Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Yetti War


Nu kasair ku FBS, Yetti War geus nyerat 999 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 09:28:44
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Sono" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

bungbu sono nya Nyimas

18 Maret 2013 09:27:05
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Lalaki Handapeun Papan RÉklameu" kénging Dadah Hidayat

taktagr pa Dadah ............. baramaen ayeuna mah teu kedah dipasihan mobilkijangna ge opat .....

18 Maret 2013 09:22:48
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Anas" kénging Neneng Yatikurniati

anas.... anas .....anas untung sanes anas

18 Maret 2013 09:21:19
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Hanjakal" kénging Eni Setiani

euleuh ning aya nu matre ... saur budak ayeuna mah

27 Januari 2013 23:18:53
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Nu DilÉngsÉrkeun" kénging Irman N Dimyatie

hawator teuing

23 Januari 2013 10:33:31
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Nu Barangasan Vii" kénging Dewi Mentari

ehemmmmm aya kituna

18 Januari 2013 00:34:40
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Areng" kénging Mbi Chymepm

Akang atanapi neng Ahmad Siti Jamilah Hamudi he he he ka Jatiluhur mah teu raos ah margi teu gratis

17 Januari 2013 01:25:07
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Ah" kénging Dewi Mentari

kapiuhan ....... aribray urubut cipanon kabagjaan

17 Januari 2013 01:21:46
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Areng" kénging Mbi Chymepm

tah eta namina pecok peuteuy selong seueur keneh kitu budak jaman kiwari nu apaleun

15 Januari 2013 05:08:56
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Tepung Umur" kénging Mbi Chymepm

sami-sami Mbi Chymepm ulah silih rojong

15 Januari 2013 03:50:59
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Pangedulan" kénging Inda Nugraha Hidayat

terus dahar goledag deuidugi ka ngacay ..................

15 Januari 2013 03:49:54
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Nastiti" kénging anjeunna.

hoyong pinter siga neng Dewi tapi ngedul ngasahna

15 Januari 2013 00:46:25
Yetti War ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

wilujeng pisan ..................

11 Januari 2013 13:34:04
Yetti War ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

he he he .. haturan atuh

02 Januari 2013 00:44:38
Yetti War ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

wilujeng ah mani hoyong nurutan katiasana

28 Désémber 2012 12:59:17
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Kabungbulengan" kénging Iwan Hanjuang

tuda matak ge tong sok toloheor ......... ngalamun kabina bina ari ngokkana monitor ..... raoooossssssssssss nya

28 Désémber 2012 07:30:59
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Kabungbulengan" kénging Iwan Hanjuang

ha ha ha

10 Désémber 2012 03:13:37
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Tanda Kiamat" kénging Irman N Dimyatie

he he he muhun sanes ari jurig mah mung karareueung we .. eta teh gambaran Kang

10 Désémber 2012 02:50:25
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Waktu" kénging Dadah Hidayat

ha ha ha pa Dadah paingan atuh rek pendak teh mani hese ..... ayeuna dimana ...... di hotel gitek sanes

10 Désémber 2012 02:48:07
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Cinta…. Ah!" kénging Apoedy Sarah Ihsan

mani teu aya kawantun atuh ah deudeuh teuing

10 Désémber 2012 02:45:12
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Tanda Kiamat" kénging Irman N Dimyatie

duh mani tingsariak maosna ge Kang .....

10 Désémber 2012 02:29:26
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Komplikasi" kénging Maman Damiri

lengkep .... saumwe ayeuna mah mutih

10 Désémber 2012 00:03:01
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Peuriiiiih" kénging Rita Rosita

tuh nya pan sadayana nurutan

09 Désémber 2012 01:37:38
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Kasono" kénging anjeunna.

yi Neneng Yatikurniati kaimpleng nya ari tossono teh

09 Désémber 2012 01:35:38
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Kasono" kénging anjeunna.

yi Rohendi Pandeglang muhun asa sono pisan tos sababaraha dinten katingal wae

09 Désémber 2012 01:33:38
Yetti War ngoméntaran Fikmin "ParasÄ”a" kénging Irman N Dimyatie

alhamdulillah Kang

08 Désémber 2012 20:29:28
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Kosim Diajar Nulis Fikmin" kénging Kyai Matdon

