Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2012 16:02:50
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dua Hate Nu Sajiwa" kénging Puri Kania Pramanik War

adeuh... kelepek-kelepek- kelepek..

03 Fébruari 2012 01:30:40
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Di Safarwadi Pamijahan" kénging Ahmad Fawzy Imron

Subhanalloh.. barokalloh Pidu'ana kang

03 Fébruari 2012 01:24:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sayur Langit Rujak Bulan" kénging Yusef Muldiyana II

Heuheuh.... heuheuh.... bwahahah... Sugema yeuh fikmin... Wilujeng marhaba lah.. Ang..

03 Fébruari 2012 01:22:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Janggo Jeung Misda" kénging Yusef Muldiyana II

Hded-haded wae Ang....

02 Fébruari 2012 07:28:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganteur" kénging anjeunna.

Nu megat?...Nu pasti mah sanes Ang Yusef... heheh

02 Fébruari 2012 07:26:53
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nganteur" kénging anjeunna.

Ngalanyahan deui Ang..

14 Januari 2012 13:06:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sulap" kénging Iwan Hanjuang

Fikmin#Berita#
Budak tas nonton berita Kasus Suap Wisma Atlet, "Mah, acep alim dihuapan sieun ditewak KPK"

05 Januari 2012 15:33:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Engke Peuting" kénging Iwan Hanjuang

Pamaen bulu tangkis nuju nyoo reket

26 Désémber 2011 05:38:25
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ide" kénging anjeunna.

heuheuh.... comena tos dikodoan di luhur. janten moal dibales comena nya...

26 Désémber 2011 05:35:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ide" kénging anjeunna.

Leres pisan Ang Apoedy di Jakarta mah seueur tukang tipu nya

26 Désémber 2011 05:35:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ide" kénging anjeunna.

Tos teu luas hirup sangsara rupina panginten Ang Prab Godi

26 Désémber 2011 04:55:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tamaha" kénging Teti Taryani

Mangga Bu...
Cobi nang obat CTM.. ngagaleuh ti apotek ki joko bodo.. heheh sipp bu jempol lah

19 Désémber 2011 07:49:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Carita Seuri Cimata 1" kénging Dadang Soekanda

Naha judulna bet seuri cimata Wa?... Palebah mana kuring kudu seurina?... emh... sedih ah..

19 Désémber 2011 07:40:30
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Caringin Saksi Cinta" kénging Bunda Unie

Hidup caringin

18 Désémber 2011 13:32:20
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "fikmin # pondok pisan #" kénging Yetti War

tah malem senen mah tos heuras cigana

18 Désémber 2011 13:11:30
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bingung" kénging Kaka Askara Sukma

Abdimah peryogi karungna Ang..

18 Désémber 2011 13:10:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pasini" kénging Deden Abdul Aziz

carita sababaraha babak direka dipapaes janten "bonsai" jadi fikmin... sugema Ang maosna sip nuhun ah..

14 Désémber 2011 09:10:50
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Udud" kénging Yanti Sri Budiarti

Didungakeun cing sehat, sawios bari beunghar oge..

14 Désémber 2011 09:08:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rotinan" kénging Dadang Soekanda

Fikmin rereligisan

14 Désémber 2011 08:40:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mudalkeun Kaambek" kénging Maspri Dkc

Hahah.. siga carita dina fikmin ieu mah Ang..

14 Désémber 2011 08:38:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Saruana" kénging Teti Taryani

Fikmin Rereligiusan.. heuheuh

14 Désémber 2011 08:34:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Balanja" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Pangngajaitankeun popoean di Matahari dep store nya..

10 Désémber 2011 14:55:40
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jalan" kénging Cicara Cac

Kreatif

10 Désémber 2011 12:09:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Lieur" kénging Jordan Kurniawan

Tos jodo... sanes ngagerebeg.. "Heuheuh... uing jadi boga lalakon euy.." Guwa banget Ang.. sipp lah

10 Désémber 2011 11:50:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pasien" kénging anjeunna.

Ceuk saha Wa Dadang ?... Keheula nungguan heula kabar tes DNA ti Ang Apoedy

10 Désémber 2011 11:35:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pasien" kénging anjeunna.

Kedah diidentifikasi tes DNA rupina Ang..

