Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
10 Oktober 2011 15:43:32
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

apung keun

10 Oktober 2011 15:41:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rapat Guru" kénging Rudi Riadi

ngarmpankeun "Menghawatirkan" UNESCO Kang Ray Sahetapi ah..

10 Oktober 2011 12:39:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bahtsul Masail" kénging Ahmad Fawzy Imron

ari banyol ajengan mah aya seueur hikmah wal barokah.. heheh

10 Oktober 2011 12:35:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ema" kénging anjeunna.

Wahahah... Si Wa Dadang ngaguntawing atuh meureun..
Ang Nu'man hormat ang
Haduh ang Yani ari teu biasa romatis mah cape ngarakai kecap na.

10 Oktober 2011 11:36:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ema" kénging anjeunna.

hwahahah... karangan saha eta Wa Dadang ..?

10 Oktober 2011 08:27:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pegat" kénging Ahmad Fawzy Imron

pami hoyong nurutan dugi ka 22 sigana kedah kiat ngheden buah jambe heula panginten nya, komo kalapa mah langkung 22 cigana?... heheheuh

10 Oktober 2011 08:23:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngadurukan" kénging Ahmad Yani

Waduh.... tiris panginten nya.. dugi ka ngadurukan sagala.. heuheuh.. Muantabp ang

10 Oktober 2011 08:16:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pegat" kénging Ahmad Fawzy Imron

asmara satuas mastaka.. "Wa Haji Imron..dupi nung .... eta teh akhirna janten umi-na murankalih teu...?" heuheuh waas

10 Oktober 2011 08:10:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Aditia Gunawan

ayem soro tuu..

10 Oktober 2011 08:01:48
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Hadi Aks

mangga tukang mangga.. heuheuheuh

10 Oktober 2011 07:57:30
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tuan" kénging Yusran Arifin

Waaah... Wa Haji Yusran mah... sanes pundung wa... pan nuju di lebet cangkok. Teu aya sinyal di lebet cangkokna.. janten ngerelep heuheuheuh...

10 Oktober 2011 05:42:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tuan" kénging Yusran Arifin

mangga..

10 Oktober 2011 05:41:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tuan" kénging Yusran Arifin

Sesah nyumputna Ang Yusran ah... Pan abdi mah tangkal kalapa... heuheuh..

10 Oktober 2011 05:37:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tuan" kénging Yusran Arifin

Haduh ... rada sieun katinggang tanggkal nu rungkad yeuh.. sipp jmpol Ang..

10 Oktober 2011 05:36:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Satia" kénging Didon Nurdani

Siip..

10 Oktober 2011 05:10:16
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kantor Pamarentah Di Nagri Manaboa" kénging Toni Lesmana

"Sanes Aang... abdi nu kasurupan mah..."Ceuk nu huluna beurit
Meded lah... sipp jempol

10 Oktober 2011 04:43:29
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Leres Ang.. heuheuh

10 Oktober 2011 04:41:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hutang" kénging anjeunna.

Tah kitu panginten Ang Nu'man

10 Oktober 2011 04:35:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pohoan 2" kénging Abah Sarjang

"Nuju dikulub panginten" Heuheuh....

10 Oktober 2011 04:30:49
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Ieu teh serius Ang Nazarudin..? "Piraku dina fikmin aya nu serus ketang nya..?"

Teu kapeunteu eung nilai sosial namah ku Ang Prebu Godi Suwarna..
Omean deui ah.. heu heuheuh

Hatur nuhun ang prebu Godi Suwarna... Jempol kanggo kementarna

09 Oktober 2011 16:37:43
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Ang Hadi :: Atawa Jeruk we I.. "caritekun weh jeruk II mah tos dituang ku jeruk I" (Ngartos teu.?)

09 Oktober 2011 12:32:21
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Dijamin hirup bungah we lah janten istrina Ang Rudi mah.. heuheuheuh sanes kitu Ang Nu'man ..???

09 Oktober 2011 10:32:13
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Di Dua" kénging Nanang Sahbana Afnani

Dupina no 2 mah sereg, komo no 1... no 3 abdi pesen.. heuheuh... siip Ang

09 Oktober 2011 08:06:29
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Iik Setiawan

SAPATU MINGGU...
Sanggeus poe SAPATU poe ming.. ming.. MINGGUUUU...
Pinteeeerr...

