Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
13 Novémber 2011 15:05:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Heuheuh... nu komen propokator...

13 Novémber 2011 14:58:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Runtuh" kénging Hadi Aks

Ang hadi mah ngamanaan Paribasa; Guru kencing berdiri murid kencing berlari
Hartina:;Guruna ngell teu bisa hudang Murid tingrarnghap. Sareuri.

13 Novémber 2011 14:31:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Runtuh" kénging Hadi Aks

Aheng Ang... Maksad teh aheng, Akang Hadi Aks ngadamel fikmin model kieu..
Heuheu... sip jempol pisan

13 Novémber 2011 04:59:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Potrét" kénging Cicara Cac

paribasa babasan anyar...

12 Novémber 2011 09:14:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rajah Pangemat" kénging Godi Suwarna

Alooohu Akbaaar! Mang Leb ngagorowok..
"Revormasi .... jihad 3x". Ceuk nu lalajo

12 Novémber 2011 08:47:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bosen" kénging Endah Dinda Jenura

hebring....wat you leng you lah...
Kawat payu kaleng payu

12 Novémber 2011 08:38:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hirup-3" kénging Cicara Cac

Hade mang fikmin teh... tapi korongna mah asin ah..

10 Novémber 2011 10:17:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dasi" kénging Tatang Sumarsono

Dasi mung mapantes keur ngagelapkeun artos, teu dicandak maot

10 Novémber 2011 10:01:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hompimpah" kénging Hadi Aks

Hompimpah teh maknana hirup nu kadang diluhur kadang dihandap.. atanapi kadang namprak kadang nangkub panginten nya Ang Hadi Aks..?

10 Novémber 2011 09:54:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hompimpah" kénging Hadi Aks

Fikmina ku Abdi diduruk dijieun cikopi ngarah nerap elmu fikmina.. heheh.. *heureuy Ang

10 Novémber 2011 09:43:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Révolusi" kénging Godi Suwarna

Kade ah revolosi-na ulah dugi ka ngagugurkeun 7 jendral fikmin heheh .. ciga dina pilm G30S

10 Novémber 2011 09:40:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Panggagahna" kénging Ya Soebarta

Jempol...

10 Novémber 2011 09:35:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Aris Supena

Sanggeus olab lebah TANJAKAN si EMEN ngulapes

10 Novémber 2011 09:34:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Uing Lain Pahlawan" kénging Rudi Riadi

abdi sanes parawan tapi resep ka pahlawan.. ehh naha tibalik

10 Novémber 2011 09:32:56
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Surabi" kénging anjeunna.

Kang Yus R. Ismail mungguh Pangersa Wa Tatang Sumarsono mah pan Aya kejutan di ahir, tapi salancar teuing, rupina.
heuheuh..

09 Novémber 2011 23:02:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Surabi" kénging anjeunna.

NUHUN...

09 Novémber 2011 10:47:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "J.l.c" kénging Ahmad Yani

heunteu teras di sate doma teh..?

09 Novémber 2011 09:30:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Révolusi" kénging Godi Suwarna

Marhaba

08 Novémber 2011 15:21:05
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Tatang Sumarsono

Abdimah resep lebah "Trngtng-tng-tng, jentrut jntrng, jentrut jentrng "....

08 Novémber 2011 14:42:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nostalgia Angeun Paria" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

atos ang sedih ah.. hik

08 Novémber 2011 14:36:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jurig" kénging Asep Ruhimat

@ awakna urang huluna kuring.. maksad teh

08 Novémber 2011 14:20:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jurig" kénging Asep Ruhimat

Jurig teh awakna hurang huluna munding

07 Novémber 2011 14:45:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Beungeut Na Handapeun Daun Cau" kénging Ahmad Yani

wilijeng gaduh kabogoh anyar Ang.. heheh.. siip mangkin hebring..

07 Novémber 2011 13:10:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Cianjur" kénging Darpan A Winangun

tipalitek palebah ciranjang .. heheh...

