Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Jenal Wahyudin


Nu kasair ku FBS, Jenal Wahyudin geus nyerat 7 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
30 Januari 2013 08:15:58
Jenal Wahyudin ngoméntaran Fikmin "Koruptor Jeung Bangsat" kénging Irman N Dimyatie

Ieu mah sanes sindiran deui, nanging satire, menguliti "keajaiban-keajaiban" nu kajantenan di nagri ieu dina masalah hukum sareng kaadilan. Aheng...

30 Januari 2013 07:36:59
Jenal Wahyudin ngoméntaran Fikmin "Koruptor Jeung Bangsat" kénging Irman N Dimyatie

Palangsiang eta teh Gambaran Enonesa nu saenyana..hmmmm, tapi palias teuing...

27 Januari 2013 22:35:28
Jenal Wahyudin ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

innalillahi wainnailaihi rojiun. mugia saga amal ibadahna janten jaminan kasaean payuneun Allah swt. sareng sagala titinggalna janten pusaka kanggo urang sadaya

23 Januari 2013 13:21:47
Jenal Wahyudin ngoméntaran Fikmin "Kareueus Budak 10" kénging Rudi Riadi

ari abdi mah pun paman nu sok ngalaksanakeun sunah teh, sapertos saum sunah senen kemis, bakat ku getol campleng sataun saum senen kemis kalebet dina sasih Ramadan ge, senen kemis we...

31 Désémber 2012 01:45:37
Jenal Wahyudin ngoméntaran Fikmin "Matapoe Pungkasan Duarebuduabelas" kénging anjeunna.

ohhh.. nuhun atuh, elmu eta ge kang Nasrul Jatnika

31 Désémber 2012 01:34:16
Jenal Wahyudin ngoméntaran Fikmin "Matapoe Pungkasan Duarebuduabelas" kénging anjeunna.

Nuhun jempolna kang Diky Pamanahrasa sareng Ki Sunda Sawawa..

31 Désémber 2012 01:33:18
Jenal Wahyudin ngoméntaran Fikmin "Matapoe Pungkasan Duarebuduabelas" kénging anjeunna.

Nuhunh kang Nasrul Jatnika, numawi teu acan kaelmuan ngetik huruf e nu ngagge curek teh, kumaha nya...