Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Buku Tamu


Badé ngeusian buku tamu? Mangga login heula.
Klik tombol Login ku Akun Facebook di palih kénca.
11 Juni 2013 19:47:12
J Jaenal Arif:

assalamualaikum wr wb,nepangkeun sim kuring ti karawang hyong silaturahim sareng baraya sadaya

11 Juni 2013 19:46:47
Opik Tobas:

sampurasun

07 Juni 2013 12:00:36
CieAmbu Hoyongjanten Kuwu:

assalamalaikum......aduh....hampunten..sim abdi bingung,,formulirna teu aya wae... hiks......

03 Juni 2013 00:59:08
Ade Iwox:

assalamualaikum..
sampurasun, daramang sadayana ?

01 Juni 2013 21:22:17
Dharmawan Toh:

Sampurasun, neupangkeun simkuring ti Bandung palay langkung uninga perkawis budaya sunda dina ieu media.
Haturnuhun.

31 Méi 2013 19:40:30
Ai Halimah:

Alhamdulilah di lapak fbs pribados tiasa di ajar nyerat nu leres, sareng silaturahmi sareng kanca nnu sanesna.

31 Méi 2013 10:04:19
Gunawan Sejati:

Sampurasun...Punten bade unjuk tumaros perkawis kintunan karya simkuring nu kantos di kintun ka grup Fikmin aya kana dua tiluna , naha aya dokumentasina di rohangan ieu kitu ..?...Haturnuhun

29 Méi 2013 07:03:35
Cinn Nice:

Sampurasun... sami abdi ge bade ngalebetkeun data diri ti wengi tadi, mung teu jebul wae ning formulirna, lepatna dimana nya ? :)

28 Méi 2013 17:29:23
Abi Syihab:

sampurasun
pangapunten Nun, sim karung teh bade ngalebetan formulir data diri, mung ti tadi siang anti-anti teu aya norojol,heuheuheu.
kumaha saena?

23 Méi 2013 12:42:17
Thoy Soeryanto:

Sampurasun..
Sim kuring ngahaturkeun sewu nuhun laksaketi kabingahan parantos diangkena didieu, mudah-mudahan kupatepung lawungna ieu sing ngajantenkeun tali mimitra,ngarangketkeun babarayaan.

22 Méi 2013 09:21:04
Dadan Irfan:

Assalaamualaikum,
lami hirup di nagri deungeun ayeuna nembe sababaraha taun aya di lemah cai deui. hatur nuhun gening mendakan website ieu, ngaraos aya batur salembur, dulur satutur. mugia para wargi sadaya dipaparin kasalametan sareng hurip nu barokah salawasna. amien.
Bogor.

baktos,

Dadan Irfan Wirahadikusumah

18 Méi 2013 20:38:55
Gatotkaca Ngapung:

Hatur punten, rupina rengrengan admin nuju saribuk nya ? Fikmin petingan nu dipidangkeun masih nu kaping 05 Mei, padahal ayeuna tos kaping 18 Mei. Tos bade 2 minggon teu teu robih. Sakali deui punteeeeennnn.......

18 Méi 2013 00:13:59
Remi Sadkar:

Kang Dadan, ayeuna mah bet janten teu tiasa logout pami tos login ku akun fb teh. janten pas nu sanes milari pangarang teh, jug lebetna ka nu sim uing, da teu tiasa di-logout tea...

17 Méi 2013 07:31:29
Tiktik Rusyani:

Kacinta sareng kareueus kana FBS, moal aya babandinganana. Dina lapak ieu abdi asa mendak "Habitat" nu sajati. Ngagabung ti Januari 2012 dugi ka kiwari, nu paling karaos beuki seueur dulur. Hirup asa mingkin euyeub ku pangaweruh, Kana lapak FBS pisan abdi ancrub dugi ka baseuh. Mugia FBS tetep tandang makalangan salalamina, atuh para adminna sing dipasihan kasehatan sareng kaberkahan, Aamiin.

