Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
24 Séptémber 2011 02:47:21
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Hatur nuhun kang Oman Abdurahman kana jempolna..

24 Séptémber 2011 02:07:07
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

HAYAM NEGRI:: HAYAM anu di kantor dinas jadi pagawe NEGRI sipil

24 Séptémber 2011 00:06:10
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ganjar Kurnia

HESE NYANDUNG... "Salah sorangan , sok ... sok....
*Ti tukangun pamajikan nyekel cukil luhureun mastaka abdi*

23 Séptémber 2011 14:38:26
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Heuheuh ... Entosan ah...
*Jempol 30 lah... mantap...

23 Séptémber 2011 14:32:51
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Manawi teh fiksimini heuheuh

23 Séptémber 2011 14:29:27
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Ieu teh serius ang..?

23 Séptémber 2011 01:42:46
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

GULA BATU....Nu salingkuh jeung tukang GULA dibaledog BATU ku pamajikana...

23 Séptémber 2011 01:38:58
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Uzanx Boam

sabab awak akang ukuran XXXX

23 Séptémber 2011 01:37:48
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

Tah pangersa Aris Supena eta mah jaman Seperman kakalayangan

23 Séptémber 2011 01:16:35
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

Keur jaman harga emas mahal ciri jelema nu beunghar lamun seuri huntuna emas...
Keur jaman cabe mahal ciri jelema beunghar lamun seuri aya Kulit CABE HEJO dina huntuna... heuheuh...(teu nyambung uing)

22 Séptémber 2011 13:54:07
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Beni F. Syarifudin

bongan saha nikah jeun kalangkang atuh...?

22 Séptémber 2011 13:24:33
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

nganculna nepi ka lantai ka opat..

22 Séptémber 2011 13:16:41
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Rak Buku Soni

jalu ngan linglung.... pahili jeung mitoha... maklum pareum listrik saminggu.. heuheuh

22 Séptémber 2011 10:46:15
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Taufik Faturohman

heuheuheuh.... ciga dina majalah "Cakakak

22 Séptémber 2011 03:42:21
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

Si Aki-aki etamah urang astronot... heuheuh

22 Séptémber 2011 03:30:56
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ganjar Kurnia

Siganamah uang dapurna sering di RAPEL..

22 Séptémber 2011 03:28:38
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Mang Jamal

aya sialna tah itb....
Dupi itb teh urang mana kang..? Heuheuh..

22 Séptémber 2011 03:15:43
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Sarabunis Mubarok

Tong kamoceng wae atuh.... gentos ku "Kok".. heuheuh..

22 Séptémber 2011 03:12:04
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Geus jodona we panginten... boga minantu atlit senam Ranjang eh... senam lantiai maksadteh "siganamah" nya...?
heuheuh...

22 Séptémber 2011 03:07:31
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Keun wae lah da geus kitu kuduna Kang...
"Tong janten emutan bilih **...** "

22 Séptémber 2011 03:04:50
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

waas...

22 Séptémber 2011 02:59:41
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Mamat Supriatna

Sae-sae..

21 Séptémber 2011 12:21:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "AMPROK" kénging Entjep Sunardhi

Paamprok dina angkot..?. heuheuh

20 Séptémber 2011 14:28:58
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Dhitu Ti Dhituna

Naek beus leuwi kalapa turun di kebon panjang

20 Séptémber 2011 14:16:31
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Beni F. Syarifudin

Sapertosnamah kisah nyata eta mah...

19 Séptémber 2011 13:19:41
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Lugiena De

kanjut ngabahas kanjut

19 Séptémber 2011 00:44:51
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Anu lepatmah motor... mengkol ka katuhu ari lampu sen ka kenca

16 Séptémber 2011 17:05:42
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Djoerig DalapanLima

Cakakak.... "ceuk si C"