Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
05 Oktober 2011 11:45:02
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Rak Buku Soni

Ohh..

05 Oktober 2011 08:43:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kota" kénging Rudi Riadi

Kela..... ngabayangkeun heula...

05 Oktober 2011 03:07:21
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pancer Diri" kénging Lalat Socrates

Hade yeuh... Rugi mun teu maca.. sip

05 Oktober 2011 02:54:22
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Anthony Senkom Mitra Polri

abdi pulisi

04 Oktober 2011 17:14:02
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging anjeunna.

Nuhun Kang Lalat Socrates,,Kang Wangsa Urang Subang Pituin Kacasocana di tambut ku Kang Sarabunis Mubarok bade dianggo ku Ulis saurna cenah hehehuh..

04 Oktober 2011 16:40:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngageblég" kénging Sarabunis Mubarok

Hahah...

04 Oktober 2011 16:37:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging anjeunna.

Ralat ::Di tilik tilik judulna teh kuduna "GEUTIH"

04 Oktober 2011 16:25:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging anjeunna.

Rayi raka siganamah, ngan benten milik.. heuheuh

04 Oktober 2011 16:17:52
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngarang" kénging Lalat Socrates

keur naon? keur ngarang komentar..
Naha lain gera tret?

04 Oktober 2011 16:14:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tengah Peuting" kénging Cicara Cac

Ngajingjing sirahna bari nyuhun kohkol.. heheh

04 Oktober 2011 16:03:31
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Onta" kénging Mang Jamal

Lain... tangkal korma judul na oge

04 Oktober 2011 16:01:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging anjeunna.

Hayu atuh urang ka Pos Ronda... eh.. ka Fila..

04 Oktober 2011 15:59:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Getih" kénging anjeunna.

Mangga... Wios lah keun abdi nu nyepeng Tina Talisa mah... heheh

04 Oktober 2011 15:56:48
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Beni F. Syarifudin

Mang ihin keur sidengdang handapeun traktor mundingna keur ngawaluku kiara... ehh naha hahah

04 Oktober 2011 15:19:56
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Onta" kénging Mang Jamal

Ahh mang jamal aya-aya wae..

04 Oktober 2011 15:16:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Upas" kénging Asep Ruhimat

Siap komandan..!

04 Oktober 2011 14:11:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Cikopi III" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Hidup cikopi lah... jelas lebih enak..

03 Oktober 2011 23:58:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Mayar Pati" kénging Ňandang Darana

Pelem.... matab...

03 Oktober 2011 23:27:37
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngeplos" kénging Dadang Soekanda

Hahah.. nyeri kulit beuteung Ang

03 Oktober 2011 11:34:56
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pasea" kénging Ahmad Fawzy Imron

Mata kuring trulisen,, pamajikan uing seuri ... heuheuh..

03 Oktober 2011 11:25:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Supir Setum" kénging Eex Vanbarnazz Purusaningsamorogolrogol

"Aing kudu ganti pacabakan ana kieu mah,ulah nyiar kipayahan tina ngagurang goreng ?" gerentes Pamajikan Karim tukang ngajual goreng pisang jeung bala bala .. (heu heuh.. Nambihan Ang)

03 Oktober 2011 03:39:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Leres Ang Oman upami pundung matak sangsara...

03 Oktober 2011 03:08:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Dagang Cendol" kénging Jejen Jaelani W

"Dasar kau panakol kohkol" Ceuk nu bahenol

03 Oktober 2011 03:07:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jihad" kénging Ahmad Fawzy Imron

"Muhun jihad teh pami dugi ka janten murangkalih nu sholeh" heuheu.. heureuy Kang Haji Ahmad ah

03 Oktober 2011 03:03:26
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Tah kitu Ang Godi ... nu matak merih teh, palebah dinya pisan

03 Oktober 2011 02:59:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tatangga Pikasebeleun" kénging Rudi Riadi

(Nambihan Ang)::"Asa teu karasa motor teh geus lunas deui nya." Ceuk tatangga
"Meureun we da ilaing mah teu ngilu nyetoran" Ceuk nu ngumbah motor..
..Ti harita si tatangga ngilu nyetoran..

