Update: 29 Juni 2012 16:50:12
1

ARTIKEL - KONGRÉS PAMUDA SUNDA, "EUNTEUNG BEUREUM" NU JADI MARGA

Diposting ku Maman Gantra | 28 April 2012 05:33:31

2

Ngarang, Ngocorkeun Idé

Diposting ku Dadan Sutisna | 26 April 2012 20:05:02

3

Serial Jurus Mikmin ala Godi Suwarna Saparakanca

Diposting ku Ki Hasan | 25 April 2012 21:58:28

4

Jurus Mikmin - Ngarang jeung NGISING

Diposting ku Ki Hasan | 25 April 2012 21:52:07

5

Jurus Mikmin - "Der, Revisi, Revisi, Revisi!"

Diposting ku Ki Hasan | 25 April 2012 21:25:26

6

OPINI - Seni salaku Komoditi

Diposting ku Maman Gantra | 23 April 2012 07:51:22

7

MAJALAH FIKMIN

Diposting ku Tatang Sumarsono | 14 April 2012 21:01:08

8

Makalah - Perkara Sastra Sunda 2011

Diposting ku Maman Gantra | 01 April 2012 02:14:28

9

Makalah - NARATAS ISTILAH BASA SUNDA DINA ÉLMU GEOLOGI JEUNG VULKANOLOGI

Diposting ku Maman Gantra | 01 April 2012 02:13:43

10

Makalah - Ketak Komunitas dina Ngamasarakatkeun Sastra

Diposting ku Maman Gantra | 01 April 2012 02:11:54

11

Notes - ISTILAH KASAKIT URANG SUNDA

Diposting ku Maman Gantra | 31 Maret 2012 19:54:36

12

Jurus Mikmin - "Sarkang" jeung "Sarneng"

Diposting ku Ki Hasan | 30 Maret 2012 13:29:47

13

Jurus Mikmin - "Didinya" jeung "Didieu"

Diposting ku Ki Hasan | 27 Maret 2012 14:08:14

14

Jurus Mikmin - Mateungteungkeun

Diposting ku Ki Hasan | 27 Maret 2012 07:18:12

15

CATETAN BASAJAN NGEUNAAN FIKMIN

Diposting ku Tatang Sumarsono | 25 Maret 2012 14:34:06

16

Jurus Mikmin - Maca Suluhna Nulis

Diposting ku Ki Hasan | 24 Maret 2012 19:50:58

17

Jurus Mikmin - Juru Panoongan Ganda

Diposting ku Ki Hasan | 18 Maret 2012 23:31:10

18

Artikel - THE DEATH OF THE AUTHOR

Diposting ku Ki Hasan | 16 Maret 2012 22:50:55

19

Jurus Mikmin - Alur Carita Nyolong Bade

Diposting ku Ki Hasan | 16 Maret 2012 08:08:47

20

Jurus Mikmin - Pungkasan Carita ku Renjagan

Diposting ku Ki Hasan | 12 Maret 2012 14:33:42

21

Jurus Mikmin - Pungkasan Carita ku Gantung Dengeeun

Diposting ku Ki Hasan | 12 Maret 2012 06:38:21

22

Jurus Mikmin - Pungkasan Carita ku Impian

Diposting ku Ki Hasan | 12 Maret 2012 01:22:41

23

Tutorial Mini - wikidPad

Diposting ku Ki Hasan | 10 Maret 2012 19:45:35

24

Antologi Mini - Indeks

Diposting ku Ki Hasan | 08 Maret 2012 19:45:33

25

14 Heureuy Mang Ganjar

Diposting ku Dudi Herlianto | 03 Maret 2012 20:00:02

26

Antologi Mini - Fiksimini G. W. Thomas

Diposting ku Ki Hasan | 02 Maret 2012 13:29:32

27

Béjér Pangajén: Saémbara Ngarang Fiksimini Basa Sunda 2012

Diposting ku Dadan Sutisna | 27 Fébruari 2012 12:49:21

28

Reportase - Oleh-oleh ti Dipatiukur

Diposting ku Maman Gantra | 27 Fébruari 2012 04:26:53

29

Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 8

Diposting ku Ki Hasan | 25 Fébruari 2012 07:26:45

30

Basa Sunda - 2. Homonim, Hiji Kecap Multiharti

Diposting ku Ki Hasan | 21 Fébruari 2012 21:45:35

31

Nyanggeum Ruhak

Diposting ku Nasrul Jatnika | 19 Fébruari 2012 03:35:08

32

Artikel Mini - Atavisme dina Fiksimini Sunda

Diposting ku Ki Hasan | 18 Fébruari 2012 16:02:00

33

UPDATE! Saémbara Ngarang Fiksimini Basa Sunda: Miéling Poé Basa Indung Internasional 2012

