Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Kang Asep Rachmat YZ


Nu kasair ku FBS, Kang Asep Rachmat YZ geus nyerat 88 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 16:32:09
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Supir Angkot" kénging Irman N Dimyatie

Adeuh.....janten ngahayal hoyong dipencetan ku nu geulis abdi mah, alim ku angkot hehehe......

04 Fébruari 2013 04:06:06
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Lain Mangsana" kénging anjeunna.

Kang Apoedy : Nambut ah....tapi alim ngabengsinan hihihi...Nuhun Ang,

04 Fébruari 2013 03:51:21
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Lain Mangsana" kénging anjeunna.

Ang Endang Rochimat : Ngudag eta, can kenging wae geuning hehehe...nuhun Ang.

03 Fébruari 2013 14:38:47
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging Herdi Pamungkas

Duh, asa ngangres Ang....Asa kateungteuinganan ari nasib.

02 Fébruari 2013 04:46:08
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Tumbal Wangunan" kénging anjeunna.

Euleuh, hatur nuhun oge ka dulur2 anu masihan jempolna....nuhuuun.

02 Fébruari 2013 04:43:47
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Tumbal Wangunan" kénging anjeunna.

Abah Sarjang : Euleuh muhun nya,,,,kedahna mah kitu. Deuh teu acan parigel keneh wae atuh nya mikmin teh sim uing mah...hehe Nuhun Abah...tos ngersakeun linggih...

01 Fébruari 2013 16:22:42
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Uyah" kénging Kang IsMaya

Amiiin....

01 Fébruari 2013 16:01:51
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Uyah" kénging Kang IsMaya

Atuh upami kaitu, sindang ka saung abdi Kang,

01 Fébruari 2013 15:56:18
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Uyah" kénging Kang IsMaya

Edun iiih si Akang, meuni parigel kitu ulin kecapna...Jempol sa-Padalarang kanggo Akang...

27 Januari 2013 17:28:19
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Innalillaahi wa inna ilaihi roji'un....

17 Januari 2013 05:36:10
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Dompet Hideung" kénging Kang IsMaya

Bangbarung dijieun suluh.
Dibeulahan make parang.
Kajurung ku pangabutuh.
Sagala jalan disorang....

Wilujeng wayah kieu Kang....jempoool....

16 Januari 2013 05:28:07
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Moal Digugu" kénging Kang IsMaya

Panuju pisan lah!...Eta nu menta lagu teu apaleun kana surupan sunda?

15 Januari 2013 14:21:19
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Tutas Hujan" kénging Kang IsMaya

Caket nya Kang....Teu tebih ka Padalarang mah...

15 Januari 2013 14:02:32
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Tutas Hujan" kénging Kang IsMaya

Wilujeng wengi oge Kang Is, Fikmin asyik....Tutas Hujan, tapi di Batujajar mah geuning hujana teu tutas-tutas Ang, ngaririncik wae ti enjing2....hehe

12 Januari 2013 05:18:03
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "KakarÉn PasantrÉn Viii" kénging Ki Sunda Sawawa

Tiasa oge Nikah teh singgetan "Nindihan nu beukah" nya Ang hehehe.....pis.....

12 Januari 2013 03:21:47
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Kang Samo Sutardi: Yaktos pisan Ang, bagea....

12 Januari 2013 02:52:45
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Kang Entjep : oooooh... hehehe. Horeng aya eusian nyaaah...

12 Januari 2013 02:03:04
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Kang Entjep Sunardi : Atuh eta mah sheilla madjid Ang...hehe,

12 Januari 2013 01:46:55
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Kang Irman N Dimyatie : Janten Emut kana lagu Burusut Bandung, Aeh...Bungsu Bandung maksad teh : Cenah...cinta teh buta,,,majar....teu mandang harta...Bohong aaaah geuningan bohong, tanpa harta cinta teh terasa hampa...jreng jreng jreng....hehe Nuhun Kang tos linggih.

