Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
21 Novémber 2011 15:49:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pangantian Pangantén" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

hoadoh.... nyeunserikeun diri naliti pribadi.. Jempol pisan lah.. sip sip sip

21 Novémber 2011 12:17:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kabéh Gé" kénging Tatang Sumarsono

Presiden nagara mana tah?
Haduh... matak ngisinkeun presiden nagara fikmin

21 Novémber 2011 00:59:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngagugat" kénging anjeunna.

Ang Yayan 'Bedog' Supriatna: Aeh manawi teh moal nyumpingan parukuyan.. heuheuh... (kela nyumput heula)

21 Novémber 2011 00:57:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pilihan Berganda Uas" kénging Gus Manz

taluk ah

21 Novémber 2011 00:53:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Haté Nu Beureum Kénéh" kénging Rudi Riadi

kaos Liverpool matak nyerep kana hate. luntur ku kesang ciganamah

21 Novémber 2011 00:51:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngagugat" kénging anjeunna.

bedog Ang Yayan 'Bedog' Supriatna.. heheh..

21 Novémber 2011 00:07:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jajantung" kénging Acep Iwan Saidi

Tobaat nenggel, Pangersa.. jempol

21 Novémber 2011 00:04:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Alah..." kénging Teti Taryani

nu tos dipasakmah daging sapi nu abdi, margi daging tumormah kapendak ku polisi teras diamankeun. bilih aya nu milari canak we di kantor

20 Novémber 2011 23:58:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyeuseuh Samak" kénging Mamat Supriatna

piwarang meser roko atuh ka Kediri

20 Novémber 2011 23:55:16
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Haur Pugur" kénging Rudi Riadi

"muhun Neng, pan Akang Rudi Riadi nu janten masinis-na" heheh.. ari Eneng sok limpeuran

20 Novémber 2011 23:53:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngagugat" kénging anjeunna.

sangkuriang tea atuh..

20 Novémber 2011 10:16:53
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Oediphus Complex" kénging Teti Taryani

i lov mom complek pisan

20 Novémber 2011 09:11:31
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bang Juki" kénging Teti Taryani

bang juki mah biasanage ngaput

20 Novémber 2011 09:09:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ana Uhibbuki...." kénging Jejen Jaelani W

amiin

20 Novémber 2011 09:07:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngagugat" kénging anjeunna.

ieumah mung fikmi pangersa Ang Tatang tong diangken heurey.. heuheuh...

20 Novémber 2011 08:07:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngagugat" kénging anjeunna.

muhun kitu leres Pangersa Ang Maspri Dkc.. heheh

18 Novémber 2011 12:39:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dongéng Fikmin" kénging Deden Abdul Aziz

baheula kabayan ngaku tukang lisung soteh..
...ayeuna mah geus sadar Abaaah geuning hs nyieun fikmin th!*

16 Novémber 2011 23:45:21
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Rak Buku Soni

fatwa mini

15 Novémber 2011 15:10:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Diajar Ngitung" kénging Hadi Aks

dupi pangaos eS hiji sabaraha?

15 Novémber 2011 15:01:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kasono Salira" kénging Eel Nurlaela

mung sa soal Bu?

15 Novémber 2011 14:57:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Uing, Manéhna, Jeung Sajak Neruda" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

raheut manah tapi pelem Ang

15 Novémber 2011 14:54:32
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Rak Buku Soni

salaki Maicih emang 'lada'

15 Novémber 2011 14:52:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fiksi" kénging Ahmad Fawzy Imron

Kale'ng 'ajaib'

15 Novémber 2011 13:58:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Subuh Di Semarang" kénging Rudi Riadi

nulis SEMARANG TIRIS meunang... ngan macana ulah dibalikeun.. heuheuh

15 Novémber 2011 13:49:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rahwana Pasrah" kénging Rudi Riadi

Alim ka Rama alim ka Ibuna hoyong ka putrana nulentik bulu hayamna... hahah

14 Novémber 2011 14:25:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Peuting" kénging Neni Geo Albanjari

cape?

14 Novémber 2011 13:44:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Kaleungitan" kénging Cicara Cac

leungit sora mah padahal pilari we dina kotak suara

14 Novémber 2011 12:50:53
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Balik Nyaba" kénging Ya Soebarta

Asa sapikiran sareng fikmin abdi Ang..

14 Novémber 2011 12:44:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "J A G A" kénging anjeunna.

Kumaha perjoangan urang sunda panginten ang

14 Novémber 2011 12:20:56
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pacuan Kuda" kénging Uzanx Boam

KUdanaleupas tina gedegan... meni ngabring

14 Novémber 2011 08:20:02
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyingcet" kénging Wangsa Urang Subang Pituin

kabayang mun panon poe di handap... diarome ku budak bari ngadapang.... karunya indungna nyeuseh baju budak nu teu kaur

14 Novémber 2011 07:08:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kanjut Kundang" kénging Lalat Socrates

daripada ngemutan makalah mening ngorehan kanjut kundang

14 Novémber 2011 02:46:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Balakbak Kakiwarian" kénging Taufik Faturohman

dupi dina gapura basa aya balakbak sapertos kieu.. heuheuh... jempol ang..

14 Novémber 2011 02:44:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hiji" kénging Bening Selaksahati

Bening Selaksahati ngaosna

14 Novémber 2011 02:35:28
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pareum" kénging Ahmad Yani

Saur AA Gim mah jagalah hati lantera hidup inih

13 Novémber 2011 22:49:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Waktos Umi Ngantosan Abi,, kuring sare tibra.
Dina impian kuring meunang Mustika nu kacida Endah-na.. terus komentar ciga kieu.

13 Novémber 2011 17:10:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Nuju tibra abdi ngimpen ngaos komentar ti Ang Ahmad Fawzy

13 Novémber 2011 16:56:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Wa Tatang ....:: Kakawihan nyindiran ka oknum nu resep muterkeun perkara panginten nya.?

13 Novémber 2011 16:29:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Panganten Baheula" kénging Ahmad Fawzy Imron

ka cai jadi saleuwi kadarat jadi lunas mas kawin..

13 Novémber 2011 16:24:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bunuh Diri" kénging Kyai Matdon

Ulah bunuh diri di enonesa mun bade di Citarum caket rumasakit hasan sadikin lebakeun astana anyar...

13 Novémber 2011 16:18:13
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Mangga candak di Bang... mung kedah nabung heula

13 Novémber 2011 16:16:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Heuheuh... aya ku ayana teu aya ku teu ayana.. artos sanes sumer kabungah jeung kabagjaan nya?

13 Novémber 2011 15:57:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

hahah... nu bingung jeung nu kabingungan.. jadi bingung

13 Novémber 2011 15:47:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Iwan Hermana Nina Rahayu Nadea ::bade miceun sieun salah alamat pasti tambah bingun

13 Novémber 2011 15:44:30
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pésbuk" kénging Ayah Dkc

Disetrum ku ana ceuk listrik.. bray lampu hurung deui..
"Abdimah pami pareum lampu sok kitu teh heheheh"

13 Novémber 2011 15:40:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Cimanuk" kénging Liman Sanjaya

Jempol..

13 Novémber 2011 15:36:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Milari alamat palsu... teu aya damel nya.. Ayu Pingpong

13 Novémber 2011 15:18:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Lamun disawerkeun mah cigana abdi kedah ngalamun deui

13 Novémber 2011 15:09:59
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Teras candak ka RSJ Cisarua hehe

13 Novémber 2011 15:07:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "B I N G U N G" kénging anjeunna.

Caritana jaman ORI ieu teh... "Eh enya kitu jaman ORI"