Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
05 Désémber 2011 08:39:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Carita Biasa" kénging Tatang Sumarsono

Aduh aya SMS ti Teteh yeuh

03 Désémber 2011 05:22:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mamah" kénging Iman Nurdin M-Top

Oh... tidak Apa-apa lah

03 Désémber 2011 05:20:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mamah" kénging Iman Nurdin M-Top

emh deudeuh jang...

02 Désémber 2011 16:04:17
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

Siap..

02 Désémber 2011 14:21:32
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kalem" kénging Asep Komara

Wahahah... tapi sanes korban fikmin nya Ang?

02 Désémber 2011 14:04:25
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Oedy Van Holand" kénging anjeunna.

Heuheuh.. ampir mirp.. mung nu ieu mah sanes urang ciamis

02 Désémber 2011 13:12:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Uswah" kénging Ahmad Fawzy Imron

"Huusss Ka palih dinya bras na fikmin teh.." heuheuh

02 Désémber 2011 12:53:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pelor" kénging Ahmad Yani

Sapagodos sareng nu luhureun abdi Ang..

01 Désémber 2011 10:36:50
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gratis" kénging Dadang Soekanda

Hahahah... Kumaha mun abdi ka teun Wa Dadang. Tapi Wa Dadang ka teun abdi pasti pependakna dina grup pikmin geura

01 Désémber 2011 10:30:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Piriwit Pamungkas" kénging Ahmad Yani

Deudeuh teuing emh.. kareta teh meni kakitu tah! Susul Ang kana beus malam lah..heuheuh

01 Désémber 2011 10:22:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ondangan" kénging Cicara Cac

diwalimahan jeung saha?

01 Désémber 2011 10:17:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Warta Ti Kutai Kartanegara" kénging Cicara Cac

Nu nyebatkeun mayit sehat berarti nu sehat.. heuheuh

01 Désémber 2011 00:58:49
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Halodo" kénging Bening Selaksahati

naha tah?

01 Désémber 2011 00:56:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dunya Enéng" kénging Deri Hudaya

Abdi hoyong jadi eneng tapi eneng alim jadi abdi

30 Novémber 2011 13:55:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Keedutan Panon" kénging Melati Permatahati

dasar si ijem.. ceurik sabab bakal manggih kabungah

30 Novémber 2011 13:40:59
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pamenta" kénging anjeunna.

mugia

30 Novémber 2011 13:22:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pamenta" kénging anjeunna.

Bu Yanti "Mangga urang cumponan lah"

30 Novémber 2011 13:17:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pamenta" kénging anjeunna.

Leres Mang Yaya tarasi rebon nu seungitn sa alam dunya..
"Mangga bewara salajengana dina hobar fikmin nu salajengna

30 Novémber 2011 11:54:50
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dukun" kénging Is Tuning

dukun logis pahili halis...Mang Is paingan kulimis... hihihih

27 Novémber 2011 14:39:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ujian" kénging Ambuna Kaka

Lulus janten jalmi Sukses

27 Novémber 2011 14:37:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ujian" kénging Ambuna Kaka

Sukses

27 Novémber 2011 03:25:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hijrah" kénging Ganjar Kurnia

... Subhanalloh

26 Novémber 2011 12:38:49
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Uwa Goréng Adat" kénging anjeunna.

@K. Sadayana:: Hampuraeun si Uwa... emh..ckckckckck!

26 Novémber 2011 07:50:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Potrét Kamiskinan" kénging Rudi Riadi

Wartawan jujur ngan kaburu dititah mulang ku mentri pembangunan.. bari dibahanan amplop.. bener2 tragik - ironik..nik..nik

26 Novémber 2011 07:46:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ucing Pasea" kénging Uhud Sholihudin

Ari fikmin ilmiah kitu, Teh Endah?

25 Novémber 2011 14:25:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hadé Piara" kénging Dadang Soekanda

Sugu saha?

24 Novémber 2011 12:45:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tanjakan Ä’mä’n" kénging Ambuna Kaka

Emen Motor

24 Novémber 2011 02:55:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jangji" kénging Teti Taryani

lalaki buhaya darat ngimpen gaduh orok nu kaluarna tna lobang buhaya, digugahkeun ku putrana nu hoyong boneka buhaya

24 Novémber 2011 02:40:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Samar Polah" kénging Echa AnggieAni

haduh... ngajelegur... reuwas ka reurehnakeun saparantos maos ieu fikim... "Eh dupi ieu fikmin atanapi nyata bu?"