10 Méi 2013 13:10:55
Anda Suwanda:

sewu nuhun ku pangangkenna.... mugia seueur nu keresa ngaping.. Alhamdulillah, teu kairong bakal nambih tur manjangkeun babarayaan.

05 Méi 2013 00:46:06
Supriatna Essa:

sampurasun... !!! nuhun atos diangken, rarasaan asa jiga budak anu manggih imah anyar.. loba dulur loba kolot... Alhamdulillah....

01 Méi 2013 21:42:11
Zenzenz Zae Slalu Ada:

pami ngalog outna si kumaha? bade kaluar heula teh teu kapendak opsi log outna

27 April 2013 12:26:41
Erik Clasic'visi:

hatur nuhun parantos diangken didieu, pami bad ngisi data kumaha

27 April 2013 10:27:50
Asep Roni:

sampurasun,,,,,abdi hyng langkun tiasa kana basa sunda anu buhun akh,sugan jeung sugan w kapayuna ku pangbaktos Fbs jisimkuring janten langkung uninga basa sunda anu jadi basa ti leleutik.,.

26 April 2013 22:46:45
Endang Darsono:

sampuarsun.... hapunten sateuacanna tina kabodoan sareng kaluluputan sim kuring, punten, saupami bade ngiring "diajar ngadamel fikmin" ngintunkeunna kumaha? htr nuhun

26 April 2013 06:24:21
Lia Yulian:

sampurasun...
abdi nembe gabung dina ieu kekempelan. mung isin pisan da sunda abdi mah teu sae... mugia ayana ieu fikminsunda tiasa ngalereskeun basa sunda abi anu butut, hapunten atuh

12 April 2013 22:41:26
Budi Dharsono:

Pangapunten ka Admin FBS jalaran waktos mostingkeun fikmin sinyalna ngagboy manawi teh teu ka upload, geuning fikmin sim kuring nu jejerna 'BARUANG' murudul aya lima. Punten nu opatna manawi tiasa dihapus dina naskah sim kuring.

02 April 2013 22:36:14
Hasan Arief:

Asa ku hoyong ngiring mintonkeun carios, tapi bingung kumaha carana, tiasa ngabantos?

01 April 2013 14:33:30
Balakatiktik Balakacomrang BrangGombrengbrang:

Assalaamualaikum..
Sampurasun, nepangkeun..

01 April 2013 01:07:24
Munajat Ceng:

Ass. Punten ka akang-akang admin,, dupi ngalengkapan Profil teh kedah ti palihan mana ?

31 Maret 2013 21:26:06
Elin Nilla Waty:

Assalamualaikum wr wb...
Alhamdulillah ahirna mendak oge web basa sunda. Meni asa reugreug raraosan teh. Basa sunda aya webna. Kaleresan sim kuring teh gaduh patarosan, ieu pun anak aya pr kedah nrjmahkeun teks sumpah pemuda, manawi aya nu kersa ngabntos.
Ku sim kuring tos di cobi mung raraosan teh asa teu merenah.
Hatur nuhun sateuacanna.

31 Maret 2013 16:03:35
Azie Nasrullah:

Alhamdulillah Bahasa Sunda teu acan punah, keun we nu ngaganggu mah, sugan dilegleg jurig jarian, Amiin...

29 Maret 2013 16:26:11
Subur M Natapradja:

Assalamu'alaikum wr wb, Pihatur ka para sesepuh , pupuhu kalih admin di ieu rohangan, hatur nuhun parantos ngawidian sim kuring ngiring gabung di dieu, mugia media ieu teh tiasa ngajantenkeun alatan silaturrahiim ka balarea sadayana, Salam pangwanoh ti sim kuring , hatur nuhun. Wassalam

20 Maret 2013 11:01:08
Dimas Permana:

assalamu alaikum wr.wb. ngahaturkeun silaturahmi ...ka pangasuh web site ..oge kasadayana .

10 Maret 2013 09:09:34
Nasila Apriani Saputri:

Assalamu'alaikum wr wb.Nganuhun keun pisan ka Pangasuh ieu Web ,jadi asa reueus tur reugreug deui jalaran seueur keneh nu ngamumule basa sunda hatur nuhun..