Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Novémber 2011 14:11:51
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

bade tumaros... dupi ieu eteh eteh teh saha jenengena?

04 Novémber 2011 12:57:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Molongo" kénging Ahmad Yani

ceuk tangtara mah "Silap mata pecah mastaka" cenah

04 Novémber 2011 09:52:49
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mau'idoh Qobla Khutbah" kénging Ahmad Fawzy Imron

molotot tanda satuju... demi titah pangeran, demi sunah.. hidup ngawayuh cukup hiji we lah

04 Novémber 2011 09:52:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Balik" kénging Toni Lesmana

dunya ransel.. ran.. sel..

04 Novémber 2011 09:49:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Teu Ngarti" kénging Teti Taryani

sanes seeng sa seengngna tapi seeng paranti ngangkep sinyal hp atanapi modem.. namina wajan bolic eta teh, pami dijual matak awon kana sinyal hp

04 Novémber 2011 09:42:31
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jumatan" kénging Is Tuning

terus we ngobrol nepi ka jadi Novel weh fikmin teh

04 Novémber 2011 09:39:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Konci" kénging Asep Ruhimat

aya? kapendak konci teh?

04 Novémber 2011 02:39:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nagri Balai" kénging Godi Suwarna

:"Baca!..Pagawean raja dikawasa ku jalma jegud. nu salah dalah depercaya, sadangkeun nu bener malah jadi jelema teupuguh lunta. cai ngalir ka girang. Laut saat kota2 kabanjiran
" Kumaha atuh mun tos kitu Ang Prabu..?"

04 Novémber 2011 01:30:27
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Taufik Faturohman

::Taufik Faturohman bersabda..
"heheh sip Pangersa... seger lah"

04 Novémber 2011 01:18:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Honor" kénging Tisna Sanjaya

Artos baseuh heheh

31 Oktober 2011 02:36:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kasmaran" kénging Bhatara Khresna

Abdi

29 Oktober 2011 16:48:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rohang Tamu" kénging Nyai Endit

Ada apah sareng rohangan tamu?

29 Oktober 2011 16:30:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gebeg" kénging anjeunna.

maklum tos cape.. jadi rada telmi

29 Oktober 2011 14:51:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Klarifikasi" kénging Rudi Riadi

Mangga wilijeng klarifikasi Ang Rudi sarng Wa Dadang hihih..

29 Oktober 2011 14:49:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Cita-cita" kénging Apoedy Sarah Ihsan

keyeng tah si ujang.. mun keyeng pasti pareng lah jang

29 Oktober 2011 14:43:11
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suci Deui" kénging Nyai Endit

Saparantosna dewasa abdi ngartos... sip.. pinuh teka teki ciri has teh endit.. deui teh fikmina lah

29 Oktober 2011 14:30:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suci Deui" kénging Nyai Endit

Duka Eteh Nyai Endit da abdi ge can ngartos-ngartos dugi ka ayeuna..
heheh.. tapi siip jmpol lah

29 Oktober 2011 14:11:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suci Deui" kénging Nyai Endit

Hebat fikmin-na.. macana sajorelat.. ngahulengna sarua jung maca novel musashi.. sip Teh

29 Oktober 2011 13:56:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jas Waktu" kénging Dadang Soekanda

Genep satengah jempol..

29 Oktober 2011 05:10:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pameran Fikmin 1" kénging Ahmad Fawzy Imron

Ieu motona teh.. heheh

29 Oktober 2011 05:02:30
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Anjing Teh!" kénging Dadang Y. Irawan

Rudet..

27 Oktober 2011 14:35:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sabot Ngalenyap" kénging Godi Suwarna

Asa hoyong ceurik jeung hoyong seuri ieu teh. "Sedih euh"

27 Oktober 2011 04:31:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mabok" kénging Yusran Arifin

Tos diutahkeun mah seger nya Ang..

27 Oktober 2011 04:27:05
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ganjar Kurnia

Aduh.. kabita hehe

27 Oktober 2011 02:20:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Paur" kénging Teti Taryani

aduh lebar

27 Oktober 2011 02:13:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sirineu" kénging Yusran Arifin

Si Rine urang mana ieu teh Ang... heheh ...sip Aheng lah..

