Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Taufik Hidayat


Nu kasair ku FBS, Taufik Hidayat geus nyerat 119 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
21 Januari 2013 09:24:03
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Nu Ngajait" kénging anjeunna.

Kang Apeody sinareng kakang Perbu Godi Suwarna@ heuheu diurang th apanan seueur bakat alam dina widang olahraga mah. Tapi nya kitu ta KKN og saurna ngiring ulubiung kana olahraga th. Janten moal maju-maju. Ah meureunan eta og kang, ke pajarkeun abdi suudzon.

21 Januari 2013 08:30:02
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Nu Ngajait" kénging anjeunna.

Aceuk Imas Rohilah Cianjur@ sumuhun ieu teh latihan alami. Heuheu...

21 Januari 2013 08:28:18
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Nu Ngajait" kénging anjeunna.

Hatur nuhun para jempolers. Rada utag-atog ieu teh 6 sasih teu mikmin.

21 Januari 2013 08:24:01
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Capé" kénging Jordan Kurniawan

Aduh eta maehan manh th maehan karep atawa maehan budakna kang? Hehehe punten bilih sim uing lepat paham ieu teh .

13 Juli 2012 02:25:59
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Gp Kawali-panumbangan" kénging anjeunna.

Th Tanti.. Euuuh pami kantos tepang dijamin kabungbulengan we.

13 Juli 2012 02:23:43
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Ucing" kénging anjeunna.

Kang yusef... Wkwkwkwk kawas lagu dangdut nya hehehe
Th Endah Dinda Jenura... Oooh ucing HIV pangintenan duka ucing tipes.

12 Juli 2012 22:53:12
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Gp Kawali-panumbangan" kénging anjeunna.

Kang Maman Gantra... Sapondok nu kuring terang mah, Pamanahrasa
th nnhna Jayadewata waktos nuju alit dugika rumaja.

12 Juli 2012 09:11:54
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Ucing" kénging anjeunna.

Muhun pa Ir... Tapi waktos dicoo mah kapungkur resep we nu aya hahahaha

12 Juli 2012 09:04:49
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Ucing" kénging anjeunna.

Heuheu.. Eta th kacandakeun ku lingkungan pa Ir..

12 Juli 2012 08:07:04
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "27 April" kénging Yusef Muldiyana II

Deeeng teuing, naha jadi sedih pun uing.

10 Juli 2012 05:37:24
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Kang Irman N Dimyatie" kénging Rudi Riadi

Hahahaha.. Tah abdi mah bade ditiru jurus panungtungna.

10 Juli 2012 01:20:55
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Gp Kawali-panumbangan" kénging anjeunna.

Pa Irman.. Apanan ieu jurus pamasihan salira waktos tingcikikik sareng ABG SMA. Heuheu..
Kang Perbu Godi Suwarna..mugia bahan katampi. Hapuntena teu pamitan da pun bojo tiris kasubuhnakeun saurna th. Hehehe
Pa Entjep Sunardhi.. Bingah tan wangenan harita tiasa patepang.

09 Juli 2012 23:22:58
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Ge - Er" kénging Entjep Sunardhi

Heuheu... Abdi mah nyobian ngengklak tapi sesah margi enkel pun suku teu acan walagri. Dugi ka bumi barang dibuka dker singhoreng sendina ngagsr deui. Heuheu..

09 Juli 2012 23:08:18
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Gp Kawali-panumbangan" kénging anjeunna.

Hatur nuhun para jempolers..
Pa Nana... Hatur nuhun, nuju nyobian jurus tilep beubeut ieu th.
Abah Irawan babeh lova.. Heuheu,, kecepatana 50km/batang 234

05 Juli 2012 08:39:19
Taufik Hidayat ngoméntaran postingan kénging Tiktik Rusyani

Pami parkir sasapedahan abdi dimana engkena?

04 Juli 2012 04:12:55
Taufik Hidayat ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Pa Nana.. Abdi mah Insya Allah nyusul ka Astana Gede, panginten dugi magrib.