Diposting ku Dadan Sutisna | 18 Fébruari 2012 10:13:30

34

NU MARIDANG DINA GALAMEDIA, SAPTU (18/2/12)

Diposting ku Nana Sukmana | 18 Fébruari 2012 00:33:33

35

Antologi Mini - Fiksimini Kanca FBS

Diposting ku Ki Hasan | 14 Fébruari 2012 12:12:18

36

E-Book Kumpulan Koméntar

Diposting ku Dadan Sutisna | 11 Fébruari 2012 00:50:02

37

IDENTITAS ASLI

Diposting ku Nana Sukmana | 10 Fébruari 2012 16:41:27

38

Antologi Mini - Fiksimini Tatang Sumarsono

Diposting ku Ki Hasan | 10 Fébruari 2012 13:59:58

39

Fikmin Midang Dina Galamedia Saban Saptu

Diposting ku Nana Sukmana | 08 Fébruari 2012 22:18:03

40

Tatabasa - 1. Kecap Gaganti Jalma Kahiji

Diposting ku Ki Hasan | 08 Fébruari 2012 20:53:35

41

Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca - Indeks

Diposting ku Ki Hasan | 08 Fébruari 2012 20:32:19

42

“Néang Kalangkang”, Manjangkeun nu Murengked

Diposting ku Dadan Sutisna | 07 Fébruari 2012 09:41:31

43

Tutorial Mini - Indeks

Diposting ku Ki Hasan | 06 Fébruari 2012 11:00:32

44

Antologi Mini - Fikmin Pat Bertram

Diposting ku Ki Hasan | 05 Fébruari 2012 14:22:05

45

NYA GEULIS NYA SÉKSI

Diposting ku Nana Sukmana | 05 Fébruari 2012 09:43:45

46

Tutorial Mini - 'Self Editor'

Diposting ku Ki Hasan | 04 Fébruari 2012 07:14:46

47

Tutorial Mini - Sticky Notes

Diposting ku Ki Hasan | 03 Fébruari 2012 06:52:24

48

Referensi Mini

Diposting ku Ki Hasan | 02 Fébruari 2012 07:39:07

49

Tutorial Mini – Notepad++

Diposting ku Ki Hasan | 01 Fébruari 2012 14:14:20

50

Rupaning Fikmin

Diposting ku Dadan Sutisna | 01 Fébruari 2012 07:16:59

51

DRAFT: PAPAGON GRUP FIKSIMINI BASA SUNDA

Diposting ku Dadan Sutisna | 31 Januari 2012 13:09:59

52

BEWARA

Diposting ku Godi Suwarna | 23 Januari 2012 08:03:55

53

Grafis Sederhana

Diposting ku Apoedy Sarah Ihsan | 22 Januari 2012 16:29:06

54

Tutorial Mini - Parabot Pinilih

Diposting ku Ki Hasan | 22 Januari 2012 11:29:30

55

Laporan "Leuit Fikmin" Bulan Februari 2012

Diposting ku Dadan Sutisna | 22 Januari 2012 07:36:25

56

Catetan Hasil Kuriak fikminsunda.com

Diposting ku Dadan Sutisna | 11 Januari 2012 10:58:14

57

Fikmin Petingan Minggu ka-2 & ka-4 Desember 2011

Diposting ku Nazarudin Azhar | 06 Januari 2012 21:54:05

58

“Béwara: Leuit Fikmin” keur fikminsunda.com

Diposting ku Dadan Sutisna | 06 Januari 2012 07:35:34

59

Paguneman Godi Suwarna

Diposting ku Ki Hasan | 03 Januari 2012 15:21:37

60

Kumpulan Fiksimini Rujukan

Diposting ku Ki Hasan | 02 Januari 2012 20:12:46

61

Naon Ari Fiksimini?

