Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
28 Séptémber 2011 15:52:59
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Puasa Nyarita" kénging Jejen Jaelani W

Wilujeng leleson

28 Séptémber 2011 15:43:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suykur Jeung Istighfar" kénging anjeunna.

Haturan Pangersa

28 Séptémber 2011 15:23:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Mang Jamal

Kabayan tea atuh

28 Séptémber 2011 15:18:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nagara" kénging Toni Lesmana

Hidup Nagara Bala-bala... lah

28 Séptémber 2011 15:17:46
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Emas Kurnianingsih

Doa pondok:: "Gusti maha uninga naon nu dipikahoyong"

27 Séptémber 2011 05:07:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kahayang" kénging Lalat Socrates

Leuwih hese batan mindahkeun imah nya Tad...?

26 Séptémber 2011 17:42:32
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

Jero.....

.... Jero kubur maksud teh>>

26 Séptémber 2011 17:24:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jang Endu" kénging Kang Warsa

Paingan atuh abdi maca fiksimini hareupeun si aki dibere E'ntog..
Heuheuh... damang Kang ?

26 Séptémber 2011 09:38:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Saledri" kénging Ai Koraliati

"Ah bohong nya... apanan Ibu mah teu aya waosan" Ceuk guruna keur nyikat huntu palsu bari ngaheot

26 Séptémber 2011 07:54:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Patepang Anggang" kénging Lalat Socrates

Moal waka komentar ah... rek maca heula..

26 Séptémber 2011 07:53:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Gideug Nu Sarua" kénging Lalat Socrates

"Kang ari akang percaya ka Jurig...?"
"Ahh percayamah ka pangeran atuh.." *(Filosopis sekali lah... mantep)

26 Séptémber 2011 07:45:26
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Galunggung Ngiridit" kénging Neni Geo Albanjari

Ilmiah lah.. heheh

26 Séptémber 2011 07:38:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Lastri Jeung Pamuda" kénging Nazarudin Azhar

Eta pemuda ngan bisa ngomong "Hade tah fiksimini teh" ..

26 Séptémber 2011 05:02:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "RATIH" kénging Nazarudin Azhar

Waktu reunian ratih hadir mawakeun lagu dangdut dina judul "Kucing Garong" . Tapi...ngan kuring hungkul nu bisa ninggali sabab kuring nyetelna dina hape".

26 Séptémber 2011 03:25:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin " Péso " kénging Nyai Endit

Peso (Kopi Paste) _ Gidig ka kantor redaksi nu kamari nolak tulisan manehna. Gebrag kana meja. Peso nu ngagurilap nyangsang dina beuheung hiji-hijina jalma nu aya didinya. "Naha fiksimini aing euwuh nu ngacungan jempol..?"

26 Séptémber 2011 03:19:38
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Uzanx Boam

Jamparing Asih.. Jadi Tangkal Katresna dina manah Arjuna.. Haded

26 Séptémber 2011 03:17:40
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jep" kénging Endah Dinda Jenura

Ada apah dengan cinta *( Aya naon jeung sora panto dibanting...
Sip..

26 Séptémber 2011 02:53:23
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ahmad Fawzy Imron

Deudeu h teuing..

25 Séptémber 2011 14:40:21
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Sarabunis Mubarok

Emh rela disebut maot demi surat ..

25 Séptémber 2011 14:25:40
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ambuna Kaka

Sadis Bu..

25 Séptémber 2011 13:05:35
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kang Warsa

Tragis

25 Séptémber 2011 01:04:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wayahna" kénging Wangsa Urang Subang Pituin

Pikasediheun kitu kang gaduh jamban te'h ... heuheuh

25 Séptémber 2011 01:03:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "KACIPTA" kénging Entjep Sunardhi

Sami eta oge fiksimini abdi... Mung nyeratna we dina komentar Pangersa.... heheh..

25 Séptémber 2011 00:23:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "KACIPTA" kénging Entjep Sunardhi

Waktu kuring keur dahar bari muka fb aya tulisan " Entjep Sunardhi mengirimkan sesuatu di fiksimini" ari breh dibuka, dilenyepan diteulumn... ngadak2 wareg daharteh.. najan karek sahuap... "KACIPTA"

24 Séptémber 2011 15:53:04
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Jejen Jaelani W

Kaayaan kitu mah, naha matak pibetaheunh nu nguesian kitu eta wisma teh..?

24 Séptémber 2011 15:45:04
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Arom Hidayat

Aya nu nga SMS panginten Kang.. heuheuh

24 Séptémber 2011 15:43:12
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nanang Sahbana Afnani

Sae Kang.... guar deui fiksi salajengna... diantos ah..

24 Séptémber 2011 15:29:38
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Budi Muhammad

Haded kitu tah aktingna

24 Séptémber 2011 15:28:46
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Budi Muhammad

Si Jana teh urang mana ang..?

24 Séptémber 2011 14:43:22
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Beni F. Syarifudin

Wahh ieu mah kalangkang anu ditalak 3 tea mangkukna...

24 Séptémber 2011 14:32:08
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

Normal teu nya..?

24 Séptémber 2011 14:27:48
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Cicara Cac

Tombol seurina aya dina tungtung irung..heheh

24 Séptémber 2011 14:16:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Potret Sakola" kénging anjeunna.

Ang Cicara Cac "Tah eta tiasa kanggo mayar SPP"
Mang Jamal : Jurig oge kudunamah ngilu tanggung jawab pikeun ngawangun sakola

24 Séptémber 2011 12:49:37
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

Oke lah kita saling memaafkan....

24 Séptémber 2011 12:38:24
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ahmad Fawzy Imron

Rada jero yeuh ngaregepkeun na... sae-sae"

24 Séptémber 2011 12:19:52
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Mang Jamal

Wahh ieu mah rek maen futsal..

24 Séptémber 2011 12:01:43
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nanang Sahbana Afnani

leuwih susah tibatan ngwangun imah nya kang..?

24 Séptémber 2011 11:37:53
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Cicara Cac

Sigana judulna teh "Kondom Bocor bin Ajag belewuk bin 'Careuh Beureum".. nya Pangersa..? heu heuh..

24 Séptémber 2011 07:29:43
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Lalat Socrates

hayangeun........ *essay tah, eusianeun nya?* heuheuh

24 Séptémber 2011 07:00:12
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Pangersa Ahmad Fawzy Imron hatur nuhun ari katampi mah.. Sami-sami..

24 Séptémber 2011 06:58:18
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Leres pisan Mang Jamal

24 Séptémber 2011 04:38:15
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Toni Lesmana

Edun..

24 Séptémber 2011 03:01:30
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

Heuheuh teu ka baca atuhda judulna di handap.... maklum. jaman tai ono dilebuan

24 Séptémber 2011 03:00:07
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Leres pangersa.... kadinya tah carita teh nyambungna

24 Séptémber 2011 02:57:38
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

Teuacan aya SMS panginten nya jaman harita mah..?

24 Séptémber 2011 02:56:05
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Kang Yayan 'Bedog' Supriatna haturan ah...

24 Séptémber 2011 02:54:39
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Ari Andriansyah

Cigana mah luhureun eta polwan aya tato gambar helm disilang heuheuh

24 Séptémber 2011 02:49:57
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

kabanjiran cai kang herman... eh... cai kaheman heuheuh

24 Séptémber 2011 02:48:40
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

Cenah

24 Séptémber 2011 02:48:30
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Raja Gula

bongan di kamar ema sok kabanjiran ceuk budak