Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Buku Tamu


Badé ngeusian buku tamu? Mangga login heula.
Klik tombol Login ku Akun Facebook di palih kénca.
10 Maret 2014 20:59:09
Bach Cheproth:

Sampurasun,
Hapunten Ki Kuncen, sim kuring tumorojog seja aub di ieu pakumpulan (FBS), seja ngiringan ngintun ahh..

05 Maret 2014 19:39:51
Asep Saebat:

Sampurasun,
Hapunten Ki Kuncen, sim kuring tumorojog seja aub di ieu pakumpulan (FBS), kataji ku rohangan anyar. Mung sim kuring teu acan ngartos kumaha jujutana pami bade ngintun naskah, cekap tina pesbuk atanapi liwat man?
Pami teu kaabotan sim kuring neda waleran. Hatur nuhun.

03 Maret 2014 09:47:41
Sastra Jingga:

Sampurasun.
Haturan ka ais pangampih, oge kadang warga fbs. Nyanggakeun salam pangwanoh. Hatur nuhun.
Sampurasun

26 Fébruari 2014 17:59:02
Dudu Abdul Wadud:

Sampurasun.
Ieu mah seja nyanggakeun salam pangwanoh ka sadayana. Ngiring bingah, ku ayana ieu rohang.
Sampurasun.

07 Fébruari 2014 14:05:09
Asmoel:

Assalaama'alaikum...sampurasun... mugia para Admin, teu janten gejed ku aubna pun uing di ieu rohangan. seja mikawanoh kana Fikmin, oge ngeureuyeuh dina ngamumule basa sunda. hatur punten boh bilih tata titi tindak tandukna pun uing di ieu rohangan teu kamanah ku rengrengan Admin sadaya. rumaos atah warah. pun uing nampi pangdeudeulna oge sarungsumna. hatur nuhun. wassalam.

03 Fébruari 2014 15:36:11
Bagja Waluya:

Asslmkm...sampurasun...salam pangwanoh ti simkuring ...:)

01 Fébruari 2014 17:08:25
Dedi Haryadi:

Ngintun naskah kumaha fikmin ka saha ? Ieu naska abdi.
FIKMIN: Ijab Kabul di Mekkah
Ku Dedi Haryadi
Kang Asep nu dipikacinta, Marni teu bisa sare sapeupeuting, cimata nyuruluk teu eureun-eureun. Akang tega megatkeun duriat alatan kapincut ku randa ngora. Marni jarambah kuli ka Dubai, Jeddah jeung kiwari di Hongkong teh apan keur ngabelaan akang, anak, jeung kolot urang. Kang, Marni bogoh pisan.Teu aya nu dipikageuguet, nu dipikahariwang iwal akang. Akang tong ngalajur nafsu. Moal aya tungtuna. Lebaran lima bulan deui Kang. Pasti Marni balik. Kang jemput Marni di Soekarno Hatta nya. Jiga nu ka tukang tukang, Marni hayang ditangkeup, dicabak, dicium lila pisan, bari nangtung, jiga dina filem-filem.
Kang ieu serat waleran kanggo Kang Asep di Kampung. Enjing bade diposkeun. Kumaha merenah ? Sae cekap, ceuk Kang Komar. Gabrug Marni nangkeup. Awak Kang Komar dibedol, digolerkeun, ditindihan. Celengok biwirna dicium, digalentor. Insya Allah, mun sakola S3 akang di University of Hongkong rengse, urang ijab Kabul di Mekkah. Nuhun Kang. Bari muka kancing baju, celengok deui biwir Kang Komar di cium. Silih galey.

28 Januari 2014 18:09:24
Evi Effrisanti:

Hapunten ka girang pangajen Fiksimini Basa Sunda. Abdi kanca Fbs wasta Evi Effrisanti. Seja tumaros. Abdi ngintun fikmin di lapak facebook, panjangnya teu langkung ti 150 kecap. Ku margi kenging pangaweruh enggal perkawis kosa kecap, teras sababaraha fikmin diedit di halaman profil pangarang. Nanging dina facebookna mah teu diedit da inggis bilih apung-apungan deui. Tapi, naha etangan kecapna bet janten 151, nambihan hiji. Padahal dicobi copy deui kana Word mah, angger 150. Cekap sakieu wae. Haturnuhun kana perhatosanana.

24 Januari 2014 14:14:57
Asep Nurjamin:

assalamualaikum, sampurasun, mugi abdi dipaparin bongbolongan, kumaha carana hoyong janten warga fbs nganggo akun enggal?

23 Januari 2014 11:00:37
Firman We Lah:

asalamualaikum hatur nuhun kana pangangkena di iyeu rohangan.

19 Januari 2014 08:05:33
Achiel Syam:

Assalamualaikum wr wb. Kahatur Admin FBS. Tumaros saalit, ningalan di daftar naskah sareng tina Kalender Fikmin. rehna Fikmin Sim Abdi "Arjuna Mencari Cinta" ping 17-01-2014. Teu Katingal. Naha eta Fikmin ngarempag Palageran nu aya atanapi nabrak SARA? Diantos Waleranana. Haturnuhun! Wassalam wr wb.

