Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yadi Fathur


Nu kasair ku FBS, Yadi Fathur geus nyerat 630 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
13 Juli 2012 15:14:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ranti" kénging Tien Widartini Darodji

Emh nineung..

13 Juli 2012 15:09:09
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Dian Hendrayana II

Innalillahi..

13 Juli 2012 02:15:06
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Batu Panyandungan" kénging Abu Ainun

aha.............

12 Juli 2012 11:57:47
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dongéng Rahul Gajah Mada" kénging Yusef Muldiyana II

nyaan ieumah carita teh eung...
Nyaan wadulna wkwkwkwk

11 Juli 2012 14:23:33
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "NgÉngklak Lumar" kénging Dewi Ratna Damayanti

nu kitu teh disebatna NGNGKLAK LUMARholik cenah

11 Juli 2012 14:15:37
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Jeung Diah" kénging anjeunna.

Zulaikha Sobana::Muhun nya eta rada sesah..
Cobi atuh diropea deui sangkan fikmin teh aya nilai kanggo ngabedakeun perjoangan istri jaman karuhun sareng kiwari

11 Juli 2012 12:57:01
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Jeung Diah" kénging anjeunna.

Ari Oneng mah berjoang teh janten gubernur ari Dyah Pitaloka mah digi ka pet pati pet nyawa.. eta panginten bentena teh, Ang Irman N Dimyatie

11 Juli 2012 12:54:34
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Jeung Diah" kénging anjeunna.

Lebah paragraf ka 3 mah sigana teu jadi nelasan diri teh, mung paragraf 1 sareng 2 tiasa janten. Margi dua tokoh dina seting sareng latar nu benten ruang waktu kitu pangunten Aceuk Dewi Ratna Damayanti

11 Juli 2012 12:49:31
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Jeung Diah" kénging anjeunna.

Ang Budi Mugia Raspati:: Tapi sanes carita si Oneng heheh

11 Juli 2012 12:47:35
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Jeung Diah" kénging anjeunna.

Ang Asep Komara:: beda , rikeu sareng dyah

11 Juli 2012 12:22:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pasini" kénging Tiktik Rusyani

edass aceuk jempul pisan

11 Juli 2012 12:14:29
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kapopohokeun" kénging Deni Riaddy

Simkuring siap janten cadangan panganten lalaki mah

11 Juli 2012 12:12:23
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Wanoja-wanoja Tanggoh" kénging Rudi Riadi

Atukna mojang teh jadi TKW di kota Rudi RIAD-i, nagara saRUDI Arabia...

11 Juli 2012 11:35:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Jeung Diah" kénging anjeunna.

Ang Yadi Fathur Berkata :: eta dina paragraf ka 3 baris ka 2 memperjuangkun.. maksad namah memperjuangkeun panginten nya? cobi di edit.. asa rungseb ah..

11 Juli 2012 04:25:00
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Pamajikan" kénging Yusef Muldiyana II

Hwahahahah,,, Buruk-buruk papan jati... jding-jding oge mik tyson aeh pamajikan uiang cnah

11 Juli 2012 03:58:24
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Teu Tulus Hajat" kénging anjeunna.

Uhun ang Budi Mugia Raspati...punten we bilih aya nu kasintreuk heheh halah

11 Juli 2012 03:43:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyi Pikmin Nyiar Lumar" kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

cobi mun abus ka Istana... sigana rame nya Ang..

11 Juli 2012 03:40:38
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Teu Tulus Hajat" kénging anjeunna.

Heuheuh... Ang Yayan ..... damang..?

11 Juli 2012 03:23:54
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Teu Tulus Hajat" kénging anjeunna.

sami abdi ge Ang Dadi , masih reuwas ngabandungan pesawat nu turun di astana gede.. heheh

11 Juli 2012 02:23:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Ngaguruh Handaruan" kénging Subhan Munawar Bin Alwy

leres ngonemporer, modern pisan... jadi santri ajengan gugel ah... masantrena cigana di al warnen.. heheh

11 Juli 2012 02:17:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Teu Tulus Hajat" kénging anjeunna.

Hatur nuhun ka Pangersa Ang Rudi Riadi, Ang Irman N Dimyatie, Ang Abu Ainun, Ang Prabu Godi Suwarna, Ambu Tanti Damayanti sareng Aceuk Endah Dinda Jenura...
Ah iru mah mung berpartisipasi ulu biung dina tema Nyiar Lumar di sabudeurun buricak burinongn fikmin-fikmin baraya nu cing pecenghul ... "prung Ah"..

10 Juli 2012 14:17:45
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kang Irman N Dimyatie" kénging Rudi Riadi

iyah Jangan hirowkan! Jangan hirowkaN.... :D laah

10 Juli 2012 14:16:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kuring Urang Sunda" kénging Cep Simi

taaariiik mang...

