Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
15 Oktober 2011 01:42:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kuya Jeung Monyet" kénging Kopral Cepot

Aya we ideuna Ang Kopral Cepot mah..

15 Oktober 2011 00:28:16
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ahmad Avia Ryadhi Kusnadi

Abdi oge dina fb mah rumit, mung dina KTP mah Belum Menikah. Tapi tos gaduh putra dua. heuheuh

14 Oktober 2011 10:37:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Desember" kénging Nyai Endit

"Ngalukis ku aksara..pinuh teka-teki sae teh fikmin-na" Ceuk Alx

14 Oktober 2011 10:35:06
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Tisna Sanjaya

siga kumaha nya?.. pung ah

14 Oktober 2011 10:29:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni Aden, Oleh, Darman" kénging anjeunna.

Kang Nu'man:: Muhun puguh.. mun ninggal murangkalih ayeuna mah maen kaleci oge dina Ps bari gogoleran di kamar.. kapungkur mah pan diburuan

14 Oktober 2011 10:26:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni Aden, Oleh, Darman" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Yani... Meni seueul.. heuehuh

14 Oktober 2011 10:22:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni Aden, Oleh, Darman" kénging anjeunna.

Heheh... geningan masih keneh kana kaleci... manawi teh tos disimpen di musieum eta kaleci marmer teh..?

14 Oktober 2011 10:10:11
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

RAJA CATUR:: RAJA catur mindahkeun budak kakara CATUR wulan

14 Oktober 2011 09:58:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngimpi" kénging Ricky Andriawan Mardjadinata

Tong wara ku MU.. ku cipanas ge eleh.. hehueu
.. Punten Ang banyol..

14 Oktober 2011 09:44:21
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Boled Buta Jeung Evolusi Mundur" kénging Oman Abdurahman

Hahh siah kumaha tah mun geus ngleutikan kitu Mang Kasan..?
Cobi di gelang... heuheuheuh siip Ang Oman Abdurahman lah

14 Oktober 2011 09:30:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngadurukan" kénging Ahmad Yani

Muhun tuh ketang tuh.. tos aya katinggal aya haseup-hasepna mah..
Heuheuh

14 Oktober 2011 09:26:52
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Endah Dinda Jenura

iiiiwh meni Lutcjuu hoyong da abdi dipangdamelkeun.. sip sip sip

14 Oktober 2011 09:23:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngadurukan" kénging Ahmad Yani

Kedahna gambarai hawu atanapi kompor gas Ang...heheh.. Zsip lah

14 Oktober 2011 09:20:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni Aden, Oleh, Darman" kénging anjeunna.

Ahmad Yani :: Aya.. Tapi tos dianggo pondasi heheh
Cicara Cac :: Heuheuh depot... depot jamu Ang..
Yayan 'Bedog' Supriatna ::Kaleci beusi..heheh Tiasa lah..

14 Oktober 2011 07:30:13
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mangkreng" kénging Yusran Arifin

Heheuy deuh.. Pung ah

14 Oktober 2011 07:25:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyampeur" kénging Rudi Riadi

hahah.. karek maca judulna oge ngaos fikmin Ang Rudi Riadi mah tos nyeri kulit beutung

14 Oktober 2011 07:22:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni Aden, Oleh, Darman" kénging anjeunna.

Ang Cicara Cac .. bari NGADUrukan heheh

14 Oktober 2011 06:36:48
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni Aden, Oleh, Darman" kénging anjeunna.

Leres Wa Entjep .. panineungan.. emh

14 Oktober 2011 06:33:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rusiah Umum" kénging Entjep Sunardhi

heheheheh

14 Oktober 2011 06:23:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bureuyeung" kénging Ahmad Yani

Ideu na... aya we... Ang Ahmad Yani mah...

14 Oktober 2011 05:56:52
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Mang Jamal

Hebring

14 Oktober 2011 05:45:15
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Dadang Y. Irawan

Hebring Ang tafakuraneun... mung eta judulna kakantun "Panginten"...
..."Tapi punteen..