09 Oktober 2011 03:26:59
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Bedo Kawin" kénging Inda Nugraha Hidayat

"sok enggalkeun atuh bade ku saha..?... bilih kabujeng maot Euis na"

Kang Ahmad dina fikmin mah teu aya nu "damang" panginten..
Kang Nu'man ..:: asal ulah dugi ka kacarioskeun aya fikmin basa sunda made in china we.. lah.. Panginten

heuheuheuh.... endog plastik made in china cocooan budak jaman ayeuna

09 Oktober 2011 02:55:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Bedo Kawin" kénging Inda Nugraha Hidayat

Woeh... SiaaaaaaP Kang Nu'man . Perintah dilaksanakan

09 Oktober 2011 02:50:30
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pohoan" kénging Abah Sarjang

Tahh ieu nu pangsadis namah... "Kalakuan poho model kitu teh matak dimutilasi dep kolektor"

09 Oktober 2011 02:44:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Bedo Kawin" kénging Inda Nugraha Hidayat

Abah Sarjang:: Nu kahiji diracun, kadua dikulub, katilu diketig (Can dikarang) nu ka opat ek dikumaha deui tah..

Aya Abah .. beo walagri

Hayu atuh Abah ... urang ka pasar burung

09 Oktober 2011 02:26:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Bedo Kawin" kénging Inda Nugraha Hidayat

Turut berduka cita euis... keun we da aya abdi lah

09 Oktober 2011 02:10:25
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sarung" kénging Ahmad Yani

Halaaah... Kumaha nya?

09 Oktober 2011 02:02:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sarung" kénging Ahmad Yani

"kedah dipraktekeun ku Ang Lalat Socrates ieu mah........, wajib... "
Ceuk para istri... heu heuh... piis ah Ang.. Ahmad Yani

09 Oktober 2011 01:46:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Indung Téré" kénging Abah Sarjang

Rasana matak inggis euis geulis tapi matak ngeluk kumis mang entis

09 Oktober 2011 01:38:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Indung Téré" kénging Abah Sarjang

Ciri has abah Abah Sarjang ... sadis tapi romantis cek mang entis urang citiis mah amis hinis

08 Oktober 2011 23:48:20
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngitung" kénging Jejen Jaelani W

Tafakuraneun Ang..

08 Oktober 2011 23:44:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Indung Téré" kénging Abah Sarjang

Abah ..! kedahna saacan judul aya WARNING :" do tray dis at hom... fiksimini onli ... hehehehe halah.. naha..
Zjip lah..

08 Oktober 2011 23:32:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gujubar Genjer" kénging Mamat Supriatna

Nuju naon Ang... bangun ku ni'mat

08 Oktober 2011 23:12:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganjang" kénging anjeunna.

Hahahah... Wilujeng wayah kieu Pangersa..

08 Oktober 2011 23:08:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganjang" kénging anjeunna.

Hahahah maklum urang Subang... nyangka na di lembur Nini Anteh aya keneh kebon ganas .. padahal ayeuna mah geus jadi PerumNas

08 Oktober 2011 23:01:16
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganjang" kénging anjeunna.

Nyusul we lah Abah ku fikmin mah pasti kaberik...

08 Oktober 2011 22:55:48
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mandi" kénging Kang Warsa

Tah.. matak tong loba mikir nyein fikminteh nya Ang.. bisi kaburu sarebu taun heuheuh

08 Oktober 2011 16:19:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gerentes Pamajikan" kénging Rudi Riadi

haduh nyer kulit beuteung

08 Oktober 2011 16:16:28
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pangantén" kénging Arom Hidayat

Seueur ah nu gapleh palih kidul heuheu.. sip Ang..

08 Oktober 2011 16:05:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganjang" kénging anjeunna.

Tahh.. Kitu dina fiksimini-mah Ang Nu'man geuningan.. heuheuheuh

08 Oktober 2011 14:59:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganjang" kénging anjeunna.

Ah hehehe Kang Nanang mah penuh dengan tanda tanya..