Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Jejen Jaelani Wargadipura


Nu kasair ku FBS, Jejen Jaelani Wargadipura geus nyerat 6.169 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
17 Maret 2013 02:42:54
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nu Getol Tahajud" kénging anjeunna.

hehehe... eta Kang Irman N Dimyatie, jabi dina kotak-kotak hideungna teh aya leter ZXCVBN....hehehe

17 Maret 2013 02:40:47
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ceurik Si Rambo" kénging Irawan Babéh Lova

Sepir baradag teh horeng ku mie instan...hehehe

17 Maret 2013 02:34:11
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (14)" kénging Irman N Dimyatie

Ulah direjeng mending diborogod...hhahaha...

17 Maret 2013 02:19:27
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (14)" kénging Irman N Dimyatie

Alhamdulillah Kang, atos nembe di seting ulang deui...nuhun Kang Iwan Hanjuang

17 Maret 2013 02:04:41
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Tilu Sirah" kénging Cucu Unisah

heuheuheu...balong teu kabeuli, antukna di pos ronda ngaguher

17 Maret 2013 02:03:10
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lain Siti Nurbaya" kénging Usman Ali M

teu benten ti tongtolang nangka atuh

17 Maret 2013 02:02:03
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (14)" kénging Irman N Dimyatie

Sanes ku modem Kang, spedy, mung ieu pprogramna diacak-acak ku pun anak

17 Maret 2013 02:01:13
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (14)" kénging Irman N Dimyatie

heuheuheu...... jigana basa ngadamelna teu ngahaja, nungtun domba mandeurikeun, ari domba mundur, pas lempeng pisann.....

17 Maret 2013 01:45:36
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Lalakon Lutung Kasarung (14)" kénging Irman N Dimyatie

Aya Kang, mung ieu eror bae, duka kunaon

26 Januari 2013 02:54:16
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Ambon Sorangan" kénging Nasrul Jatnika

hahaha.....

26 Januari 2013 02:52:06
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Kasus" kénging Maman Damiri

Tah leres ulah nganggo sendal, gentos we ku sapatu bot....hehehe

26 Januari 2013 02:22:15
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Batempur Di Malem Juma’ah" kénging Ki Sunda Sawawa

sanes dina malem jumaahna nyunah teh?

26 Januari 2013 02:20:06
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Oknum" kénging Ibrahim Farid

Hehehe...pangalaman sim uing eta mah, pas wates Bandung Garut, raraosan mah da asa lengkep sagala rupi teh, pas naroskeun kota P3K, song diasongkeun, naha da eta mah nyentakna, pira teu aya obat merah/betadine, eta mah keukeuh atuh bade ditilang, eta mah keuheulna, apal keneh tah oknumna teh, mung eta tah namina katuruban rompi konengna

26 Januari 2013 02:15:11
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Mangprung" kénging Nining Sariningsih

cariosna asa benten ti nu biasa..... matak muringkak

26 Januari 2013 01:49:16
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Arca Domas 5" kénging Rohendi Pandeglang

dugi ka kituna si Aka, boa katulah tah

26 Januari 2013 01:46:26
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Teu Geunah Hate" kénging Tatin Sardjiman

Rupina pangalaman.... tong boroning disebat ema, dalah sim uing bae pami aya kenek nyebat Babeh atanapi Emang, eta mah keuheulna

26 Januari 2013 01:40:45
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nalayan Tradisional" kénging Sang Guriang

Nasib pamayang...ti poe ka poe teu weleh neang harepan nu taya watesna

25 Januari 2013 15:14:58
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Geuri Katrésna" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Ki Sunda Sawawa, Teh Teti Taryani, Ang Dedi Herdiana, sareng ka sadayana nu tos maparin jempolna, sakali deui hatur nuhun

25 Januari 2013 09:23:53
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Batur Sakantor" kénging Gaus Firdaus

Har naha bet jadi hayang utah, moal kitu Nyi Kunti nu nyiliwuri

25 Januari 2013 09:21:46
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Pantes Teu?" kénging Teti Taryani

Hhahaha...calakan tah si Sujang teh...

25 Januari 2013 09:18:10
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Kahayang Keukeuh" kénging Maya Pancanaka

Naha kamana kitu ramana? Atanapi ihtiar ka Saudi?

25 Januari 2013 07:49:36
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Suddenly" kénging Neneng Yatikurniati

Alhamdulillah.....

25 Januari 2013 07:43:50
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Suddenly" kénging Neneng Yatikurniati

Kantun milih, Roma atanapi Mekah, di Roma aya galindeng tresna Cleopatra gaya Romawi, di Mekkah aya galindeng asih ti Gusti Nu Maha Suci...

24 Januari 2013 14:23:34
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Karna Pundung" kénging Kang IsMaya

hahaha....... tah kitu Ki Dalang nu bageur mah, kedah tiasa mupujuhkeun murangkalih....

24 Januari 2013 09:26:48
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nyi Fikmin" kénging Acep Deri Cahyadi I

heuheuheu....ari rusiah matak isin mah ulah......