27 Oktober 2011 02:03:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sakau" kénging Heni Sumarni

Ohh kitu nya

26 Oktober 2011 15:40:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Juru Tilu Setan" kénging Deni Haryono

deui Ang Deni lahh. heuheuh

24 Oktober 2011 13:07:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hasil Rontgen" kénging Cicara Cac

hii

24 Oktober 2011 08:07:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dulang Pusaka" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

aya deui paanteur-anteur dulang.. heheh... Hebat si Aang eta nyaritakeun dulang.. sip

24 Oktober 2011 07:56:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bagja" kénging Is Tuning

hade hade... Cing ngaraosan pingping teh..heheh

24 Oktober 2011 04:59:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sapatu" kénging Toni Lesmana

di jero sapato neang sapatu.. edun oge lah..

24 Oktober 2011 04:28:54
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

Amiin

23 Oktober 2011 13:01:21
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tunggara" kénging anjeunna.

Endah Dinda :: Muhun teh.. dina jamparingng aya tulisan Produksi PT. Asih..

23 Oktober 2011 13:00:14
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tunggara" kénging anjeunna.

Ya Soebarta :: ngabalicet ah sabab di payun aya polisi nuju oprasi.. sieun ditilang.. hihih

23 Oktober 2011 12:59:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tunggara" kénging anjeunna.

Wa Dadang riweuh mana sareng Asih ngclang hrang saat ngocor' nyuruluk ka panutan..? heuheuh

23 Oktober 2011 12:56:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tunggara" kénging anjeunna.

Ang Muhammad , kusabab teu apal siloka jadi weh silaka (Cilaka) heheh

23 Oktober 2011 12:55:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tunggara" kénging anjeunna.

Kang Nanang, Kang Dudin ::Sanes bade nipu, tapi ku edas eta jajaka. suganteh heurey

23 Oktober 2011 12:16:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Haram" kénging Ahmad Fawzy Imron

Makruh meser roko ka Malang.. tebih teuing atuh da

23 Oktober 2011 12:12:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kulit Langit" kénging Ahmad Yani

Cing nyuhunkeun bibit kanyaah teh Ang. urang pelakeun di taman katresna sim kuring.. heuheuh.. sipp

23 Oktober 2011 12:07:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gandrung" kénging Yusran Arifin

Kania deh... saha tah kania teh, mahal mana sareng senia.. heheh

22 Oktober 2011 04:14:25
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Neangan Bapa" kénging Yanti Sri Budiarti

Jempol dua Bu...

22 Oktober 2011 01:43:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin, Oh, Fikmin" kénging Godi Suwarna

fikmin ngomentaran fikmin.. heuheuh

22 Oktober 2011 01:04:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wayuh" kénging anjeunna.

dido'akeun Abah cing janten Udi... heuheuh... (Lawas tilawas bah. sukur ari sehat mah)

22 Oktober 2011 01:03:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Diecagkeun Tina Jero Hate" kénging Ahmad Fawzy Imron

Kaefa ahyaa biduunik Neng Imas atuh panginten :))

22 Oktober 2011 00:53:02
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wayuh" kénging anjeunna.

Nu ka 1 calo statsioan, nu ka 2 preman terminal, nu ka 3 centeng. Pami si Udi aya nu nonjok nu nga bekingna tiluan... heuheuh... si Udi tea atuh

22 Oktober 2011 00:23:16
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wayuh" kénging anjeunna.

Si Udi mah tara dirangsadan paling dipeuseulan sareng dipencetan ku tiluan.. heuheuh.. si udi tea atuh..

21 Oktober 2011 22:59:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fimin" kénging Kyai Matdon

wios lah judul na mah. nu penting eusina..Oboy

21 Oktober 2011 09:22:31
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Aditia Gunawan

abdi pesen jampe ngaleungit

21 Oktober 2011 09:19:16
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Orok Ngopepang" kénging Mamat Supriatna

deui ah..