kaman dialungkeunana tah bade dipulung

08 Désémber 2012 20:28:34
Yetti War ngoméntaran Fikmin "ParasÄ”a" kénging Irman N Dimyatie

aya ilhamnya Kang tina nagog teh, ............ wilujeng enjing

11 Juli 2012 17:15:37
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Hapunten" kénging Pri Krisna

syah

10 Juli 2012 11:53:13
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Mabok Supa Lumar" kénging Irman N Dimyatie

Aminnnnnn

10 Juli 2012 11:47:00
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Mabok Supa Lumar" kénging Irman N Dimyatie

insyaaalloh ke wartosan we

10 Juli 2012 11:38:47
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Mabok Supa Lumar" kénging Irman N Dimyatie

ih resep nya

10 Juli 2012 11:35:30
Yetti War ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

mung hanjakal di Sukabumi mah teu aya Galmedia na oge

08 Juli 2012 00:35:32
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Bubuka" kénging Tanti Damayanti

heuheuheu si adi

08 Juli 2012 00:31:11
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Teh Manis" kénging Manik Sundayana

cacakan teu sababari ge angger betah

07 Juli 2012 00:56:24
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Ranti" kénging Tien Widartini Darodji

kang Apoedy lepat ningal .......... heuheuheu ...dasar dongeng jodo tapi ketang leres nya teh Tien ....

07 Juli 2012 00:53:26
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Paséa" kénging Inda Nugraha Hidayat

duka kamana tah nya ........ sesah nya bade leres teh

05 Juli 2012 15:11:02
Yetti War ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

naha ning

05 Juli 2012 14:55:38
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Keuheul Tuda" kénging Lies Tjandra Kancana Sudarma

hoyong di agehan jangjang na teh Lies Tjandra Kancana Sudarma

03 Juli 2012 10:52:24
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Ikhlas" kénging Rak Buku Soni

ne3ng Santi pami Roti mah mangga wae dibagi sapuluh oge

03 Juli 2012 10:26:39
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Ikhlas" kénging Rak Buku Soni

ha ha ha lucu pisan tah si geulis

02 Juli 2012 13:06:46
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Majar" kénging Hena Sumarni Thea

he he he pameget anu midua ge da sami titingalian teteh mah teu aya kabagjaan nu sampurna, geura mangga enjing2 mulih ti nu anom sarapan dijalan da sumping kanu sepuh moal tuang dikintena parantos dinu anom, tungtungna na mah sepuh dijalan

02 Juli 2012 13:01:39
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Majar" kénging Hena Sumarni Thea

heu heu heu da kitu eta mah bongana matak kedah asak sasar

02 Juli 2012 12:19:26
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Elegi Dewi Shinta 2" kénging Jejen Jaelani War

taaaah mun tos lumpat kana pawayangan nokomen ah

02 Juli 2012 12:12:30
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Dua Baris" kénging Puri Kania Pramanik War

muhun da fikmin mah mah ngawadul tukang ngadamelna ge tos bakat gede wadul

02 Juli 2012 09:39:37
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Dua Baris" kénging Puri Kania Pramanik War

ha ha ha kanyahoan tukang wadul

02 Juli 2012 09:33:54
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Warirang" kénging Iwan R Jayasetiawan

ah ka aceuk mah henteu eta mah kanu taruhan bau walirangna

21 Méi 2012 04:48:49
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Nu Nyaah" kénging anjeunna.

kiag Yatsu Drajat he he he

21 Méi 2012 01:27:58
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Nu Nyaah" kénging anjeunna.

hiks hiks hiks hiks reumbay ah

20 Méi 2012 21:54:25
Yetti War ngoméntaran Fikmin "Nu Nyaah" kénging anjeunna.

amiin leres pisan