Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
08 Oktober 2011 14:35:49
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

Ang Toni .. Ang Rudi Riadi paingan atuh jempling komen&kiriman da keur ngaruusey-ngusey 'mouse' nya.. hihihihi

08 Oktober 2011 14:01:39
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Nazarudin Azhar

format filena naon Ang Nazarudin office we nya?

08 Oktober 2011 11:55:07
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Munjung" kénging Yusran Arifin

Heuheuy..Upami munjung ka bagong ngarana nyegik
Pami Munjung ka beurit naon tah ngarana..?

08 Oktober 2011 07:44:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nu Tatalu" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Haduhhh... koreak-koreak.. kudu kunaon tah ubarna, mun katarajang koreak nyayang na dada?

08 Oktober 2011 06:09:50
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bagja" kénging Dadang Soekanda

Mulih ti tanah suci katelah weh Nini Haji Genot.. heuheuh..

08 Oktober 2011 06:05:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sami Wae" kénging Ahmad Fawzy Imron

Heuheuheuh... terangeun oge malaikat mah tara ngadugulan..

08 Oktober 2011 04:53:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Geunjleung" kénging anjeunna.

Heuheuh... lerres Ang.. Tafakuranuen.. ..
Wilujeng wayah kieu ah.. kasadayana.. hatur nuhun ka nu ngajempolan..

08 Oktober 2011 04:48:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Geunjleung" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Ang Muhammad Shohiba Nu'man tos ngabandungan ... tong daria teuing dina fikminmah bilih diangken nyata heuheuh...

08 Oktober 2011 02:58:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Di Bandara" kénging Mang Jamal

Jomlo panginten ah.. heuheuh

08 Oktober 2011 02:53:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ayu Ting~ting" kénging Tatang Supriadi Art

Heuheuy deuh... waas Ang.. ema na saha etateh heuheuh

08 Oktober 2011 01:05:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Racun" kénging Abah Sarjang

Halah....sanggeus maca fikmin ieu. aya guludug, Abah,.. dina manah kula..?

07 Oktober 2011 15:33:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tujuh Kirang" kénging Asep Ruhimat

Bu Bidan.. geuningn tujuhanana kosong, ari eusina mana?

07 Oktober 2011 15:17:03
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Darpan A Winangun

Komentarna dina nokomen we nya Ang.. Supados ngariung..

07 Oktober 2011 12:29:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Biantara" kénging Rudi Riadi

Dipaparinan kahormatan sabara hiji..?

07 Oktober 2011 11:47:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

Dina raraga sabulan-na fikmin.. baris diayakeun ngliwet. Waktosna tabuh sabaraha wae. Tempatna di bumi masing-masing heuheuh

07 Oktober 2011 11:35:14
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

Kang Dadang Soekanda :: Mangga ke ku abdi dijajapkeun ka in box Pangersa.. heuheuh.. jemput di inbox yah.. heheuh

07 Oktober 2011 11:27:51
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Almenak" kénging Yusran Arifin

sedap

07 Oktober 2011 11:25:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

Asep Mulyana :: Terang rasana mantaf ti si Adun heuheuh

07 Oktober 2011 10:41:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Yani ::Ngarah langkung paten nya..

07 Oktober 2011 10:40:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

Kang Eex Vanbarnazz Purusaningsamorogolrogol ::Heuheuh... Cacakan teu di pecinan tapi gurih... "Curiga deui yeh make naon"

07 Oktober 2011 07:43:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

"Paingan atuh"

07 Oktober 2011 07:40:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngan Ukur Fiksi Mini" kénging Lalat Socrates

Sangkuriang ngagedig ka kantor catatan sipil ......

07 Oktober 2011 07:36:33
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Aditia Gunawan

Gajah Mada mah kakara nincak tanah sunda tapi teu kaciri logat Jawa na nya..

07 Oktober 2011 07:32:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaliwet" kénging anjeunna.

"Tahan... tong diutahkeun bisi haram" Ceuk Si Adun

07 Oktober 2011 06:39:48
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Raraban" kénging Lalat Socrates

"keur perhitungan lantaran nabrak"

07 Oktober 2011 06:04:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngeusi Pulsa" kénging Lalat Socrates

"maaf nomor yang anda tuju sedang selingkuh atau berada didalam kamar cobalah hubungi beberapa tahun kemudian" Ceuk oprator

07 Oktober 2011 04:31:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dongeng Maung" kénging Inda Nugraha Hidayat

Maung: " Hadir..Pak..!"

