Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Jejen Jaelani Wargadipura


Nu kasair ku FBS, Jejen Jaelani Wargadipura geus nyerat 6.169 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
19 Januari 2013 06:26:49
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "N Y U S U" kénging Rita Rosita

tah eta susu sapi, numawi murangkalih ayeuna mah kana sagala rupi teh noyod teu benten ti sapi, pami dicepret nembe nurut

19 Januari 2013 06:24:54
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Panglamar" kénging anjeunna.

Biasana tos janten kabiasaan, para pangagung mah pami bade nikah, boh nikah ka KUA atanapi siri, nu aras-urus teh apan ajudannana, pangagung mah terang beres....
Leres pisan, etang-etang ngawanohkeun ka barudak ayeuna, utamina ka pun anak, terangna teh ngan ka Semar, Cepot sareng Dawala, pami ditaros saha ari Arjuna, Suyudana atanapi Kurawa sareng Pandawa, sok kalah ngahuleng....
Hatur nuhun Kang, teu hilap nu tos maparin jempolna, sakali deui hatur nuhun

19 Januari 2013 05:10:18
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sakocépat" kénging Agus Bagja

hehehe..... lirenan geura janten donor darah teh...

19 Januari 2013 04:47:23
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sakocépat" kénging Agus Bagja

heuheuheu...na kamana atuh tuang rai

19 Januari 2013 04:43:33
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Snack Asli Urang Sunda" kénging Neneng Yatikurniati

bonteng deui bonteng deui...... usum hujan tuang nu becrek, sakedap deui ge kerek...hehehe

19 Januari 2013 03:55:53
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Asmarandana Trésna" kénging anjeunna.

hehehe... Ingkang Sinuhunna nuju resep ngayas, saurna supados hatena bengras

19 Januari 2013 03:46:49
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ka Banjir" kénging Rohendi Pandeglang

hehehe...paingan atuh nya Ang, seueur pupuhu ngadadak baleunghar alatan banjir, nu kabanjiran bae tatangga Ang Rohendi Pandeglang baleunghar

19 Januari 2013 03:44:35
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Akun Palsu" kénging Maya Pancanaka

hehehe.... pada-pada salingkuh nyah?

18 Januari 2013 16:00:47
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran postingan kénging Herdi Pamungkas

Wilujeng..... mugi kapayunna tambih ngagenclang...

18 Januari 2013 15:58:39
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Muru Kuntul" kénging Hilman Af

Hahahaha....lebah tangkal loa Bu Kuwu ngahariring...

aduh Mumu, ulah bendu
Ibu oge, gaduh nu munuu
lain bolu, lain tahu
iyeu mah daging nu hipu

18 Januari 2013 15:45:54
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ngimpi Lebah Tanghi" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa, Kang Yuharno Uyuh, hatur nuhun..

18 Januari 2013 08:35:32
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Muhammad Rizwan Ngaranna" kénging Imas Rohilah Cianjur

ulah kana angkot bae atuh, kempel-kempel geura artos sertifikasi teh, moal teu janten inova

18 Januari 2013 06:13:26
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Rajapati" kénging Rita Rosita

Korban Karir...hehehe

18 Januari 2013 06:06:46
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Bingung Ngukir Pikir" kénging anjeunna.

hehehe....sabar, nu sabar mah pasti tinemu bagja.....

18 Januari 2013 06:03:53
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Muhammad Rizwan Ngaranna" kénging Imas Rohilah Cianjur

Nasib....

18 Januari 2013 05:59:49
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Angin Puyuh" kénging Mbi Chymepm

tadi bade komen, mung sieun kasiangan ka masjid, numawi mung ngajempolan wungkul

18 Januari 2013 05:58:10
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Megat Angkot..." kénging Apoedy Sarah Ihsan

oh kiitu...heuheuheu... manawi teh mobilna ngabelesek ka nu tiis-tiis

18 Januari 2013 05:50:03
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Bingung Ngukir Pikir" kénging anjeunna.

Hehehe...bogoh mah nomer dua.....

18 Januari 2013 05:49:21
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Megat Angkot..." kénging Apoedy Sarah Ihsan

janten bingung ku itu ku ieu, ku fikmin Kang Helmi Pakudjati, bingung, ku fikmin Ang Apoedy Sarah Ihsan bingung, bingung ku Cirebonnana...hehehe

18 Januari 2013 05:43:04
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Kolébatna Bagja" kénging anjeunna.

Teh Neneng Yatikurniati, Kang Agus Bagja miwah Miadi Yani, sareng ka sadayana hatur nuhun

17 Januari 2013 15:46:53
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Riak Walungan Yamuna" kénging anjeunna.

hehehe...kantun ngawuduk Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

17 Januari 2013 15:22:57
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Riak Walungan Yamuna" kénging anjeunna.

hehehe....Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, sanes resep kana film India, namung resep nongton wayang, ti nuju kelas 3 SD dugi ka ayeuna kana wayang teh resep

17 Januari 2013 15:21:09
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Riak Walungan Yamuna" kénging anjeunna.

Hehehe... tangtos Ang Mhads Ahmad emutna teh waktos meuntas rawayan di Panyingkiran nya?