04 Méi 2012 07:42:24
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Lukisan" kénging Dang Q'most

Mantabz cuy... Tinggal nguyahan ulah gurung gusuh keur sauingeun mah.

25 April 2012 06:03:28
Taufik Hidayat ngoméntaran postingan kénging Godi Suwarna

Abdi mah sanaos belang betong oge mikmin. Ari noongan mah unggal dinten. Pamugi ku noongna oge tiasa janten sumanget dina ngojayan kahirupan. Henteu noong nu matak cicindileun
. FBS siiiip dech.,

16 April 2012 13:55:20
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Jelema Vs Jelema" kénging Iwan Hanjuang

Hahahaha... Osok sakapeung mah boa-boa ka pun uing.

12 April 2012 15:00:44
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Pinalti" kénging Dadan Sutisna

ahaha... Mun kieu mah najong pinaltina kudu guguru ka patricio Jimenez.

12 April 2012 04:00:42
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Kudu Daekan" kénging Maman Damiri

Leres pangersa. Kudu daekan. Batur teu purun nyeuseuh uing nyieun laundry. Batur males ngumbah motor uing nyieun steam. Ngan nu teu wantun th ngabntuan nu teu purun nyieun skripsi. Hehehe

11 April 2012 14:34:41
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Alatan Pakéan" kénging Herdi Pamungkas

Beres ngimaman speaker masjid terus leungit. Hehehe...punten juragan, Ninggal atanapi ningal? Margi biasana mh ningal. Punten bilih abdi lepat.

04 April 2012 06:49:41
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Tongtonan Nu Lain Tungtunan" kénging Jejen Jaelani War

Pria akhir zaman... Huaaa..huaa..hiks.

02 April 2012 04:01:43
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Hansip Ujang" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Hahahaha... Teu kuat ieu kalah hayang kahampangan abdi mh.

30 Maret 2012 09:34:25
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Bade Di Tampi, Sabaraha ?" kénging Ahmad Yani

Deuh idealisme luntur. Abdi oge sok ical galeuh. Ngical kolor ngagaleuh beas tea hehehe.

29 Maret 2012 13:43:23
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Ijab Kabul Di Kamar" kénging Irman Dimyatie

Hahahaha... Kahade pa bisi ku angin duduk. Eta jandelana tutupkeun heula.

23 Maret 2012 23:54:23
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Ngawangkong" kénging Yusef Muldiyana II

2 kali maca fikmin bubuka naha eusina gehel kabeh nya... Bae ah da gelo oge bisa hirup keneh heuheu

22 Maret 2012 16:01:05
Taufik Hidayat ngoméntaran postingan kénging anjeunna.

Alhamdulillah.. Haturnuhun kana sadaya piduana. Nembe babar pameget. Lancar salamet sehat sadayana.

16 Maret 2012 11:25:47
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Kapaur" kénging anjeunna.

Adudududuh... Aya pangersa kang Tatang Sumarsono ngajempolan. Neda piwurukna juragan...

16 Maret 2012 10:17:47
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Kapaur" kénging anjeunna.

Hatur nuhun wadia balad jempoler. Nyanggakeun fikmin basajana.
Kang Maman Gantra... Ah asa aya nu kirang wae puguhan padahal tos digulanggaper.

16 Maret 2012 08:38:56
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Lalangse Aheng" kénging Irman Dimyatie

Hehehe... Pangalaman saha ieu th juragan?

16 Maret 2012 07:28:06
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Obor" kénging Beni F. Syarifudin

Tah ieu mah jurus kagok asong tea meureunan nya kang Ben.

13 Maret 2012 08:19:40
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Nabrak" kénging Yusef Muldiyana II

Aduh ieu sirah nepika bencar kieu maos fikmin juragan. Heded lah. Nuhun pencerahan yeuh...

11 Maret 2012 04:14:43
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Papagon" kénging Iwan Hanjuang

Hahahahaha... Aya nu ngamuk euy... Mana kitu GE nyaah ieu si kakang teh . Duh abdi mah nuju rada mandul bujeng-bujeng 150 kecap, Neangan judulna GE hese....