10 Juli 2012 13:15:08
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Xii" kénging Godi Suwarna

karuhun urang teh tukang parahu...
Pan aya laguna ning "nenek moyang ku tukang perahu".. cenah..

10 Juli 2012 09:02:22
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

http://www.youtube.com/watch?v=UD7tuX6fLu8&feature=share

10 Juli 2012 08:25:09
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Malem SenЀn" kénging Yuharno Uyuh

Malem Senen iraha ang ieu teh? heheh

09 Juli 2012 17:26:41
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Dyah Pitaloka" kénging Irman N Dimyatie

naha jaman ayuena mah nu sok 'perang bubat' teh persib sareng persija nya?.. heuheuh...
ngacapruk.com

08 Juli 2012 15:03:58
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Citangis Putri Di Astana Gedé" kénging Rudi Riadi

hahah.... ngadon ngabandungan budak nu hoyong laser we nya, tebih-tebih nyiar lumar ka astana gede teh, si Aang eta mah..

08 Juli 2012 07:32:46
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Nyiar Lumar" kénging Irman N Dimyatie

aya lumar nu nyaksrak kana manah..
"Bray caang yeuh fikmin teh Ang."

08 Juli 2012 07:00:25
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Lumar" kénging Yuharno Uyuh

moal waka komen ang.. mung tiasa gajempolan heula anan lah..
lalungsi ieu teh, motah teuing atuh da..

05 Juli 2012 13:53:22
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Peuting Nu Kingkin" kénging Teti Taryani

ari aceuk ngadon mangkal di dinya atuh?

04 Juli 2012 09:15:49
Yadi Fathur ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

hayu ah..

23 Fébruari 2012 14:32:57
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Sajak Keur Ratna" kénging Abah Sarjang

Ratna.. Ieu sajak dikomentara ku uing... heuheh... siip bah..

20 Fébruari 2012 19:38:03
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Lalajo Tivi" kénging Rinto Variasirias

seger

20 Fébruari 2012 19:33:37
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Awak Semar Paburincay" kénging Yusef Muldiyana II

Menyukai kintunan Yusef Muldiyana II

20 Fébruari 2012 07:54:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Remisi" kénging Asep Komara

kertas gambar soekarno hatta, leuwih hade batan kertas bungkus ragaji beusi.. heuheuh

19 Fébruari 2012 02:20:17
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bé T é C é" kénging Yusef Muldiyana II

Hahah... lada..

18 Fébruari 2012 13:57:28
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "KolonÉl Édpur" kénging Yusef Muldiyana II

Tamat?

16 Fébruari 2012 01:07:40
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Buta Saba Kota" kénging Yusef Muldiyana II

hahahahah... hayu ah urang keprokan..."Hidup Buta"

15 Fébruari 2012 05:16:04
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Meuli Ketan Numpak Ferrari" kénging Yusef Muldiyana II

hayalan tingkat tinggi... jempol lah..

13 Fébruari 2012 15:10:39
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Usum Hujan" kénging anjeunna.

Waalaikum salam Pak Haji Asep ... Lah ieumah tambih balem we mikmin teh.. da kumaha atuh ideu teh meni sesah ngotektak ngaropeana geuning. siga bajigur.. heheh..

13 Fébruari 2012 15:01:15
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Usum Hujan" kénging anjeunna.

Pidungana Ang..

13 Fébruari 2012 14:59:44
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tumpeng AhÉng" kénging Yusef Muldiyana II

Cobi kintunkeun tumpengna. Ang.. Ngan omat, kedah Format JPG ... hueheuh

13 Fébruari 2012 14:57:11
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Tumpeng AhÉng" kénging Yusef Muldiyana II

Memeh maca ngajempolan heula. Terus seuri sorangan.. Ke Komentarna mah.. heuheuh

13 Fébruari 2012 14:53:10
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "DongÉng AhÉng" kénging Yusef Muldiyana II

Wkwkwkwkwk Horor sekale...

13 Fébruari 2012 14:47:43
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Usum Hujan" kénging anjeunna.

Ang Yusef Muldiyana II:: Amiin

13 Fébruari 2012 14:39:02
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Bagong" kénging Abah Sarjang

Haduh... Naha Kuring Abah ..? "Muantep..."

13 Fébruari 2012 14:09:02
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Kapireungpeunan" kénging Muhammad Shohiba Nu'man

Subhanalloh...

12 Fébruari 2012 13:25:42
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Di Tempat Pananyaan" kénging Yusef Muldiyana II

Abdi mah hoyong terang alamat palsu.. heheh... komo nu nyanyina mah..

12 Fébruari 2012 05:32:27
Yadi Fathur ngoméntaran Fikmin "Fikmin" kénging anjeunna.

Sanes maen rempug Ang... tapi satu hati heheh