14 Oktober 2011 05:42:56
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

RAJA MANDALA... Kuring urang RAJA...MNDALA

13 Oktober 2011 12:43:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rajapati" kénging Godi Suwarna

Mundel makna jero simbol. lir ibarat surat cinta, teu bosen sakali maca

13 Oktober 2011 06:19:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kancing" kénging Ahmad Yani

teu diteangan lebar nya siki kancing teh... Sip Ang..
Dugi uyup ayap neangan siki-siki kancing nu nyarelap dina sela-sela jukut asa palaur Ang..heuheuh

13 Oktober 2011 04:48:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Séba" kénging Abi Cepian Ibn Al-khairi

Halah resep ang... Dugi ka nunutan abdi macana ... Heuheuh.. sip

13 Oktober 2011 03:55:53
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging Ahmad Fawzy Imron

Kenging muasaan sakitu ge...

13 Oktober 2011 03:10:13
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Baham" kénging Yusran Arifin

Matak tong seueur carios... hayu lah urang miksimini sa mini minina sakaharti-kahartina tapi mundel ku eusi.. Leres teu Wa Yusran ?
Edun lah...ek diturutan heuheuh

13 Oktober 2011 02:42:06
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kyai Matdon

Serba guna. tiasa janten almenak, janten fikmin sareng... gambar presiden heuheuheuh... *banyol ah Ang Prabu Godi Suwarna

13 Oktober 2011 02:19:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dikantun Tugas" kénging Dadang Y. Irawan

Tumaros::Dupi Si Kasebelan teh naona mang Engkos..? heuheu... cobi pami aya potona heuheuh

13 Oktober 2011 01:46:19
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kyai Matdon

Izin Share (Kulem) Potona Kyai...

12 Oktober 2011 08:59:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Laptop" kénging Lalat Socrates

Ti Padalarang

12 Oktober 2011 08:57:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sendal" kénging Inda Nugraha Hidayat

Hebring Ang Inda lah good moal gagal..

12 Oktober 2011 05:20:59
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging Ahmad Yani

Beuki Edun we Mang Ahmad Yani.. sip..

12 Oktober 2011 05:16:14
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rusiah" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Na kunaon bet kitu? Kunaon sababna? puh teka-teki kahirupan...
hebring ang.. jmpol

12 Oktober 2011 03:34:30
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Ampu Prabu Godi Suwarna... wios fikmin sim uing dideletan oge... mung pami sim uing dipecat tina ieu grup, kajeun gelut heula.

12 Oktober 2011 03:29:06
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Operlép" kénging Yusran Arifin

super Aheng.. good Wa..

12 Oktober 2011 02:44:02
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Acep Zamzam Noor

Tah kitu ari jadi anggota DPR teh...
Dupi DPR teh singketan tina naon Kiayai Acep Zamzam Noor

12 Oktober 2011 02:30:58
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Cobi ka aang-aang, dina sastra aya istilah apresiasi. Nah kumaha upami komentar-komentar nu disanggakeun teh bentukna apresiasi unsur instrinsik miwah ekstrinsik. (naon atuh sitilahna). "Panginten"
Kumaha saur nu dibendo.. Ngiringan we.. Prung..

11 Oktober 2011 18:11:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ku Nyalira" kénging Jun Nizami

hebat Ang... pinuh ku teka teki kahirupan .. jmpol

11 Oktober 2011 17:13:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Heuheuh... haduh .. kela.. bisi ngabohong

11 Oktober 2011 16:01:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Anu Nyiram" kénging Lalat Socrates

Mangga Wa Dadang Soekanda bilih bade nyiram tanaman mah.. heuheuh

11 Oktober 2011 15:57:31
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Anu Nyiram" kénging Lalat Socrates

Nyiram lain sanyiramna. tapi nyiram nu matak bungah numpakan Sangsara ngabiayaana

11 Oktober 2011 15:46:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Barieukeun" kénging Dadang Soekanda

Cing sabar wee ang

11 Oktober 2011 15:26:32
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Leres Kang Lalat Socrates.... keu we lah Indonesia eleh mah..

11 Oktober 2011 15:22:38
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Kang Rudi hampir tepat ang.

11 Oktober 2011 15:21:59
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Kang Wangsa ... Nu agung panjang mah gantar.. sanes Qatar heuheuh

11 Oktober 2011 15:18:04
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Naha Indonesia bet eleh ku Qatar..?

11 Oktober 2011 10:10:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ringkang" kénging Godi Suwarna

Edas kuring nepi ka sapuluh balikan maca bet Hoyong keneh maca..

11 Oktober 2011 02:11:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tuan" kénging Yusran Arifin

di gelang ang... heuheu