12 Januari 2013 01:42:00
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Lohor" kénging Ki Hasan

Hutang ka si anu, hutang ka si eta, hutang ka si ieu...tembong dina ingetan....Imam maca fatihah, ari pikiran uing ngacacang kamana mendi. Siip jempol pisan Ang...

12 Januari 2013 01:35:24
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Kang Rameli Agam : Cinta teaaaaa atuh Kang hehehe nuhun Ang ah...

11 Januari 2013 17:15:08
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa : Tuh nya...cacakakan ti SD dugi ka SMP diajar bahasa sunda, lepat wae geuning ngalarapkeun kecap teh, komo upami engke kurikulumna dihapus, hadeuh....teu kabayang kumaha ngatogna barudak urang. Leres Ang! Hehehe, nuhun ah tos ngersakeun sindang.
Teh Reni Nurhayati : Aya kawihna Awet Rajet mah teteh : Rumah tangga jeung manehna...geus teu kaitung lilana....tah sok lajengkeun ku Teh Reni, hehe nuhun ah pangdeudeulna.

11 Januari 2013 17:02:59
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Ang Helmi : aya bahan kitu rupina Ang, dicangcang teu ditalian tea, upami hoyong leupas tina nambang dawa tea rupina lalakon kadituna mah kedah meser talaq hehehehe...

11 Januari 2013 16:56:56
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Antara Harta Jeung Cinta" kénging anjeunna.

Ang Helmi : Sateuacan Enung keukeuh nuhunkeun dipirak kumargi tos teu kiat rumah tangga sareng Engkus sanaos diwowoy ku harta tapi teu janten bagja. Tapi Engkus alim mirak. Di sapengkereun eta Enung ngajalin deui hubungan sareng popotongana, tilas carogena nu baheula kungsi ikhlas mikanyaah. Ahirna Enung nekad ninggalkeun Engkus sanaos teu acan dipirak....kitu Ang kinten2. Tapi teu langkung penafsiran nu maos Ang, hehehe....hatur nuhun perhatosanana...

11 Januari 2013 05:35:06
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "KakarÉn PasantrÉn Vi" kénging Ki Sunda Sawawa

Tiasa ba ari si Kakang.... ACENG....Asosiasi CelaNa Gantung....hahayy...

10 Januari 2013 05:31:04
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Na Sagelas Cikopi" kénging Bunda Unie

Taaah eta nemb namina cikopi ubar tunduh Bunda....pitunduheun leungit da kabanjur ta....hehe

10 Januari 2013 05:19:32
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Gétéx...." kénging Apoedy Sarah Ihsan

Anu getekan mah biasana sok paling "beuki" kang hehehe....

09 Januari 2013 14:19:19
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Suwung" kénging Yanti Sri Budiarti

iiih aya ku tegeeeep aaaaaaw!...ngayas abiz, yeuh atuh nyanggakeun jempol opatanana....

09 Januari 2013 11:45:39
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Panyakit Déwi Rara Amis" kénging Jejen Jaelani War

Asa kubetah maosna fikmin Akang.....jempooool....!

08 Januari 2013 05:34:29
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Bitu" kénging Badru Tamam Mifka

Eta teh ciri jalmi nu teu syukuran kang, hehehe....siip abiz lah fikmina.

08 Januari 2013 02:04:43
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Embung Éléh..." kénging Apoedy Sarah Ihsan

siga nu linglung eta tukang gorengan....boa-boa rek jadi pejabat.

08 Januari 2013 01:48:00
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "KakarÉn PasantrÉn I" kénging Ki Sunda Sawawa

Abdi bade seueur syukuran yen abdi gaduh isteri geulis...sugan wae ditambihan deui....hehe

07 Januari 2013 12:32:22
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

Kang Helmi Pakudjati : hehe...merk lokal atuh eta mah kang....nuhun ah...