07 Novémber 2011 01:34:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Halimun" kénging Hadi Aks

sugema yeuh ngaos koment2 ti 'gegeden'.. 'babul masail' cikaracak.. janten emut catetan pangersa ang HW Setiawan ; Bu Nina mah miang tina perspktif snes ti penyair, bakal benten sareng Akang nu miang tina perspktif penyair."... nuhun ka sadayana "Punten"

07 Novémber 2011 01:12:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sate" kénging Ahmad Yani

deuh nambih elmu yeuh ti Pangersana Ang Taufik Faturohman , Ang Cece Hidayat.. sip ideuna Ang Ahmad Yani okeh

06 Novémber 2011 13:24:32
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Halimun" kénging Hadi Aks

sedap..

06 Novémber 2011 10:42:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Nuhun tos kersa ngaos Ang Nazarudin Azhar ..

06 Novémber 2011 10:28:50
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Wios lah Bu Teti Taryani tong janten emutan... Keun we urang milari deui daging sapi lah.. heuheuh

06 Novémber 2011 10:27:37
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Ang Ahmad Yani inspirasi tina sate domba hahah

06 Novémber 2011 10:25:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Balaka" kénging Djoerig DalapanLima

Haded fikmin ti Ang Djoerig DalapanLima mah, klimaks na dina kometar hihihi ... piss ah.. heueheuh

06 Novémber 2011 10:11:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Balaka" kénging Djoerig DalapanLima

muhun nambih elmu mah timana we..

06 Novémber 2011 09:47:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Berlin, Dina Hiji Peuting" kénging Godi Suwarna

Great show! Thank You, Prebu.. ameng atuh ka teun abdi di bantarcaringin! heheh siiip

06 Novémber 2011 09:42:11
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Patokan nu ti ajali

06 Novémber 2011 09:11:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Sok asa naas Ang Muhammad Shohiba Nu'man..Kadang abdi sok asa pang benerna najan batur nu bener dalah jadi bugang

06 Novémber 2011 09:09:20
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Piwuruk ti Ang Prebu Godi Suwarna.. sareng sakola tina catetan Pangersa Ang HW Setiawan.. nuhun

06 Novémber 2011 09:05:12
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Hilda Iskandar

mencrong jeung gugupay.. ciga dina pilm titanik

06 Novémber 2011 08:52:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

rada pabeulit nya ang Nanag..

06 Novémber 2011 08:33:26
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Atheis" kénging Rudi Riadi

diragukan.. batal atuh ateisna.. heuheuh

06 Novémber 2011 08:31:20
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

tos ktu nasibna panginten

06 Novémber 2011 08:07:13
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalangsu" kénging anjeunna.

Teh Endah Dinda Jenura "Punten yeuh rada tatarucingan"

06 Novémber 2011 07:18:25
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Acep Iwan Saidi

janten emut stiker tempel ;"Siapa bilang urang sunda tidak bisa nyebut F.. pitnah" heheh

06 Novémber 2011 07:15:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Nun Bulan

ciwaruna palih mana teh..? heuheuh

05 Novémber 2011 11:22:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Walatra" kénging Ahmad Yani

Ah bade ka teun pa Ustad eta ah.. Sugan we aya keneh

05 Novémber 2011 08:46:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sijabrig" kénging anjeunna.

Sami sareng abdi nglieukan jam dinding bae, bari teu pok nahate iraha nyate.. heheh

05 Novémber 2011 08:26:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jalan" kénging Maspri Dkc

kumaha tah mungguh putra bupati heheh.. kongkorongoook ngok hayam pelung edas.. lah ang siiip

05 Novémber 2011 08:25:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Serat Kasmaran" kénging Godi Suwarna

fikmin ieu lir ibarat cristiano ronaldo keur ngoecek bola matak sedap numaca matak sugema mun dibandungan.. mungguh uing..

05 Novémber 2011 08:22:53
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sijabrig" kénging anjeunna.

Pangersa Wa Maspri Dkc edas naker fikmin hayam pelung.. abarkeun deui ah heheh

05 Novémber 2011 08:21:16
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sijabrig" kénging anjeunna.

Ang Prebu Godi Suwarna & Ang Hadi Aks .. salam hormat ka pun guru.. pikmin anjeun justru nu diakalan ku sim uing.. tapi edas..

05 Novémber 2011 08:15:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sijabrig" kénging anjeunna.

Wa Entjep Sunardhi.. palih dinya bedana calon kada sareng domba