29 Fébruari 2012 05:15:51
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Solat Subuhna Ali" kénging Moef Hasbullah

Deuh elmu hungkul. Keur sim uing jadi pelajaran tina ieu padungdengan. Pangpentingna geuningan mikmin teh kudu lantip, apal jujutan jeung sanggup mempertanggungjawabkeuna.

29 Fébruari 2012 03:46:25
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Paingan" kénging Maman Damiri

Gustiiiii... Ieu nagri bade kumaha atuh.

28 Fébruari 2012 12:53:32
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Hujan Duit" kénging Herdy Mulyana

Aduuuh juragan, kahade bilih diabring-abring murangkalih. Heuheu..

28 Fébruari 2012 10:00:22
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Newak Guludug" kénging Irman Dimyatie

Ceuk beja saterasna eta gundala putra petir dicarekan ku direktur PLN. Hehehe

28 Fébruari 2012 09:43:33
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Teu Hayang" kénging anjeunna.

Kang Maman Gantra... Leres pangersa. Hatur nuhun tos nyurahan.

28 Fébruari 2012 07:25:34
Taufik Hidayat ngoméntaran postingan kénging Ahmad Yani

Aduh eta bapa uing kalah tiwas. Kedah ngangge jampe naon atuh pangersa ieu ngagugahkeuna?

28 Fébruari 2012 05:55:05
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Teu Hayang" kénging anjeunna.

Kang Ade Nendang Rahman... Heuheu.. Padahal abdi mah bakat ku nyeri sirah eta teh .
Kang Jojo... Wajah preman hati beriman.. Heueuh hareueuh..
Kang Iwan Hanjuang... Sieun ah malak mah, bisi dikerem ke sayah hahahahaha.
Kang Apoedy... Nyanggakeun fikmina. Hatur nuhun tos nyurahan.

28 Fébruari 2012 04:24:35
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Turunan" kénging Jojo Johari

turunan londok.. Horseh.. Hehehe

27 Fébruari 2012 08:25:54
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Nganjang Ka Pageto" kénging Irman Dimyatie

Wakakakakakak.... Sagala ku mang robot mh moal aya nu nuang sampeu pa Tani ath juragan?

22 Fébruari 2012 07:35:05
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Gambar Kukupu" kénging Herdi Pamungkas

Palalaur... Sieun di dor.. Ke moal tiasa ngabodor ath sayah...

21 Fébruari 2012 14:13:02
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Warung" kénging Asép Bénito Aripin

Eta atuda juragan perkawis izin na sapertos ngalungkeun ceuhil.

21 Fébruari 2012 14:10:03
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Kasaréan" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Padahal kawengian mah SMS we abdi. Ke dijemput ngangge bektu..hehehehe

21 Fébruari 2012 13:31:11
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Abu-abu" kénging anjeunna.

Hatur nuhun kana jempolna. Nyanggakeun fikmina nu masih seueur lolongkrang kalepatan. Padahal mh nyontrengan huruf E oge kenging 2 dinten da na HP mah sesah..hehehehe

19 Fébruari 2012 14:58:02
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Citanduy" kénging Abah Sarjang

Hehehehe... Citanduyna oge dianggo heula ajang Banana Boat. Kanggo ngabungahkeun murangkalih nu biasana mung naek odong-odong.

19 Fébruari 2012 14:52:31
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Naros" kénging Rd Okke Chandra

Ieu abdi ngiring usul...kumaha pami kopdar th digilir henteu di dayeuh wae. Margi panginten seueur kanca sadaya nu dipasisian sapertos abdi. Upami kaping 25 di UNPAD. Atuh 3 sasih kapayuna di ciamis, tasik atanapi dimana wae. Punten ah bilih seueur nu teu sapamendak.

14 Fébruari 2012 10:26:52
Taufik Hidayat ngoméntaran Fikmin "Nalika Sholawat" kénging Irman Dimyatie

No comment. Kabujeng rambisak. Bae lah disebut lalaki cengeng ge.