegep tah Ibu Haji Ahmad Gibson... aeh hapunten Ibu haji Anang... maksad teh... he he

13 Fébruari 2012 12:08:52
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Nyandung Prit" kénging Irman Dimyatie

karaos nya kang !... heu heu.. cikopi kengeng istri nu teu sudi dicandung mah benten pisan ..karaosna... ha ha

13 Fébruari 2012 08:17:13
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Cacar Bolang" kénging Jojo Johari

manawi teh naon, ari si akang .. heu heu...

13 Fébruari 2012 08:14:48
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Kahayang Kuring" kénging Muhamad Abas

ha ha.... beu' nya, ari si akang, aya ku gagabah kahoyong teh, puguh eta nu dipikangewa ku kaom wanoja teh.. untung piring teu ting kalayang oge kang !.... heu heu....

12 Fébruari 2012 03:00:03
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ayat Panungtung" kénging anjeunna.

Alhamdulillah ... haturnuhun Teh Iis Nur Aisyah, nyanggakeun teh !

12 Fébruari 2012 02:42:57
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Ayat Panungtung" kénging anjeunna.

Leres pisan kang Asep Wihana...nu matak payus mantenna gaduh gelar 'Ah-Shidiq'.

11 Fébruari 2012 13:57:17
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Mulung Runtah" kénging anjeunna.

Sumuhun kang Tatang Sumarsono.. duh janten isin..rumaos henteu alak-ilik heula, jol mostingkeun bae,.. tapi tangtosna nu saena mah fikmin nu kang Iwan Hanjuang .. haturpunten.

11 Fébruari 2012 13:40:39
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Mulung Runtah" kénging anjeunna.

muhun panginten nya kang !..sakali deui neda sihapuntenna kang !

11 Fébruari 2012 12:54:35
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Mulung Runtah" kénging anjeunna.

@teh Metty Azmira... nu leres teh ?.. duh hapunten kang Iwan Hanjuang manawi teh henteu sami.... hapunten pisan teu aya maksad tuturuti ..duh naha nya meni kaleresan kieu...

10 Fébruari 2012 17:49:35
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Barokah" kénging Cep Simi

tangtosna oge..ieu carios teh aya kanyataanana... nya kang ?.. ieu hal teh tangtos kaalaman ku pun guru di lembur .. ampir sami caritana... sip kang mantep pisan.

10 Fébruari 2012 10:41:40
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Angie" kénging Oom Somara de Uci

he he... resep kang ! teu ningal sadinten kana ieu lapak ... duka kumaha..karaosna.. heu heu...sok komo mun seug nu mucunghulna fikmin ti akang ...resep maosna aranteb tur teleb...

09 Fébruari 2012 18:01:31
Wangsa Susena ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

Innaa lillaahi wa innaa ilaihi rooji'uun. Alloohummaghfirlahu warhamhu wa-afihi wa'fu anhu...amin !

09 Fébruari 2012 00:40:21
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Pilihan" kénging Budi Muhammad

ha ha.. meni teu euleum-euleum... eta kang dudi !.. beu' nya !.. heu heu

05 Fébruari 2012 11:01:32
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Di Darénten" kénging Akoer Lah

tah ti pakaleran mah aya deui nu disebat "nyegik' /ngepet ka bagong,

05 Fébruari 2012 10:44:17
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Di Darénten" kénging Akoer Lah

mun di teun abdi mah disebatna 'muja' ..

03 Fébruari 2012 14:32:43
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Teu Sapertos" kénging Yusef Muldiyana II

ha ha ha... mangga kang enjing mah ku abdi dikintun ..cindung manawi bade janten siti khodijah mah... he he

03 Fébruari 2012 14:24:14
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Teu Sangka" kénging anjeunna.

mugia bae teh Teti Mardiana... Amin

03 Fébruari 2012 14:12:15
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Teu Sangka" kénging anjeunna.

sumuhun 'Ayah ! leres pisan.. estu teu tiasa dibade' pikumahaeun panungtungan hirup... kitu manawi..

03 Fébruari 2012 14:06:48
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Teu Sangka" kénging anjeunna.

mangga atuh kang Akoer diantos pisan ! urang murak timbel di salam darma.. tapi ketang ayeuna mah nuju caah bae salam darmana da usum hujan...kang !

03 Fébruari 2012 14:03:55
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Teu Sangka" kénging anjeunna.

nya kitu tea kang Jojo Johari ! hirup mah sarwa rusiah, teu tiasa ka baca, nu matak sok seueur kahariwang abdi mah.. ari ras kana kaayaan diri nu sakieu lmokot ku daki ...aeh dosa... he he..

03 Fébruari 2012 12:09:50
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Pugur" kénging Oom Somara de Uci

teleb ..tur anteb... idem sareng kang Dadi Arya.... raos..

03 Fébruari 2012 11:12:02
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Renyem" kénging Yusef Muldiyana II

ih domba kasomalang kulon mah ..laluis kang ..bereseih jaba lalintuh deuih... da tiap dinten juma'ah dimandian kembang tujuh rupa... he he

03 Fébruari 2012 11:09:13
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Renyem" kénging Yusef Muldiyana II

rupina mah si akang nuju nyiaran domba garut ..eta dugi ka kekengingan seueur kutuna oge... kade kang ah.. bilih kutu-kieu... heu heu

03 Fébruari 2012 01:35:38
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Manawi Bahan Lenyepaneun" kénging anjeunna.

hatur rebu nuhun kang prabu !.. paneda mugia teu bosen ngabingbing dina mikmin khususna kangge jisim abdi ..seun !

03 Fébruari 2012 01:22:08
Wangsa Susena ngoméntaran Fikmin "Tresna Dasamuka 2" kénging Jejen Jaelani War

leres pisan kang Ade Nendang Rahman.. dina leresan eta mah, mun seug urang posisina aya di sri rama. leres pisan ..sun !