03 Oktober 2011 02:54:01
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Herffin Rafianto

Normal...

03 Oktober 2011 02:34:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Manehna" kénging Toni Lesmana

Hadnen Ang....keun nu ngabodor mah bagean Kang Kabayan

03 Oktober 2011 02:31:25
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kembang Buruan" kénging Godi Suwarna

Wahh.... nyaan Ang... asa ngimpi macana oge..

02 Oktober 2011 02:17:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Porno Vs Religi" kénging Rudi Riadi

Ongkoh teu beuki lalajo film porno.... tapi ngalakukeun porno osok... Heuheuh.. haded..

01 Oktober 2011 08:00:42
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aris Supena

CAI KOPI:: Dititah ngala CAI kalahka der motoKOPI.... Dasar aki-aki limpeuran... teu nyambung..

01 Oktober 2011 07:42:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Déwi" kénging Godi Suwarna

Asa ngimpi Ang...

01 Oktober 2011 05:24:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Hate" kénging anjeunna.

Ahmad Fawzy Imron :::Tina salah sawios kisah KH Kholil Bangkalan Madura Ang...

01 Oktober 2011 01:41:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Salingkuh" kénging Ganjar Kurnia

Segi tiga sama sisi

29 Séptémber 2011 14:09:12
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pastur Jeung Haji Bag. 2" kénging Lugiena De

: :"Pernah lihat Pasteur...?"
= :"Tuh... Pasir teureup".....
Sip.... jempol lah Ang..

29 Séptémber 2011 12:52:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "€œfikmin" kénging anjeunna.

Hahah... Mang Lalat Socrates-mah kadinya persepsina... Siip lah

29 Séptémber 2011 03:51:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "€œfikmin" kénging anjeunna.

Muhun Ang Godi Suwarna ....
Mung eta we ngajempolan siga anu resep abdi disindiran manuk piit teh... Heuheuh nuhun ah... tos ngajempolan... Salam baktos Pangersa..

29 Séptémber 2011 03:45:21
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Angkeub" kénging Ahmad Fawzy Imron

Emh... deudeuh teuing.. Mugia ngan ukur dina fikmin Ang..

29 Séptémber 2011 03:37:01
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Windu Mandela

Mening nulis fiksimini nya..?

29 Séptémber 2011 03:35:47
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Dadang Soekanda

Don tray dis at hom....
Halah naha...

29 Séptémber 2011 03:27:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Du’a Pamajikan" kénging Mamat Supriatna

Heuheuy deuh....
Turutaneun...?

29 Séptémber 2011 02:14:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Mulang Bubuara II" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Mcana genah mernah tur tumaninah ... sae Ang..

29 Séptémber 2011 01:19:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngadurukan" kénging Kopral Cepot

Haded lah..

29 Séptémber 2011 01:07:14
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suykur Jeung Istighfar" kénging anjeunna.

Pangersa Kopral Cepot Fitnes ah...

29 Séptémber 2011 01:06:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suykur Jeung Istighfar" kénging anjeunna.

Pangersa Lalat Socrates:: Bener.... "Pedah indungna keur nyiram kuring ngadak-ngadak ngewa ka mitoha lalaki"

29 Séptémber 2011 01:04:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Suykur Jeung Istighfar" kénging anjeunna.

Pangersa Mang Jamal Hatur buhun pisan... Tong bosen ngemutan abdi...

28 Séptémber 2011 16:51:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyegruk" kénging Ahmad Fawzy Imron

Heuheuh... Leres leres...

28 Séptémber 2011 16:45:49
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyegruk" kénging Ahmad Fawzy Imron

Dokter juga manusia.. lah...

28 Séptémber 2011 16:03:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Jasmine Piscessa

SMS we atuh

28 Séptémber 2011 15:56:20
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Jihad" kénging Godi Suwarna

" Abdi mah resep mun aya listrik dimasigit caangna ka mana-mana"
*Paribasa.. Heuheuh..