17 Januari 2013 15:20:21
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Riak Walungan Yamuna" kénging anjeunna.

Duika tah Teh Neneng Yatikurniati, rupina leres di palih dinya

17 Januari 2013 14:29:42
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

lendeng ku eungap tea panginten Kang Prabu

17 Januari 2013 14:27:20
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Pangpung" kénging Dé Goeriang Kusmawan

kade ah, ulah dugi ka aya regang nu ngabarungsinang.

17 Januari 2013 13:41:45
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Pék Diwartoskeun Ka Apa" kénging Imas Rohilah Cianjur

Eta panginten proyek bukuna bilih gagal, numawi keukeuh....

17 Januari 2013 12:02:21
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

heuheuheu...... nyeukeukeuk nyalira Kang, nuhun...

17 Januari 2013 11:46:48
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

hatur nuhun, diantos pisan

17 Januari 2013 11:45:43
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

Leres, teu ngartos pisan, dirarampa eta ge, namung sieun lepat

17 Januari 2013 11:42:37
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Apem Jawilem" kénging Helmi Pakudjati

haduh Kang, janten ngahuleng

17 Januari 2013 11:23:55
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Pék Diwartoskeun Ka Apa" kénging Imas Rohilah Cianjur

hehehe...rupina persiapan guru SBK kanggo ngawulang basa Sunda tea panginten.....

17 Januari 2013 10:35:51
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Bangsat" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

hehehe....rupina eta bangsat teh pinuh ku ewateun

17 Januari 2013 10:34:22
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "KakarÉn PasantrÉn XIv" kénging Ki Sunda Sawawa

Numawi nuju mukaan kamus, eta milarian kecap 'Kakauseun' namung teu acan kapendak, manawi Ki Sunda tiasa ngabantos?
Dina lapak fikmin bet janten nambihan kabeungharan kecap, utamina basa-basa wewengkon..
Aeh santri nu dimana tea?

17 Januari 2013 10:24:48
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Tilu Rampog" kénging Abah Sarjang

:
tah pami kitu, barang bukti janten milik saha?
mantap Kang

17 Januari 2013 10:21:40
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Gurat Nasib" kénging anjeunna.

Alhamdulillah ari damang mah mugia aya dina pangraksa matenNa salalawasna, hatur nuhun tos rurumpaheun

17 Januari 2013 10:14:46
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Gurat Nasib" kénging anjeunna.

hehehe...haturan Neng Dewi Rara Amis, kumaha damang Teh Nena Cunara...

17 Januari 2013 07:53:47
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Gurat Nasib" kénging anjeunna.

hehehehe.....Neng Eel Nurlaela, duka tah. namung da bonganna we aya nu ngalayanan,...hehehe

17 Januari 2013 07:52:50
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Gurat Nasib" kénging anjeunna.

Neng Dewi Rengganis, gurat nasib nu nyandak bagja, namung janten mamala ka Dewabrata.... hatur nuhun

17 Januari 2013 07:42:51
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ermawar Beureum" kénging Kang IsMaya

Wilujeng siang deui Kang IsMaya ....

17 Januari 2013 07:39:42
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Gurat Nasib" kénging anjeunna.

Hapunten Ki Sunda Sawawa, Mbi Chymepm, Eel Nurlaela, Kang Jojo Johari, nembe aya nu lepat sakedik, hatur nuhun kana pangrojong sareng jempolna, oge ka Kang IsMaya hatur nuhun...

17 Januari 2013 07:31:44
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Pangantén Anyar (2)" kénging Gaus Firdaus

hehehe...tah resep nu kaopat, candak ka apotik, viagra.....

17 Januari 2013 07:26:12
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Euweuh Kabecus" kénging Engki Syahbandi

Kade ah, ulah teras pundung...

16 Januari 2013 15:11:14
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Leungiteun" kénging Bening Selakshahati

numawi teu ngalokan teh nuju peuyeuh

16 Januari 2013 15:05:41
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "W I S U D A W A N" kénging Ki Sunda Sawawa

Sami-sami Ki Sunda Sawawa

16 Januari 2013 15:05:21
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "W I S U D A W A N" kénging Ki Sunda Sawawa

teu benten warta dina :
http://m.jpnn.com/news.php?id=153995

16 Januari 2013 12:07:07
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ngarempak Jangji" kénging anjeunna.

Leres pisan Teh Nena Cunara, numawi Setyawati mah disebatna Rara Amis (Amis dina basa Jawa=hanyir) hatur nuhun

16 Januari 2013 10:33:44
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ngemu Sugan" kénging Yuharno Uyuh

hehehe...mani kitu eta Bah Soma

16 Januari 2013 10:30:43
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Berkah…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

oh...manawi teh meuntas Ciliwung...

16 Januari 2013 10:28:38
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Berkah…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

ke, naha tiasa kitu gorobag dianggo rakit atanapi parahu