Diposting ku Nazarudin Azhar | 01 Januari 2012 16:53:36

62

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 7

Diposting ku Ki Hasan | 31 Désémber 2011 20:34:23

63

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 6

Diposting ku Ki Hasan | 31 Désémber 2011 19:13:49

64

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 5

Diposting ku Ki Hasan | 31 Désémber 2011 14:27:27

65

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 4

Diposting ku Ki Hasan | 30 Désémber 2011 17:45:37

66

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 3

Diposting ku Ki Hasan | 30 Désémber 2011 10:00:41

67

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 2

Diposting ku Ki Hasan | 30 Désémber 2011 06:11:48

68

Resep Nulis Fikmin Ala Godi Suwarna Saparakanca 1

Diposting ku Ki Hasan | 29 Désémber 2011 11:12:12

69

Fiksimini Basa Sunda FAQ

Diposting ku Ki Hasan | 27 Désémber 2011 12:35:37

70

Ngarang jeung Fikmin ceuk Godi Suwarna

Diposting ku Nazarudin Azhar | 26 Désémber 2011 19:02:02

71

Glossary Rereongan

Diposting ku Gus Maman | 18 Désémber 2011 23:11:43

72

MUN BASA SUNDA HAYANG NGIGELAN JAMAN Ku: Tatang Sumarsono

Diposting ku Tatang Sumarsono | 17 Désémber 2011 07:39:13

73

Kuring, Godi Suwarna, Fikmin, jeung Honor Fikmin

Diposting ku Nana Sukmana | 15 Désémber 2011 15:18:24

74

Fiksi Mini Sunda: Dari Tulisan ke Grafis l HU Pikiran Rakyat, 4 Desember 2011 l Halaman 7

Diposting ku Nazarudin Azhar | 04 Désémber 2011 16:48:48

75

CATETAN NGEUNAAN AWALAN JEUNG KECAP PANGANTÉT

Diposting ku Tatang Sumarsono | 02 Désémber 2011 13:33:38

76

MÉTAFOR ANYAR

Diposting ku Tatang Sumarsono | 28 Novémber 2011 17:17:55

77

kiriman tatang

Diposting ku Tatang Sumarsono | 27 Novémber 2011 17:07:46

78

KURING JEUNG FIKMIN

Diposting ku Rudi Riadi | 22 Novémber 2011 15:24:41

79

Kolaboratif 'ora' Kolaboratif Nulis (Fikmin)

Diposting ku Gus Maman | 14 Novémber 2011 23:37:24

80

Hartining Mini (Bagian 2)

Diposting ku Dadan Sutisna | 06 Novémber 2011 13:32:31

81

Hartining Mini (Bagian 1)

Diposting ku Dadan Sutisna | 06 Novémber 2011 13:30:51

82

Bahasan Gustav Robert Kirchhoff

Diposting ku Godi Suwarna | 04 Novémber 2011 06:42:08

83

Komentar Tisna kana "Tulang" Hadi AKS

Diposting ku Godi Suwarna | 03 Novémber 2011 18:08:14

84

Béjér Pangajén Saémbara Ngarang Fiksimini Basa Sunda 2011

Diposting ku Dadan Sutisna | 02 Novémber 2011 15:28:29

85

BÉWARA PANGANYARNA: PAMÉRAN JEUNG DISKUSI FIKSIMINI SUNDA

Diposting ku Dadan Sutisna | 28 Oktober 2011 19:46:17

86

Béréndélan Naskah Fikmin keur Paméran di Unpad

Diposting ku Dadan Sutisna | 22 Oktober 2011 00:17:08

87

Fikmin Kanggo Pameran nu Katampi ku Admin

Diposting ku Nazarudin Azhar | 19 Oktober 2011 15:20:04

88

Ajen Ekonomis Fikmin

Diposting ku Darpan A Winangun | 17 Oktober 2011 17:46:28

89

SAEMBARA NGARANG FIKMIN

Diposting ku Godi Suwarna | 17 Oktober 2011 09:18:48

90

PAMÉRAN FIKSI MINI SUNDA [Béwara Anyar]

Diposting ku Dadan Sutisna | 14 Oktober 2011 18:54:51

91

Fiksimini Tan Swie Hian

Diposting ku Nazarudin Azhar | 12 Oktober 2011 00:34:42

92

Fiksi Mini Adaptasi

Diposting ku Endah Dinda Jenura | 08 Oktober 2011 22:08:11

93

Sabulan

Diposting ku Nazarudin Azhar | 07 Oktober 2011 18:36:11

94

FLASH FICTION JEUNG MICRO FICTION

Diposting ku Endah Dinda Jenura | 28 Séptémber 2011 01:46:13

95

Arsip Fiksimini Basa Sunda (Ladang Nyair Tea)

Diposting ku Dadan Sutisna | 26 Séptémber 2011 04:13:46

96

Fiksimini Martin Gardella

Diposting ku Nazarudin Azhar | 18 Séptémber 2011 14:04:34

97

Kanggo Babandingan

Diposting ku Nazarudin Azhar | 18 Séptémber 2011 13:31:49

98

tulisan agus noor perkawis fiksimini

Diposting ku Nazarudin Azhar | 18 Séptémber 2011 13:04:36

99

ngeunaan fiksimini

Diposting ku Nazarudin Azhar | 18 Séptémber 2011 12:59:32