24 Januari 2013 09:17:51
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nyi Fikmin" kénging Acep Deri Cahyadi I

boa-boa nuju uplek di Warung Nyi Fikmin

24 Januari 2013 09:16:46
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Makuta" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Sae idena Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

24 Januari 2013 08:03:35
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

teu sawios Mbi Chymepm, lami-lami mah kateuleuman, hatur nuhun Mbi

24 Januari 2013 07:46:52
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

Leres pisan, eta nu janten bangbaluh, namung ku kanyaahna Dewabrata ka nu janten rama, dugi ka luas Dewabrata sumpah wadat

24 Januari 2013 07:40:05
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

hehehe...hapunten...

24 Januari 2013 07:36:35
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

hehehe...hapunten Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, teu kaedit, kedahna mah 'tos' teu nganggo b

24 Januari 2013 07:29:51
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Tikait" kénging Agus Bagja

Numawi hanjakal abdi ge, wangsul tabuh satuan, numawi nembe gugah ieu teh....hehehe, teras ka Jakarta kamari teh

24 Januari 2013 07:27:20
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Panjara Musa" kénging Nasrul Jatnika

Leres Ang ayeuna mah seueur si Cepot jadi raja, badega janten dunungan, nulak cangkeng dina taktak, ningal rayat keuna mamala, tingbalecir, lus-les tina sagala tanggung jawabna

24 Januari 2013 07:18:35
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Tikait" kénging Agus Bagja

heuheuheu...... lepat proposal panginten, matak sing jentre pami ngadamel proposal teh, jentre dina lebah nyambungannana...karunya eta Pa Ustad....
Aeh, leres Ang, kamari bade nga SMS teh kakantun HPna, padahal ti tabuh 8 dugi ka tabuh 10 di Cipanas teh.... hapunten we Yi

24 Januari 2013 05:22:02
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Hacker" kénging Arin Sugianto

Tah eta matak pusing ka abdina eta teh, sababaraha minggu katukang, aya iklan BB, laptop sareng nu vsanesna nu nyebar atas nami abdi, dihapus teu tiasa, dikutak-katik mingkin nyeueuran...leuh eta pusingna nu protes kana inbox sareng nu naroskeun pangaos + kumaha carana pami ngagaleuh, janten riieut....
Untung we aya nu haat, rerencangan ngutak-ngatik, kahapus geuning, kantun dua deui tah iklan teh nu nyebar atas nami abdi, sesah pisan dihapusna, Hacker model kiieu yeuh nu pikalucueun peureup teh

24 Januari 2013 01:00:09
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Jempol Jojo" kénging Ki Hasan

Set ..., ulah geruh, jempol Kang Jojo mah lir ibarat Kuku Pancanaka Bima, sesah dibebenjokeun supados leuleus te....xixixixixi...

22 Januari 2013 12:26:48
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sarat 2" kénging anjeunna.

Hatur nuhun Ang Agus Bagja sarenh Teh Imas Rohilah Cianjur

20 Januari 2013 08:32:00
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sarat" kénging anjeunna.

Teu hilap ngahaturkeun nuhun ka nu tos maparin jempolna, hapunten nu tadi dipupus, wireh judulna kakantun

20 Januari 2013 08:30:25
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sarat" kénging anjeunna.

Hatur nuhun oge ka Kang Yusuf S. Martawidenda

20 Januari 2013 08:27:39
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sarat" kénging anjeunna.

Teh Rita Rosita, Ang Agus Bagja, hatur nuhun, tadi juduna kalangkung

20 Januari 2013 04:03:50
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Banjir Pamungkas" kénging Irman N Dimyatie

mamala tina sarakahna manusa, leuweung dibukbak, runtah di kampung di kota amacak, ngahunyud lebah babantar, akibatna, banjir dimamana, longsor ngorbankeun nyawa,manusa geus poho ngaropea alamna

20 Januari 2013 02:54:24
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nagen" kénging 'Eboed' Eman Budiman

Kang Helmi, eta mah ajian Pancasona....

20 Januari 2013 02:01:29
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Beda Jaman" kénging Dewi Mentari

matak ge ulah lalawora ka barudak ayeuna mah, alimeun ka nu kuleuheu bergizi mah..

20 Januari 2013 01:50:18
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Nagen" kénging 'Eboed' Eman Budiman

hahaha...... hedeeeedddd.....

19 Januari 2013 15:15:19
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Konta 3 (tamat)" kénging Agus Bagja

Teraskeun Ang ka putrana, lalakon Bambang Kaca!

19 Januari 2013 15:08:59
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Sakocépat" kénging Agus Bagja

Hhehehe...antos we Ang kaping 23 tabuh dalapanan....
Tah leres kasauran Ang Rohendi Pandeglang sareng Kang Yuharno Uyuh, idena ngaburicak...

19 Januari 2013 12:04:58
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Jambalaya" kénging Helmi Pakudjati

Teraskeun Kang kana Gupay Pileuleuyan Teh Euis Komariah...hehehe

19 Januari 2013 12:02:07
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Patukangtonggong" kénging Neneng Yatikurniati

Kamari sareng tadi Jokowi kukucuprakan milarian pangbedahan...

19 Januari 2013 11:57:34
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Palastra" kénging Mbi Chymepm

Lalakon jaman DI/TII kitu Mbi Chymepm

19 Januari 2013 11:55:45
Jejen Jaelani Wargadipura ngoméntaran Fikmin "Marojéngja" kénging anjeunna.

hehehe...apan ngahaja supados baluweng, pami tos baluweng jantenna teh panasaran....hehehe