23 Novémber 2011 15:34:26
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Teu Tiasa" kénging Bibie Dayank

Dibaca bulk balik. Dipikiran naon yeuh pikomentareun?
Tungtungna mah ngahuleng bari ngagerentes geuning bodo nya diri kuring teh

23 Novémber 2011 15:21:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kb" kénging Is Tuning

maot atuh panginten?

23 Novémber 2011 15:15:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dina Luhureun Gawir" kénging Hadiyanto Permana

heu.... nyentug.. jempol ang

23 Novémber 2011 15:14:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Péso Dapur" kénging Herdi Pamungkas

nasib peso dapur

23 Novémber 2011 12:43:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Moal Nyeurat" kénging Melati Permatahati

ka abdi

23 Novémber 2011 12:42:06
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Moal Nyeurat" kénging Melati Permatahati

margi judulna moal nyeurat.. sim kuring moal komentar

23 Novémber 2011 12:18:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngontrog" kénging anjeunna.

Ang Maspri Dkc sareng Ang Rudi Riadi::dalah dikumaha oge. Buruk-buruk papan jati.. hade goreng ge eta teh pun Rama...
sanes pun Semar atanapi cepot dawala

23 Novémber 2011 12:15:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Blasteran" kénging Maspri Dkc

margi teh dunia salingkuh teh mung dina fikmin hungkul... geuning di dunia hayam oge aya nya...

23 Novémber 2011 12:03:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngontrog" kénging anjeunna.

Ang Tata Rukmantara::Apan eta tangkal kiara runtuh ninggang monitor heuheuh
Anag Apoedy piraku nya kagoda ku moro kijang teu era ku polisi hutan

23 Novémber 2011 11:48:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngontrog" kénging anjeunna.

daria naker.. Wahhh rusak atuh monitor uing Ang Tata ... heuheuh....

23 Novémber 2011 10:10:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Manajemen Konflik" kénging Wartawan Leupas

teu aya nu parotes teh di kantor nya?

23 Novémber 2011 09:56:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pangrepeh" kénging Rudi Riadi

benten ari fikmin hasil pngalaman mah... matak sugema macana oge.. sipp... teraskeun ah

23 Novémber 2011 09:41:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kunyuk Gandrung" kénging Godi Suwarna

Leres pisan Pangersa... kadang sok aya deuih ideu fikmin nu nyurungkuy tina komen nu celengkang-celengkeung
*"Sim Uing kungsi ngalaman.."

23 Novémber 2011 09:29:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kunyuk Gandrung" kénging Godi Suwarna

Mung dihonoran ku jempol sareng komentar tapi kapuasan pribadi langkung karaos pisan batan dihonoran samiliyar nyertat dina koran teu dimuat... margi dina fikmin mah pasti dimuat, kajabi nuju sukses *Sukses=susah akses internet

23 Novémber 2011 09:22:53
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kaduhung" kénging Sandi Asli Sunda

Tong seueur teuing hiber atuh gera. Supermen..!

23 Novémber 2011 09:17:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Alam Kubur" kénging Indah Eka Lestari

ieu Fikmin endah tur lestari

23 Novémber 2011 09:04:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kunyuk Gandrung" kénging Godi Suwarna

Tos lalajo doger monyet komentar Ang?... heheh

21 Novémber 2011 17:14:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hag" kénging Jemjem Yusup

landongna; ngos fikmin ungal b'ada rarungsing. tilu balikan. tiap sabalikan nyerengeh sakali. insaaloh ...

21 Novémber 2011 17:10:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jargon Parpol" kénging Ahmad Yusup

aya ngan eleh memeh aya

21 Novémber 2011 16:27:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Beda Jaman" kénging Aditia Gunawan

sabaraha perak tah rupiahna?

21 Novémber 2011 16:07:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pangantian Pangantén" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

gara-gara lila teuing nungguan cinta ti Ketua Umum PSSI, kaburu eleh manten ah...