03 Januari 2014 20:45:12
Tutun Hatta Saputra:

Sampurasun. Sim kuring kataji ku hasil karancagean para pangarang tur anggahota nu midang di fikminsunda.com. Jalaran kitu, manawi teu janten cucuk rungkang, sim kuring seja ngilu aub. Bobot pangayon, timbang taraju, nyanggakeun ka n u kagungan wewenang. Wass. Tuhasa.

31 Désémber 2013 19:57:52
Imam Gusmali:

assalamu'alaikum warohmatulloohi wabarokaatuh......sampurasun......
alhamdulillah..reueus pisan ....geningan pendak oge sareng para girang pitutur di ieu enggona urang sunda...lami pisan sim kuring maluruh ieu tempat teh....nembe aya nu patotos....punten ah.....ngiring bingah....omat ulah disaha-saha....sim kuring urang sunda pituin....nu ajrih pisan ku kabeungharan basa sunda...sok sanaos tebih tina ka utamian dina cumarios...hatur nuhun..

28 Désémber 2013 08:33:31
Dedi Hidayat:

Ass.w.w.
Sampurasun !
Alhamdulillah sim kuring manggihan ieu enggon anu ngamumule basa indung.
Wilujeng.
Wass.W.W.

23 Désémber 2013 10:44:28
Dimash:

Assalamu'alaikum wr.wr
Ka sadaya para ais pangampih fikminsunda.com, sim kuring neda hapunten,ujug-ujug gebrus ngintunkeun fikmin.Nepangkeun, sim kuring seja diajar, mugi-mugi FBS teras nanjung.amin

01 Désémber 2013 10:29:12
Haryandi Halim:

Assalamualaikum..sampurasun..nun. sim uing ngafikmin kedah kumahanya ang.?.

21 Novémber 2013 21:13:20
Bu Ai Karlinawati:

Assalamualaikum..sampurasuuun...alhamdulillah sareng hatur nuhun paarantos diangken... ngiring bingah sareng reuueus ku ayana media ieu..mugia manjang salamina..tiasa ngabantos mendakan waleran nu aya patalina sareng kasundaan...

20 Novémber 2013 14:21:21
Kang Bibih:

Asa sepi buku tamuna,

19 Novémber 2013 17:58:51
Hamdani Dani:

punten ari bade ngirimken hasil karya fikmin kumha?

29 Oktober 2013 23:44:19
Andreansyah Dwiwibowo:

punten, sim kuring nambut foto headerna,,, dipasang di cover fb sim kuring...

04 Oktober 2013 10:47:05
Deni Prayoga:

Assalamualaikum, hatur nuhun sateuacanna ,, punten bade tumaros upami bade uplod fikmin kumaha carana,naha di posting di grup Facebook atanapi tiasa di web ieu ..? abdi tos nyobi join group fiksi mini basa sunda pamugi tiasa saenggalana di confirm.. hatur nuhun

03 Oktober 2013 16:17:11
Heni Nuraeni Huzein:

Punten,kumaha carana Fikmin abdi tiasa katingal dinu web,teras naha bad noong komentar teu tiasa aya nu tiasa ngabantos ....hatur nuhuuun

21 Séptémber 2013 18:47:31
Andiany A. Matahari:

Assalamualaikum wr. Wb.... Salam pangwanoh.. Hatur nuhuuun kana panganken na..

06 Séptémber 2013 21:42:15
Syihabudin Syihab:

Assalamu'alaikum...Sampurasun...nepangkeun salam pangwanoh...hatur nuhun kana pangangken na

26 Agustus 2013 00:29:27
N'da Kamandanu:

Assalam muallaikum ..sampurasun ampun paralun....haturnuhun tos di angkeun.....mugi gusti nangtayungan urang balarea... Salam pangwanoh ti simkuring...

26 Juli 2013 11:41:52
De Sopandi:

Assalamualaikum wr wb....
hatur nuhun kana pangangkenan...mudah- mudahn janten amal nusae pikeun urang sadayana...

14 Juli 2013 19:12:46
Nyai Endit:

Baraya FBS, salira tiasa oge ngagabung di lapak nu aya di facebook. Ieu alamatna: http://www.facebook.com/groups/fikminsunda/
Atuh nu hoyong katingal karyana, eusian heula data salira. Carana: saparantos log in ka dieu, teras paluruh jenengan salira. Kitu (asana mah).

11 Juli 2013 12:29:24
Teh Ning:

assalamu alaikum..sampurasun..kumaha ieu teh, formuliurna teu kapendak gening?

27 Juni 2013 14:29:55
Asep Nurjamin:

Hapunten, dupi komntar anu dicatet lajeng dijumlah janten peperenian hiji fikminer th, komntar anu kumaha? Maksad th, kumaha carana supados hiji komntar kacatet? Hatur nuhun!

12 Juni 2013 05:38:35
Hendra Raira Purnama:

hatur nuhun tiasa diangken, nepangkeun sim kuring ti cianjur, mung neda sihapunten saupami arang ngalongok margi di leuweung mah sesah sinyal neng inetna,,,, salam pangwanoh ka sadayana,,,, hurip sunda