07 Oktober 2011 01:28:19
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kamar Pangantén" kénging Godi Suwarna

Hahahaah.... nyeri kulit beuteung euy...
Tina cucunguk kana kuda ieu teh... Naon hubungana cing..? haduh halah heuheuheuh..

07 Oktober 2011 01:20:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kamar Pangantén" kénging Godi Suwarna

Kagungan kuda lumping

07 Oktober 2011 01:17:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kusi-kusi" kénging anjeunna.

Heuheuh leres kang Ahmad ... Kedahna aya warning "don tray dis at hom" hanya di fiksimini onli.. kituh.. heuheu heuh "halah..

07 Oktober 2011 01:05:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kusi-kusi" kénging anjeunna.

Hahahahah...
Ang Godi Suwarna
Ang Ahmad Yani saumpami fiksimini nyata bakal jadi naon tah..?

07 Oktober 2011 01:00:36
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kusi-kusi" kénging anjeunna.

Sakti tah si Aki... heuheuheuh

07 Oktober 2011 00:51:13
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kamar Pangantén" kénging Godi Suwarna

mengomentari kiriman di Fiksimini Basa Sunda:: ..
"Klik" mos diutekeun bray muka... Cucunguk-cucunguk rabeng tina monitor.. Kana sirah. Kana awak. Pingping. Tuur. Dampal suku. Antukna anjeuna titeulum dina sagara cucunguk.. Haag..

07 Oktober 2011 00:32:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kusi-kusi" kénging anjeunna.

Wilujeng enjing kasadayana. salam silaturahmi..Hatur nuhun ka nu ngajempolan.. mugia cing digampilkeun milik rizkina.. Amiin...

06 Oktober 2011 23:28:05
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kyai Matdon

mantep ang

06 Oktober 2011 23:27:43
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Kyai Matdon

tulisan sajorelat renunganeun 24 jam

06 Oktober 2011 23:26:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Statsion" kénging Cicara Cac

Deudeuh teuing... naha atuh sanes enggal2 dicandak ka tuka las ktok duco

06 Oktober 2011 23:21:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nagara Pinokio" kénging Kang Warsa

Heueuh bener..

06 Oktober 2011 16:00:56
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "How Du Ay Lif Widat Yu" kénging Ahmad Fawzy Imron

Ha'hah...

06 Oktober 2011 15:56:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "How Du Ay Lif Widat Yu" kénging Ahmad Fawzy Imron

Sae Ang .. Judulna... ditranslet teu asup-asup

06 Oktober 2011 15:49:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Langlayangan" kénging Ahmad Yani

Heuheuh dasar murangkalih.. wios teu kedah ka dokter.. Awis.. eta we nu mirah gelasan&Langlayangan

06 Oktober 2011 15:40:26
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kamar Pangantén" kénging Godi Suwarna

Bilih pajarkun anom keneh... heuheuh...

06 Oktober 2011 15:12:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kamar Pangantén" kénging Godi Suwarna

Dupi kias tina naon cucunguk teh. Kang Prabu..?

06 Oktober 2011 15:11:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ka Jakarta" kénging anjeunna.

Kang Ahmad Yani :: Muhun... sakumaha gagah ge eusi lambut jalmi mah sami panginten
Pangersa Abah :: HEu heuheuh... ku edas we..

06 Oktober 2011 13:22:55
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Rahwana" kénging Jejen Jaelani W

Leres-leres.. sababaraha kecap tapi mundel makna

06 Oktober 2011 12:13:14
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging Rudi Riadi

Full AC

06 Oktober 2011 04:24:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sue" kénging Rudi Riadi

Waas mun pas lalajo maen bola... Loba aut sigana teh..

06 Oktober 2011 02:57:05
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Merak-bakauheni" kénging Heni Sumarni

Abdi Peryogi waktos 1 jam kanggo neuluman fikmin ieu... sae.. mantab lah

05 Oktober 2011 12:30:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bangke Mujaer" kénging Heni Sumarni

Siibu aya aya wae ..lah ... manteb Bu...

05 Oktober 2011 11:53:18
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wasja" kénging Abah Sarjang

Oke deh Bah... mancrit lah..