07 Januari 2013 01:26:33
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Kamuflase" kénging Ki Sunda Sawawa

kaciaaaaan deh lho....ceuk barudak ayeuna mah..hehe milarian deui atuh kang, anu sami namina.

07 Januari 2013 01:20:13
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

Teh Neneng Yatikurniati : hehe...leres, kedah dilebetkeun kana botol nu kitu mah. Hatur nuhun ah tos kersa mampir....

06 Januari 2013 15:17:05
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Peunggas Harepan" kénging anjeunna.

Ki Sunda Sawawa : Cinta ditolak, bajigur ditenggak hehehe...nuhun kang...
Teh Nyai Endit : Da meuni ku tega ih...teganya...teganya....teganya...hoooo pada diriku...hehehe, nuhun oge koreksina. Hilap iiih teu ka ketik.

06 Januari 2013 02:53:57
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Alesan" kénging Kang IsMaya

Atuh apal ka Maja??? eta mah lembur abdi pisan kang!

06 Januari 2013 01:30:43
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Guriang Tujuh" kénging anjeunna.

Kang Apoedy: heuheu....ti dituna mah adaptasi kang. Nuhun pangdeudeulna...

06 Januari 2013 01:21:03
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Jatayu" kénging Yanti Sri Budiarti

Tegep ih.....fikmina asyik!

06 Januari 2013 01:16:36
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Guriang Tujuh" kénging anjeunna.

Bagea Kang Ed Jenura, Teh Lies Tjandra..... awahing teu acan tunduh rupina janten ngadongeng hehehe...hatur nuhun tos ngersakeun sindang.

05 Januari 2013 19:48:08
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Alesan" kénging Kang IsMaya

Hihihi kang, taaaah! hiji wa ceuk abdi g. Rieut ngaturna. Cekap hiji. Hiji di Bandung, hiji di Sumedang, hiji di Ciamis, hiji di Majalengka, hiji di Garut, hiji di Tasik, hiji di Jakarta. Sok tah....jumlahkeun hehehe

05 Januari 2013 08:38:36
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Nu Dipikasieun Ku Kuring" kénging Neneng Yatikurniati

Ari abdi anu paling dipkasieun teh diudag-udag ku tali sapatu.

04 Januari 2013 14:43:30
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Kurang Ajar" kénging Neneng Yatikurniati

Wah ... gawat, naha kagak sadar basa calawak aya gajah nyasab kana baham?

04 Januari 2013 14:20:47
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Mesék Matématika Iv" kénging Ki Sunda Sawawa

Leres Kang, urang indit ti Nol, tapi ulah salah mitapak nincak koordinat, lampah lengkah tina sumbu kade nyasar nya lumampah, kamana nya panginditan? Aya dua tanda dina angka, plus jeung minus milsafat hirup jeung huripna.

04 Januari 2013 14:05:53
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Mesék Matématika Iv" kénging Ki Sunda Sawawa

Edas pisan....Fikmin Geometri Ang... hedod lah...

03 Januari 2013 05:30:02
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Happy New Year" kénging anjeunna.

nuhun....cing urang cobian edit deui.

02 Januari 2013 13:45:37
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Happy New Year" kénging anjeunna.

isin ah....kabuuuuur!!!!

02 Januari 2013 13:42:55
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Happy New Year" kénging anjeunna.

Teh Rita : Iiih puguh pepetasan buntet eta teh hehe

02 Januari 2013 13:38:43
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Happy New Year" kénging anjeunna.

Alaaah....enya geuning! raraosan singket. Aduh isin ah teu ka kontrol. deuh era! era! ieu mah. Tuh Ang Perbu molototan. Tuh nya....! Nuhun Ki Sunda Sawawa. Hapus wae kitu?

02 Januari 2013 11:13:17
Kang Asep Rachmat YZ ngoméntaran Fikmin "Ngabandang…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

Heuheu....da sora petasana oge disilent apanan....