10 Désémber 2011 11:35:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gening" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Kedah reueus gaduh mitoha aya nu mikahoyong teh... cirining motoha gaduh kharisma dedeg simpe rupa hade... sugaan we nurun ka incu

10 Désémber 2011 11:32:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pasien" kénging anjeunna.

supir treuk meureun...!! heuheuh... sook kateguh jago Ang Apoedy lah... heuheuh

10 Désémber 2011 11:27:59
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gideug" kénging Teti Taryani

Padahal mah da eta eusi ampolop teh surat...

10 Désémber 2011 03:20:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Aya Hiji Raja" kénging Maman Damiri

Hata benget nih fikmin

08 Désémber 2011 15:14:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mayar" kénging anjeunna.

Heuheuh... rada tatarucingan yeuh

08 Désémber 2011 15:07:02
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mayar" kénging anjeunna.

Leres Ambu Endah , Sim uing pami rajeun nganteur istri balanja teh sanes satia-satia teuing. Bati ngelingan nu kapincut diskon.. heuheuh jadi curhat keun bae ah dakitu geuning awewe mah bawel

08 Désémber 2011 15:00:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Indigo" kénging Maspri Dkc

Heuheuh... leres, janten aya genre fikmin indigo atuh

08 Désémber 2011 14:59:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin"finalty" kénging Wa' Ratno

Hahah.. te sportif nya

08 Désémber 2011 14:55:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Indigo" kénging Maspri Dkc

Saha nu indigo? heuheuh

07 Désémber 2011 15:37:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wanoja Ti Kota Rafah" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Mungguh abdi "Panasaran pikeun Nafsirkeun ieu fikmin nyiar kecap nu diluar budaya sunda, ngotektak ka abah google:"
AKASIA=Tangkal nu cucukan, kembangna endah biasana warna koneng
Rafah=nyaeta daerah di jalur gaza palestina lebah wates jng mesir
"Kacipta..."

07 Désémber 2011 15:16:11
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Reuni......." kénging Oos Oskandar

mantep.. cikopi hideung.....sruupppp ahhhh

07 Désémber 2011 15:08:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kanibal" kénging Inda Nugraha Hidayat

Satuju Ang, sagalak galakna jelema moal bisa ngahakan sirahna sorangan.. Najan eta jalma tukang sagala dihakan

07 Désémber 2011 09:37:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pileuleuyan, Eulis…" kénging Dadi Arya

Dupi si eulis teh vespa jalu atanapi bikang? heheh

07 Désémber 2011 08:58:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyimas Sanés Euis" kénging Tatang Sumarsono

Lepat ngetik kuduna dina HP, ari ieu dina fikmin
Atuh salah sambung Ang.. heuheuh

07 Désémber 2011 08:50:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bewara" kénging Dadan Sutisna

Ahh ieumah David Beckham.. heuheuh..
"Alhamdulillah fikmin matak reugreug, sugema Ang"

07 Désémber 2011 08:35:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hiji Peuting Di Sisi Basisir" kénging Ahmad Yani

Bwahahah

07 Désémber 2011 08:34:28
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Aktivis" kénging Rudi Riadi

"Mun lain dina fikmin rek di bere duit tah si Deri da"

07 Désémber 2011 08:32:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hiji Peuting Di Sisi Basisir" kénging Ahmad Yani

Leres saur Ang Irman ngarah aheng kecap "Bir" digentos ku cikolumeran, janten: "Cikolomeran, ngaguluyur, lumpat paboro-boro muru tikoro".
"Ngan wayahna bati dicarekan ku ang Tatang Sumarsono"
Siip jempol pisan Ang lah.. hebat

06 Désémber 2011 12:42:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Waktu" kénging Cicara Cac

Sugan teh rek meser waktu

06 Désémber 2011 12:39:48
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Asa-asa" kénging Pipin Dasripin

Nuju hajat nyundatan

05 Désémber 2011 10:34:32
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dihianatan" kénging Dadang Soekanda

Kanu nulis status-na cing gaduh bojo deui... kanu ngomentaran cing kenging hadiah pulsa.. heheh

05 Désémber 2011 10:32:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ciri Kiamat" kénging Lalat Socrates

Bwahahahah ...Tina hilal nyah kawas lebaran bae..

05 Désémber 2011 10:28:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dihianatan" kénging Dadang Soekanda

Duh aya ku kituna etah nu tunggara

05 Désémber 2011 10:20:46
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hemmh" kénging Ya Soebarta

Wahahah.... Aheng Suraheng, Agan....!