A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_real_escape_string(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: helpers/common_helper.php

Line Number: 109

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'fikminsu'@'localhost' (using password: NO)

Filename: helpers/common_helper.php

Line Number: 109

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established

Filename: helpers/common_helper.php

Line Number: 109

Seratan kénging Dadan Sutisna - Fiksimini Basa Sunda
Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Seratan kénging Dadan Sutisna


FBS

Saémbara Manuskrip FBS 2017

Catetan Saémbara • | Senén, 23 Januari 2017 14:25

Susunan eusi manuskrip: 1. Judul buku (ngaran pangarang teu kudu ditulis) 2. Daftar eusi (judul-judul fikmin, dibéréndélkeun ka handap maké nomer saluyu jeung susunan fikmin nu jadi eusi manuskrip) 3. Panganteur ti pangarang, minimal 400 kecap. Judulna bébas, eusina, di antarana, ngeunaan pangalaman dina ngarang fiksimini jeung naon nu jadi harepan...